kasia_wp Re: logopeda- dobry zawód?? 02.06.03, 09:36 Dziewczyny, pomózcie. Tak sie zastanawiam czy warto sie przekwalifikowac, jestem polonistką ale nie pracuje w zawodzie. Chciałabym jednak pracować z dziećmi i na poważnie zastanawiam się czy warto zapisać się na nowy kierunek. Czy jestes tu jakaś praktykująca- Logoeda, która podpowie i opowie troszkę o tym zawodzie i perspektywach. Z góry dziękuję, mój prywatny e-mail: sunflower@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
silije.amj Re: logopeda- dobry zawód?? 03.06.03, 09:09 Cześć Kasiu, na pytanie jeszcze ci nie odpowiem, ale postanowiłam spróbować, przeszłam kwalifikacje do zawodu i od października zaczynam studia podyplomowe pedagogiki specjalnej w zakresie logopedii w Poznaniu (też jestem po polonistyce). Może razem sprawdzimy, czy to zawód z przyszłością Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: logopeda- dobry zawód?? 03.06.03, 09:35 Aniu, Własnie miałam do Ciebie napisać. Ja wybieram się na podyplomowe we Wrocławiu, czeka mnie jeszcze rozmowa kawalifikacyjna ,głównie pewnie chodzi o to czy nie mam wady wymowy, a jak to u Ciebie wyglądało? Mam nadzieję , że nie pytają o zawiłości fleksyjno -fonetyczne języka bo ta wiedza już bardzo zakurzona w mojej głowie. Serdecznie pozdrawiam,Kasia Odpowiedz Link Zgłoś