aagnieszek 13.06.03, 15:49 Jeszcze będę zmieniać. I ulepszać Ale na razie jest tak jak widać. Więc jak by ktoś chciał, to tędy proszę: www.justynka.krakow.pl Uff, ale mam tremę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umasumak Re: Strona mojej Justynki 13.06.03, 16:35 Piękna strona i wzruszająca historia.... Podziwiam Was za wytrwałość... Czy Justynka ma zdolności muzyczne? Czy wogóle lubi muzykę? Pytam, bo wiem że dzieci dotknięte chorobą Twojej córeczki, doskonale rozwijają się z pomocą muzykoterapii. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnieszek Re: Strona mojej Justynki 13.06.03, 16:48 tak! Justynka bardzo lubi muzykę, potrafi zanucić z pamięci praktycznie każdą melodię którą choć raz usłyszy... Przymierzamy się by po wakacjach wymyślić dla niej jakieś zajęcia muzyczne Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Strona mojej Justynki 13.06.03, 17:01 Wykorzystajcie koniecznie tą jej pasję. W Krakowie jest przedszkole muzyczne, kiedyś było na Kasztelańskiej, niestety przenieśli je w inne miejsce, teraz trudno mi powiedzeć gdzie, ale to jest do sprawdzenia. Jak będziesz zainteresowana jakimiś zajęciami dla małej to pisz na adres barbara.b@wp.pl, to Ci pomogę coś zorganizować (jestem z wykształcenia muzykiem i choć nie pracuję w zawodzie, to kontakty zostały) Odpowiedz Link Zgłoś
alltid_ung Re: Strona mojej Justynki 18.06.03, 10:19 Pozdrawiam cie serdecznie!!! Ja tez po prawia 40 godzinnym porodzie urodzilam podduszone dziecko. Podejzewano CP-uszkodzenie mozgu. U mnie wszystko skonczylo sie spokojnie bo dziecko okazalo sie zupelnie zdrowe. Ale co ja przezylam przez pierwszy rok jego zycia(( Zycze wam wszystkim duzo szczescia Malgosia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=5989627&a=6089803 Odpowiedz Link Zgłoś
epjasa Re: Strona mojej Justynki 18.06.03, 11:51 Piękne, będę tam zaglądać. Ściskam i całuję serdecznie całą rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
anecia28 Re: Strona mojej Justynki 18.06.03, 15:35 Super strona Bardzo mnie wzruszyla Wasza historia. A Justysia i Jeremiaszek to po prostu dwa cudeńka. Podziwiam Wasza wytrwalosc i trzymam kciuki za wygrana w walce z chorobskiem. Usciski dla calej rodzinki. a Odpowiedz Link Zgłoś