Dodaj do ulubionych

Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie?

25.05.07, 22:47
Intelektualistki z góry uprzedzam, że wątek nieskomplikowany i bez drugiego
dna wink

Pytanie jak w temacie - chodzi mi o (jak piszą na allegro) "same konkrety" -
czyli buty, bluzka, spódnica, spodnie.
Ja średnio 3 rzeczy na miesiąc, czy to mało czy dużo?
Obserwuj wątek
    • fajka7 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 25.05.07, 22:49
      To ja chyba troche wiecej. A majtki tez sie licza?
      • edytkazkorytka Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 25.05.07, 22:52
        No nie, nie liczą się gacie, biustonosze, skarpety, rajstopy i takie tam.
        He he, ale się intelektualna dyskusja robi smile
    • abi3 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 25.05.07, 22:52
      Nie liczę.....w typowych sklepach, nie za dużo, w lumpeksach sporo i z
      wyśmienitym rezultatem. W lumeksach średnio 10 bluzek na miesiąc , co średnio
      wychodi po 50 złotych. Plus spodnie, czy spudniczki.....Ogólnie wydaję 100 zeta
      za górę fajowych rzeczy.
      • iwoniaw A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami rocz 25.05.07, 22:56
        rocznie?
        • czarna_maruda Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 22:58

Umawia się z panem z Komandora? smile
        • abi3 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:01
          iwoniaw napisała:

> rocznie?
          >
          Nie bądź złośliwa...Co chcesz wiedzieć? Chodzę w tym i podobam się..... cos nie
          pasi?
          • fajka7 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:05
            Nie no pasi, ale masz osobna szafe na same bluzki? Mnie sie podoba, zaraz
            mezowi pokaze i go zalatwie bez trzymanki smile
            • abi3 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:06
              Nie mam osobnej szafy.
              Mam wiele fajowych ubrań z lumpeksu....no i co?
              • fajka7 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:11
                O rany nic, naprawde nic. Po prostu 120 bluzek rocznie naprawde robi wrazenie
                no, a ze temat luzny to i pozartowac troche mozna. Czy nie mozna? smile
                • abi3 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:14
                  A kto mówi o 120 bluzkach?????
                  Boszszsze........
                  Kupuję parę w typowych sklepach i parę w tych nietypowych.
                  Ot co!
                  Nie wspomniałamn slowem o 120 bluzkach, wiec nie wiem skąd to poruszenie!
                  Okey...pożartować można.
                  • fajka7 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:18
                    No jak? srednio 10 bluzek na mc - cyt.
                    smile
                    Ale spoks, planuje budowe domu, a w nim najwieksza bedzie garderoba i wtedy
                    pokaze wszystkim sanki smile))
                    • abi3 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:21
                      No pewnie...a co to 10 bluzek na miesiąc za 50 zeta? W dodatku wyśmienitych
                      gatunkowo?
                      Nie rozumiem o co cały ten ambaras?,
                      Gorsza jestem, bo kupuję w lumpeksach?
                      Czy wogóle tak z natury gorsza jestem?
                      • fajka7 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:40
                        Poczucie humoru to sprawa indywidualna. Mnie rozbawilo, ze kupujac srednio 10
                        bluzek na miesiac kupujesz ich srednio w roku 120 jak wyliczyla iwoniaw. W
                        ogole nie zwrocilam uwagi - przyjrzyj sie - gdzie je kupujesz i za ile, czaisz
                        czy nie?
                      • iwoniaw Abi!!! 25.05.07, 23:54
                        > Nie rozumiem o co cały ten ambaras?,
                        > Gorsza jestem, bo kupuję w lumpeksach?

Zajrzyj do wątku o używanych rzeczach dla dzieci io lumpeksach, to zobaczysz,
                        gdzie ja kupuję wink
                        W życiu nie wytknęłabym, że kupujesz te bluzki tu czy tam, zażartowałam, że Ci
                        straszne ilości wychodzą rocznie (no bo 10 na m-c razy 12...) i tyle.

> Czy w ogóle tak z natury gorsza jestem?

No co Tyś wymyśliła?
                      • rita75 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 26.05.07, 08:25
                        > No pewnie...a co to 10 bluzek na miesiąc za 50 zeta? W dodatku wyśmienitych
                        > gatunkowo?

ale w roku to wypada 120 bluzek...wink
          • iwoniaw Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:15
            > Nie bądź złośliwa...

Oj no gdzież ja złośliwa jestem? Wątek lightowy, a ty się obrażasz nie wiem o co...
            • abi3 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:16
              Ja nie z tych obraźliwych.....
              Ja raczej z tych lajtowych.....
              SPOKO
    • przedszkolak2 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 25.05.07, 23:04
      1/2, tzn, jedną rzecz na 2 miesiące (średnio).
    • renia1807 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 25.05.07, 23:07
      różnie bywa
      czasem nawet przez pół roku nic sobie nie kupie
      kupuje natomiast dużo ciuszków mojej małej córce i własciwie tylko odwiedzam sklepy z odzieżą dla małych dzieci i z pustymi rękami nigdy nie wychodzę
    • mamakrzysia4 nic zakupy góra raz na 2-3 msc 25.05.07, 23:24
      i to konkrety majtki, rajstopy raz na rok kurtka, żakiet, buty
    • mathiola Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 25.05.07, 23:55
      różnie. Raz nic przez trzy miesiące, a potem cała kolekcja na lato smile)
    • kasper68 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 26.05.07, 08:21
      Rzadko sobie coś kupuję, ze 3-4 rzeczy na rok, jak stare są zniszczone.
    • malgra Re: średnio 1 sztuka na 3 miesiące 26.05.07, 08:37
      • joanna266 Re: średnio 1 sztuka na 3 miesiące 26.05.07, 12:15
        kupuje zawsze jak mi sie cos podobasmilelubie ladne rezczy w "moim"
        stylu.niestety musze sie zwykle nalazic by dostac cos co mnie urzekniesmile))
        ostatnio jestem na etapie kupowania sukienek i butów letnich i mam juz tego
        zdecydowanie wystarczajacosmile)).a srednia to chyba 6,8 rzeczy w miesiacusmile))
    • oxygen100 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 26.05.07, 12:40
      nie wiem, zalezy od mojego nastroju, sily amoku na zakupy, czasu, kasy itp.
      Ostatnio czesciej cos kupuje
    • monia145 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 26.05.07, 12:45
      Róznie- czasami nic, a czasami kilka sztuk.
      Zależy od ilości wolnego czasu, finansów, nastroju( mojego oczywiście)itp.
    • asia_i_p Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 26.05.07, 22:52
      No, niestety nieregularnie - raz dużo, raz nic. Niestety nie mam nawyku
      regularnego kupowania i potem się te zakupy kumulują. I czy wy też tak macie
      dziewczyny - wymyślam sobie, co chcę, a potem się okazuje, że to w tym sezonie
      passe. Co oczywiście mało mnie rusza, no tylko, że już tego kupić nie sposób.
    • noovaa Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 27.05.07, 08:59
      Ja wole stroić niunie. Sobie kupię coś raz na 2-3 miesiące.
    • lola211 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 27.05.07, 09:31
      Liczac srednio- ze 3- 4 miesiecznie.
      Ale zrywami, nieregularnie.
      Jak po prostu nachodzi mnie ochota i mam czas to ide do galerii i cos tam
      zawsze ustrzele.
      A propos:
      Cudna spódnice pare dni temu kupilam, tak obcisła, ze musze drobic kroczkamitongue_out
      i majtek pod nia nie załoze, nawet na stringi miejsca nie masmile, do tego
      wyysokie obcasy i efekt po prostu nieziemskismile.Wczoraj przetestowałamsmile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka