Dodaj do ulubionych

ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u was?

24.04.07, 11:44
Jak oceniacie swoich mężów, partnerów, pod względem atrakcyjności?
Pytam bo nie wiem czy tylko ja mam takie urojenia czy to po prostu normalna
kolej rzeczy po kilku latach bycia razem.
Od pewnego czasu mam wrażenie ze mój mąż już mnie tak nie pociąga fizycznie
jak kiedyś,troche schudł od czasów narzeczeństwa, i wogóle to już nie ten sam
wysportowany facetuncertain Wiem ze nie wygląd jest najważniejszy i nie zawsze mamy
na to wpływ, ale naszła mnie taka refleksja, sama nie wiem dlaczego, może
dlatego, że kilka dni temu segregowałam zdjęcia i znalazłam, te sprzed 6 latuncertain
Na szczeście nadal jest wspaniałym ojcem i lojalnym facetem, z tym samym
poczuciem humoru co kiedyś - i chwała bogusmile

A jak to jest u was? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gemmavera Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 11:46
      Mój zdecydowanie nie schudł wink))
    • hexella Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 11:52
      A mój z każdym rokiem robi się atrakcyjniejszy;p
      Serio...
      Kiedyś był chłopakiem o pięknych oczach, a teraz rysy twarzy mu się wyostrzyły,
      nabrały takiego męskiego szlifu, a oczy, cóż... czasem jak spojrzy to ciary
      przechodzą.
      Zdecydowanie bardziej mi się podoba jako mężczyzna niż jako chłopak.

Mam nadzieje, że on może to samo powiedzieć o mnie;p
      • marta76 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 17:54
        hexella dokładnie u nas to samosmile
        • hexella Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 21:18
          żywię nadzieję, że nie mamy tego samego mężą? wink))
    • mynia_pynia Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 11:57
      Nie martw się, jak maż ci sie nie podoba to znajdzie się inna kobieta której on
      będzie pasował wink
    • oxygen100 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 12:32
      9/10
      z wiekiem robi sie atrakcyjniejszy fizycznie, choc bardziej zrzedliwytongue_out
      • mysiam Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 13:06
        własnie niedawno sie nad tym zastanawiałam,oglądając zdjęcia sprzed lat....(14
        lat)
        no i musze powiedziec ,ze maż nie stacił zupelnie na atrakcyjnosci,wagowo-
        constans,włosy w dalszym ciagu w tej samej ilosci i kolorze..wink))
        czego o sobie powiedzieć nie mogę;//siwych wlosow pojawiało sie juz trochę a i
        waga o jakies 5 kilo wyższa...
        • jolkamloda mężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u was 24.04.07, 13:27
          To chyba faktycznie mam urojeniasad
          albo mi sie gust zmienil,poczekam jeszcze pare lat i zobaczymy co bedzie dlaejwink
    • volta2 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 13:38
      na co dzień to u nas mąż jest tym, który lepiej wygląda, i z wiekiem zaczyna mu
      lekko ubywać włosów, ale waga na tym samym poziomie co była - więc jest ok.

ze mną znacznie gorzej, po dzieciach do formy nie wróciłam, i trzeba wielkiej
      gali(sylwester, wesele), by można we mnie zobaczyć coś interesującegosmile
      • nasyceni Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 16:48
        moj maz niestety jest z roku na rok coraz bardziej meski,pisze niestety bo
        jestem zazdrosna o te spojrzenia plci pieknej na ulicysad
    • lola211 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 17:53
      Faceci czesto z wiekiem zyskuja na atrakcyjnosci.Gdy ja poznalam swojego mial
      36 lat i byl w szczytowej formie.Nadal prezentuje sie bardzo dobrze jak na
      mezczyzne w jego wieku- w zasadzie najlepiej sposrod tych, ktorych znam.Ale
      prawda jest taka, ze jest juz z "gorki".
      Ja natomiast jestem ciagle atrakcyjna, nie musi sie mnie wstydzic, wrecz
      przeciwniesmile.
      • zojkaojka Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 18:46
        coraz fajniejszy (ale i niektórzy z jego kolegów też zrobili się mniam
        ciachobig_grin). A wraca teraz po 4 tygodniach więc na pewno wyda mi się jeszcze
        fajniejszy smile. Mam nadzieję że ja mu też, bo przywitam go o 5 kilo lżejszasmile
        • syriana Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 18:48
          najpiękniejszy na świecie, w każdym szczególe wink
      • blekitnykoralik Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 19:07
        wstydzić???? =)
        A kiedy by się wstydziłwink?
    • denea Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 19:24
      Jeszcze atrakcyjniejszy niż był kiedyś, chociaż brzuszek sobie zaczyna hodować.
      Mam nadzieję że i ja się "trzymam", ale boję się że kiedyś będę grubą babą z
      włosami spalonymi trwałą i zwisłym cycem a on atrakcyjnym 50-latkiem sad((
    • ik_ecc Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 20:05
      Moj zdecydowanie z wiekiem robi sie atrakcyjniejszy. Albo moze ja mam
      skrzywienie, ale podobaja mi sie nieliczne siwe wlosy na skroniach i czy to ze
      troche przytyl.
      No i garderobe ma zdecydowanie lepsza od momentu kiedy ja sie za nia wzielam ;P
    • semida Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 21:21
      Mój man ostatnio ładnie przytył(jak go poznałam był troszkę za chudy),zrobił
      się bardziej męski,wyostrzyły mu się rysy twarzy i w ogóle ciacho z Niego
      jakich małosmileSąsiadki mi zazdroszczą takiego przystojniachysmile
      • lola211 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 21:29
        No, co jeden to przystojniejszytongue_outP
        • grzalka Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 22:24
          u mnie jest wprost przeciwnie
    • anik801 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 24.04.07, 23:01
      Ja dobrałam sobie męża idealnie pasującego do mniewinkKurdę my w ogóle się nie
      starzejemy!Serio!Mamy 27lat,wyglądamy na o wiele mniej.Gdy patrzę na zdjęcia z
      przeszłości(7 lat do tyłu)nie widzę żadnej różnicy.Ostatnio moja przyjaciółka
      powiedziała"Chciałabym w wieku 27lat wyglądać tak jak Ty".Ani mój mąż,ani ja
      nie mamy skłonności do tycia.Tak nieskromnie-to nieźle się trzymamysmileMąż po
      7latach pociąga mnie tak samo jak kiedyś.Jest tak samo umięśniony(żadnych
      tłuszczyków lub flaczków).Sama się często zastanawiam jak to możliwe,że czas
      nie zostawia na nas śladów.Nie wspomnę,że nie mam żadnych śladów po urodzniu
      dzecka(zero nadwagi,rozstępów,celulitu itd).Denerwujące jest tylko,że wszyscy
      zwracają się do mnie na "ty",a jak mówię ile mam lat robią oczy jak 5zł.Jednak
      zdaję sobie sprawę,że ten stan nie może trwać wiecznie i w końcu zaczniemy się
      starzećsad
      • pesteczka5 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 25.04.07, 00:13
        no, sztuka w wielu 27 lat się "dobrze trzymać"!
        Ale się uśmiałambig_grinD
        • ik_ecc Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 25.04.07, 01:46
          pesteczka5 napisała:

> no, sztuka w wielu 27 lat się "dobrze trzymać"!
          > Ale się uśmiałambig_grinD

No, slodziutkie bardzo. smile
        • anik801 pesteczka5 25.04.07, 19:13
          Oj sztuka,sztuka!Nawet nie wiesz jaka!Mam koleżanki,które ledwo skończyły 20 a
          wyglądają jak stare baby!Nie wspomnę o niektórych kobitkach i facetach w
          rodzinie.Gdybym pokazała Ci zdjęcia stwierdziłabyś,że ci ludzie mają po 45lat,a
          nie mają tak naprawdę nawet 30!!!Kurdę sama się zastanawiam jak można wyglądać
          tak staro w wieku dwudziestu kilku lat!Ja dobrze trafiłam genowosmileMoja mama ma
          52lata,urodziła 4 dzieci,a wygląda super.Wierz mi w wieku 27lat można wyglądać
          jak zapuszczony wielorybwink
      • lola211 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 25.04.07, 15:18
        To norma, nie wiem czemu sie dziwisz.Uplyw czasu zauwazysz po 30- tce.
    • m.fiorella Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 25.04.07, 09:15
      moj mąż z wiekiem robi sie przystojniejszy a ja niestety wprost przeciwnie,
      załamka
    • monia145 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 25.04.07, 09:19
      Mojemu mężowi udało sie trochę przytyć, więc wygląda juz mniej dziecinniewinkP
      Ja przeciwnie- schudłam, czuję się i wyglądam z tym dobrze.
      Nie narzekamy.
    • palolinkaa Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 25.04.07, 09:37
      jestem prawie rok po lsubie i ciagle uwazam ze moj maz jest bardzo atrakcyjnym
      facetem.Lubie jak spogladaja na niego inne babki bo wtedy jeszcze bardziej
      przekonuje sie o tym ze fajne mam "ciacho"smile
    • soemi Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 25.04.07, 09:43
      Postrzegam mojego męża jako atrakcyjnego fizycznie, pomijając dni kiedy nie
      mogę patrzeć na jego skrzywioną minę, ale tego przecież inni nie widzą. Trochę
      mu się przybrało w brzuszku, ale nie jest to bardzo widoczne, mam poprostu
      porównanie z czasów narzeczeńskich. Nigdy nie zwracałam uwagi czy laski się za
      nim oglądają.
      Z uwagi na nasze nie najlepsze stosunki małżeńskie tracę ochotę na bycie z nim
      pod każdym względem, ale uważam że jest atrakcyjny.
      • akseinga Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 25.04.07, 15:16
        Kurcze gdzie Ci Wasi faceci chodzą , pracują? Naprawdę ciężko spotkać fajnego
        mężczyznę takiego na którym można oko zawiesić.
        • lola211 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 25.04.07, 15:19
          smile), tez sie zastanawiam.Moze to kwestia, co kto rozumie przez "atrakcyjny"?
    • kosheen4 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 25.04.07, 15:31
      oboje jesteśmy z biegiem lat coraz atrakcyjniejsi
      trochę się obawiam starości - jeśli proces będzie postępował tak jak teraz,
      będziemy mieli takie rwanie, ze trzeba sie będzie się odganiać laskami i
      respiratorami od różnej maści napaleńców tongue_out
    • reniola1 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 25.04.07, 19:46
      co to znaczy mezcsyzna mniej atrakcyjny jestesmy po slubie 9 lat owszem nieraz mnie wkurza i to bardzo ale zawsze jest dla mnie najpiekniejszy sexi a jak patrze na kolegow w pracy to stwirdzam ze mimo iz z niektorymi sie fajnie gada to nie ma na czym oka zawiesic ale jak zamkne oczy i wyobraze sobie mojego meza i jego male zgrabne meskie posladki to juz nie moge wytrzymac i mam ochote szepnoc mu na ucho kochanie mam ochote na ciebie i juz wszystko jasne kocham go bardzo
      • monia145 Re: ężczyzna mniej atrakcyjny.....a jak jest u wa 25.04.07, 19:53
        A on Cię w ogóle rozumie?
        Jak mu tak szepczesz, to tam gdzie powinien być przecinek, zawieszasz choć
        trochę głos? Czy też szepczesz tak na jednym wydechu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka