asiorzynka 01.06.07, 21:33 No jak?Ja wiem,że to pierdoła wobec wieczności,ale jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 21:34 Dokladnie tak jak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Joanna 01.06.07, 21:38 A jak masz ? Mnie się bardzo podoba Joanna właśnie. Ładnie brzmi każda jego forma. I tak mi się trafiło że akurat Joanna mi dali ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 21:37 Nie cierpiałam swojego imienia długi czas. A teraz już je lubię i nie chcę innego I ostatnio nawet myślałam o nim, że, kurczę, archaiczne jest, bo nie słyszałam, żeby ktoś nazwał nim swoje dziecko w dzisiejszych czasach. Czyli - po imieniu można się dowiedzieć, że stara dupa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 21:38 oryginalniej niż mam Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: syriana 01.06.07, 21:46 Ach i Beata mi się również podoba.Ja to chyba jakaś tadycjonalistka jetem.Zadne tam nicole,andżele,klaudie i itp. nie wchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bogatachcebyc Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 21:38 Właśnie tak jak mam, w życiu bym nie zmieniła. No chyba, żę przez przypadek stałabym się świadkiem koronnym to wtedy zmienię na Kordia Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 21:40 ale baby wstrętne, podajcie jak macie a potem wynurzenia ,ze beee albo ,ze taaaaakMoje to aśka i - nawet,nawet.ALe swego czasu chciałam Agniecha Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 21:42 No - jam wlasnie Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 21:43 ja swojego nie podam, bo bym sie udusiła, tak bardzo anonimowa staram sie być :- )))) No, takiego mam fijoła, pewnie dlatego, żem z małej miejscowości i boję się, że mnie zlokalizują i będą wszystko o mnie wiedzieli, nawet to, jak się z mężem seksualnie dobraliśmy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 21:47 dawaj, dawaj Hermenegildo Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 21:57 No dobra, powiem że na R a to i tak zbyt dużo Jakas powalona jestem wiem Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 21:59 fak. A czemu nie Róża??? Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: Wyborowa :PPP nt 01.06.07, 21:46 a nadzieja?1nadzieja!Na dzie ja! Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek a to ciekawe.. 01.06.07, 21:52 wiecie...ja jestem wlasnie przykladem tego, ze nigdy nic nie wiadomo... za dzieciecia i nastolatki wrecz dreszczy dostawalam slyszac swoje imie... gdy po raz pierwszy zasiadlam do IRCa poczulam, ze moge zmienic swoje imie... I zmienilam. Zawsze podobalo mi sie imie Mia. No i zostalam Mia, zdrobniale Mijaczkiem. I w tym momencie oprocz mojej rodziny i kilku starych przyjaciol juz nikt nie nazywa mnie po imieniu... kazdy, w necie, w realu zna mnie jako Mia... moj maz nawet tak do mnie mowi... ludzie na slubie patrzyli sie jakos takos siakos dziwnie, bo nie wiedzieli, ze to nie moje imie... hehe...czasami gesto musze sie tlumaczyc z tych moich podwojnych imion... ale do rzeczy... od kilku miesiecy...zakochalam sie w swoim prawdziwym imieniu... bo jest piekne... i co? i nic... juz nikt mnie tak nie nazywa... sama tego chcialam.... ;o) Mia Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: a to ciekawe.. 01.06.07, 22:24 Gdybym mogła zmienić jedną literę w swoim imieniu byłabym zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
denea Łeee, babki, coście takie tajemnicze ! 01.06.07, 22:40 Nie musicie przecież przyznawać się że np. Maria to Wasze imię jak nie chcecie. Możecie napisać że podoba Wam się Maria i już ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Łeee, babki, coście takie tajemnicze ! 01.06.07, 22:44 No, mi się podoba imię Olga na przykład )))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Łeee, babki, coście takie tajemnicze ! 01.06.07, 22:48 Podoba mi sie imię Zuzanna dlatego mam taki nick ale imię mam ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
yoggi87 Re: Łeee, babki, coście takie tajemnicze ! 01.06.07, 22:54 Mnie sie tam moje imie podoba, zawdzieczam je mojej ukochanej prababci, bo rowniez takie miala, a te imie to Paulina. Podoba mi sie. Mam nadzieje, ze moja corka tez bedzie zadowolona ze swojego, a dalismy jej - Martynka Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 22:54 podobają mi się Antonina, Joanna, Maryśka. Gdybym miała córę, pewnie miałaby jakoś tak na imię.Ale mieć nie będę Za swoim imieniem nie przepadam, ale przyzwyczaiłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 22:58 no bardziej hexe pamiętam jak w jakimś poście foremka nazwała Cię Demetria Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 23:00 Dobrze że nie Demencja ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 23:06 dobrze, że nie Delirka PPP Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 23:13 a co reniu w twoim dialekcie oznacza słowo "debirka"? bo w słowniku jezyka polskiego takiego słowa nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 23:20 gratuluję błyskotliwości )) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 23:42 dziękuję bardzo, de... jak tam wolisz Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 23:44 nie dziękuj reniu, bo to nie był komplement, wręcz przeciwnie ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 23:47 za to właśnie ci dziękuję raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
szapobacha Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 23:09 Takie, które nie ma zarozumiałej formy ogólnej typu Zofia, Maria, Barbara i tak dalej.Sorry, ale to dla mnie nie brzmi naturalnie i sympatycznie. W lyceum marzyłam o Marta, Monika. Teraz już się nie zastawiam, mam inne problema. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 23:11 podoba mi się Nadia, ale na swoje nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 Re: jak chciałybyście mieć na imię? 01.06.07, 23:30 Imię jak w nicku, ale nie pogniewałabym się, gdyby mi dali na chrzcie Basia albo Elżbieta Żona mojego brata to Elżbieta, jak jej kiedyś powiedziałam, że podoba mi się jej imię, to duże oczy zrobiła i powiedziała, że zawsze jej marzeniem było, aby miała na imię ...Ania. Hehe i jak tu dogodzić? Ola i Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
anetuchap Re: Antonina, choć przyzwyczajona jestem do mojeg 01.06.07, 23:57 A ja nie lubię swojego imienia, choć nie jest aż tak bardzo popularne. Chciałabym mieć na imię Weronika albo Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Ja jestem Mia 02.06.07, 00:09 po prostu... moje prawdziwe imie poszlo w zapomnienie...niech tak zostanie... moze kiedys sie przedstawie... ale to jeszcze musi duuuuuuzo wody uplynac... no coz... :o) Odpowiedz Link Zgłoś