berlin30 02.03.07, 09:43 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3957658.html ani z nikim nieznajomym, kiedy musisz isc do pracy..... straszna tragedia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriana nie zostawiaj dziecka z nieodpowiedzialnymi ludźmi 02.03.07, 09:47 których mało znasz - powinno być raczej Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 syriana 02.03.07, 09:56 syriana napisała: > których mało znasz - powinno być raczej > nie koniecznie, ile to jest spraw ze bliski sasiad ktory mieszka obok nas od lat okazuje sie pedofilem Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: syriana 02.03.07, 10:14 > nie koniecznie, ile to jest spraw ze bliski sasiad ktory mieszka obok nas od > lat okazuje sie pedofilem a ile razy okazuje sie ze ojciec? A konkubent juz chyba najczesciej- szczegolnie jesli to nie jego dziecko- lub ojczym. Takze proponuje apel by dziewczyny bez slubu i te, ktore zyja w drugim zwiazku tez nie zostawialy..... Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: Nie zostawiaj dziecka z sasiadami... 02.03.07, 09:53 To jacyś psychole!Poza tym alkoholicy.I to mnie dziwi,przecież alkoholikiem nikt nie staje się w ciągu kilku dni!Czy rodzice dziewczynki nie wiedzieli z kim mają do czynienia?Sorry,ale ja mieszkałam w różnych miejscach i zawsze wiedziałam kto z sąsiadów zagląda do kieliszka!Znam nawet pewną panią-wysoko postawiona,sędzina niestety alkoholiczka.Takich rzeczy raczej nie da się ukryć. Z drugiej strony nie można mówić,że wszyscy są źli.Miałam wspaniałą sąsiadkę,która zawsze gdy wyjeżdżaliśmy zajmowała się naszym mieszkaniem.Miała bardzo dobre podejście do dzieci i była ok.Kiedyś zostawiłam z nią córkę,bo musiałam natychmiast iść do lekarza(mąż był na poligonie,rodziny żadnej tam nie miałam).Jak wróciłam dziecko słodko spało(najedzone,przebrane).Ale ja znałam ją bardzo dobrze i ona znała moje dziecko od urodzenia.A takie sytuacje mogą się i w rodzinie wydarzyć.Nigdy nie wiadomo co komu odbije!Mało to było przypadków,że ojciec zabił dzieci,żonę i siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: Nie zostawiaj dziecka z sasiadami... 02.03.07, 09:53 zastanawiam się czy rodzice zostawili małą z trzeźwymi tymi ludźmi (a oni od 20- tej doprowadzili się do takiego stanu -prawie 3 promile to chyba sporo trzeba w siebie wlać) czy juz "tralalala"? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Nie zostawiaj dziecka z sasiadami... 02.03.07, 10:11 nie wierzę, że zostawiając u nich dziecko nie wiedzieli że lubia do kielicha zajrzeć (oboje pijani, to chyba nie przypadek) i pewnie mają nierówno pod sufitem. Z TAKIMI ludźmi dzieci się nie zostawia. Chyba że rodzice tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś