edytkazkorytka 25.05.07, 22:47 Intelektualistki z góry uprzedzam, że wątek nieskomplikowany i bez drugiego dna Pytanie jak w temacie - chodzi mi o (jak piszą na allegro) "same konkrety" - czyli buty, bluzka, spódnica, spodnie. Ja średnio 3 rzeczy na miesiąc, czy to mało czy dużo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajka7 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 25.05.07, 22:49 To ja chyba troche wiecej. A majtki tez sie licza? Odpowiedz Link Zgłoś
edytkazkorytka Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 25.05.07, 22:52 No nie, nie liczą się gacie, biustonosze, skarpety, rajstopy i takie tam. He he, ale się intelektualna dyskusja robi Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 25.05.07, 22:52 Nie liczę.....w typowych sklepach, nie za dużo, w lumpeksach sporo i z wyśmienitym rezultatem. W lumeksach średnio 10 bluzek na miesiąc , co średnio wychodi po 50 złotych. Plus spodnie, czy spudniczki.....Ogólnie wydaję 100 zeta za górę fajowych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami rocz 25.05.07, 22:56 rocznie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 22:58 Umawia się z panem z Komandora? Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:01 iwoniaw napisała: > rocznie? > Nie bądź złośliwa...Co chcesz wiedzieć? Chodzę w tym i podobam się..... cos nie pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:05 Nie no pasi, ale masz osobna szafe na same bluzki? Mnie sie podoba, zaraz mezowi pokaze i go zalatwie bez trzymanki Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:06 Nie mam osobnej szafy. Mam wiele fajowych ubrań z lumpeksu....no i co? Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:11 O rany nic, naprawde nic. Po prostu 120 bluzek rocznie naprawde robi wrazenie no, a ze temat luzny to i pozartowac troche mozna. Czy nie mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:14 A kto mówi o 120 bluzkach????? Boszszsze........ Kupuję parę w typowych sklepach i parę w tych nietypowych. Ot co! Nie wspomniałamn slowem o 120 bluzkach, wiec nie wiem skąd to poruszenie! Okey...pożartować można. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:18 No jak? srednio 10 bluzek na mc - cyt. Ale spoks, planuje budowe domu, a w nim najwieksza bedzie garderoba i wtedy pokaze wszystkim sanki )) Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:21 No pewnie...a co to 10 bluzek na miesiąc za 50 zeta? W dodatku wyśmienitych gatunkowo? Nie rozumiem o co cały ten ambaras?, Gorsza jestem, bo kupuję w lumpeksach? Czy wogóle tak z natury gorsza jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:40 Poczucie humoru to sprawa indywidualna. Mnie rozbawilo, ze kupujac srednio 10 bluzek na miesiac kupujesz ich srednio w roku 120 jak wyliczyla iwoniaw. W ogole nie zwrocilam uwagi - przyjrzyj sie - gdzie je kupujesz i za ile, czaisz czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Abi!!! 25.05.07, 23:54 > Nie rozumiem o co cały ten ambaras?, > Gorsza jestem, bo kupuję w lumpeksach? Zajrzyj do wątku o używanych rzeczach dla dzieci io lumpeksach, to zobaczysz, gdzie ja kupuję W życiu nie wytknęłabym, że kupujesz te bluzki tu czy tam, zażartowałam, że Ci straszne ilości wychodzą rocznie (no bo 10 na m-c razy 12...) i tyle. > Czy w ogóle tak z natury gorsza jestem? No co Tyś wymyśliła? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 26.05.07, 08:25 > No pewnie...a co to 10 bluzek na miesiąc za 50 zeta? W dodatku wyśmienitych > gatunkowo? ale w roku to wypada 120 bluzek... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:15 > Nie bądź złośliwa... Oj no gdzież ja złośliwa jestem? Wątek lightowy, a ty się obrażasz nie wiem o co... Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: A tak z ciekawości: co robisz ze 120 bluzkami 25.05.07, 23:16 Ja nie z tych obraźliwych..... Ja raczej z tych lajtowych..... SPOKO Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak2 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 25.05.07, 23:04 1/2, tzn, jedną rzecz na 2 miesiące (średnio). Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 25.05.07, 23:07 różnie bywa czasem nawet przez pół roku nic sobie nie kupie kupuje natomiast dużo ciuszków mojej małej córce i własciwie tylko odwiedzam sklepy z odzieżą dla małych dzieci i z pustymi rękami nigdy nie wychodzę Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 nic zakupy góra raz na 2-3 msc 25.05.07, 23:24 i to konkrety majtki, rajstopy raz na rok kurtka, żakiet, buty Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 25.05.07, 23:55 różnie. Raz nic przez trzy miesiące, a potem cała kolekcja na lato ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 26.05.07, 08:21 Rzadko sobie coś kupuję, ze 3-4 rzeczy na rok, jak stare są zniszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: średnio 1 sztuka na 3 miesiące 26.05.07, 12:15 kupuje zawsze jak mi sie cos podobalubie ladne rezczy w "moim" stylu.niestety musze sie zwykle nalazic by dostac cos co mnie urzeknie)) ostatnio jestem na etapie kupowania sukienek i butów letnich i mam juz tego zdecydowanie wystarczajaco)).a srednia to chyba 6,8 rzeczy w miesiacu)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 26.05.07, 12:40 nie wiem, zalezy od mojego nastroju, sily amoku na zakupy, czasu, kasy itp. Ostatnio czesciej cos kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 26.05.07, 12:45 Róznie- czasami nic, a czasami kilka sztuk. Zależy od ilości wolnego czasu, finansów, nastroju( mojego oczywiście)itp. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 26.05.07, 22:52 No, niestety nieregularnie - raz dużo, raz nic. Niestety nie mam nawyku regularnego kupowania i potem się te zakupy kumulują. I czy wy też tak macie dziewczyny - wymyślam sobie, co chcę, a potem się okazuje, że to w tym sezonie passe. Co oczywiście mało mnie rusza, no tylko, że już tego kupić nie sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 27.05.07, 08:59 Ja wole stroić niunie. Sobie kupię coś raz na 2-3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Ile sztuk ciuchów miesięcznie sobie kupujecie 27.05.07, 09:31 Liczac srednio- ze 3- 4 miesiecznie. Ale zrywami, nieregularnie. Jak po prostu nachodzi mnie ochota i mam czas to ide do galerii i cos tam zawsze ustrzele. A propos: Cudna spódnice pare dni temu kupilam, tak obcisła, ze musze drobic kroczkami i majtek pod nia nie załoze, nawet na stringi miejsca nie ma, do tego wyysokie obcasy i efekt po prostu nieziemski.Wczoraj przetestowałam. Odpowiedz Link Zgłoś