Dodaj do ulubionych

jest super ala nie do końca

IP: *.* 08.05.01, 15:01
jest super ala nie do końcaprosze mi odpowiedzieć na pytanie bo nie wiem co robić?nie moge widywać dziecka czy powinienem o niego walczyć nie wiem czy nie robie mu wiekszej kszywdy
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerry Re: jest super ala nie do końca IP: *.* 20.05.02, 10:35
      A gdy matka ma "wyłączność na racje" ?Jak prowadzić rozmowy -kłótnie, gdy jedna ze stron (w tym przypadku matka oraz wtrącająca się jej matka) mają "wyłączność na racje", są "wróżkami" (wiedzą co druga strona ma na myśli i chciała zrobić), a w przypadku gdy jest obrażona o coś i nie chce powiedzieć o co - tylko pada odpowiedź: "jak jesteś głupi, to nie moja wina - Twój problem", gdy wszelkie próby dialogu kończą się ciszą (brak reakcji, odpowiedzi na zadawane pytania) lub "jestem teraz zmeczona" lub "oglądam teraz TV i nie przeszkadzaj". zadne argumenty, nawet juz te najbardziej proste nie "docierają" do niej. Jak rozładować to napięcie. Bo fakt, napięcie jest coraz wieksze, brak porozumienia i dziecko (4 letnie) to zauważa ,np. samo próbuje "pomóc pogodzić się" rodzicom poprzez próby przytulania obu rodziców równocześnie gdy są niedaleko od siebie, próby złączenia ich rąk itp.
    • Gość: Króciutka Re: jest super ala nie do końca IP: *.* 13.01.03, 13:45
      Kłpomaga również mielony kminek. Zmielić 2 łyżeczki kminku i zjeść w ciągu dnia popijając wodą. Nie odzyskałam pokarmu w wystarczającej ilości, ale w tej chwili brak mi tylko na wieczorne karmienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka