Dodaj do ulubionych

pedofile na plaży

11.07.07, 12:40
Będąc na plaży z małym puściłam go do zabawy na golasa no bo po co ma sobie
piaskiem krok poszorowac ,niech lata. Godzinke pozniej doszedl moj maz i
widzac malego na golasa wyskoczyl do mnie z buzia ze mam w tej chwili ubrac
malemu majtki bo; niewiadomo czy gdzies kolo nas nie lezy czasem jakis pedofil
i byc moze w tej chwili podnieca go patrzenie na nasze dziecko. kurcze
zamurowalo mnie bo nie pomyslalam oczyms takim.Co o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • syriana Re: pedofile na plaży 11.07.07, 12:42
      ?

nie rozumiem - w majtkach by sobie piaskiem poszorował, a bez majtek już nie..?

Twój mąż ma rację
      nawet nie chodzi o pedofilów, ale po prostu o zachowanie intymności dziecka, do
      której ono też ma prawo
    • galela Re: pedofile na plaży 11.07.07, 12:46
      Oczywiście, że mąż ma rację. Oprócz pedofili i tego co napisała syriana
      dorzuciłabym jeszcze higienę.
    • moofka Re: pedofile na plaży 11.07.07, 12:47
      tez jestem za tym zeby przy obcych ludziach dziecko mialo majteczki niezaleznie
      od wieku
      • miarka71 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 12:52
        zgadzam sie z wami tylko wstyd mi ze nie pomyslalam o tym. w tej chwili
        oczywiscie juz zawsze ma te galotki,ale jak patrze na plaze to co drugie dziecko
        lata na golasa
    • joasia1234 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 12:49
      Zgadzam się z mężem i z poprzedniczkami. Moja córa nigdy nie biega na golasa,
      zawsze ma pieluchę albo majtki (przynajmniej).
      • beniusia79 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 13:52
        dla mnie widok golutkich dzieciaczkow kiedys byl czyms normalnym, teraz sama
        jestem mama i nie rozebralalbym swojej coreczki przy obcych. kto wie co za
        zboczency kreca sie na plazy? plaza to dla nich pewnie raj. moja tesciowa
        jezdzi czesto na wczasy ze swoja wnuczka. raz mala uciekla jej, babcia miala ja
        na oku ale zanim ja dogonila, przy malej stal juz jakis facet....
    • polaola Paranoja ! 11.07.07, 13:49
      Co za paranoja aby we wszystkich ludziach upatrywac pedofili !
      Ale pomijajac to .. Czy myslcie ze pedofile podniecaja sie jedynie patrzac na
      genitalia? Pedofila moze podniecic dlugi warkoczyk u dziewczynki albo zadarty
      nosek u chlopca, albo albo. Najbezpieczniej byloby nie wychodzic z domu albo
      jesli juz to jak w kobiety Afganistanie cale pod przykryciem.
      Prosze, nauczcie sie zdrowego podejscia do nagosci. Bo gdy czytam te posty to
      robicie na mnie wrazenie niedorozwinientych emocjonalnie !
      • moofka Re: Paranoja ! 11.07.07, 13:55
        w noszeniu majtek na dupie dopatrujesz sie niedorozwoju i paranoi?
        • polaola Re: Paranoja ! 11.07.07, 13:57
          moofka napisała:

> w noszeniu majtek na dupie dopatrujesz sie niedorozwoju i paranoi?
          tak, jesli jedynym powodem noszenia majtek jest obawa przed wzrokiem
          domniemanego pedofila !
          • moofka Re: Paranoja ! 11.07.07, 13:59
            dlaczego jedynym?
            a ty nosisz majtki na plazy z obawy przed pedofilem czy z innych powodow?
            • polaola Re: Paranoja ! 11.07.07, 14:06
              moofka, a o czym jest ten watek ?
      • beniusia79 Re: Paranoja ! 11.07.07, 13:58
        nie badz naiwna. dzieciatko moze biegac jak je pan bog stworzy po domu, ale
        miedzy ludzmi gole latac nie musi. zadna z nas nie jest niedorozwicieta
        emocjonalnie tylko trzezwo podchodzimy do pewnych rzeczy! wszedzie kreci sie
        pelno zboczencow, nie chcialabym zeby ktorys podniecal sie, albo robil sobie
        dorze obserwujc moja corke. nie wiem czy kiedy czytalas lub ogladalas cos na
        temat zboczencow? racz wiec zauwazyc, ze filmy i zdjecia, ktore policja
        znajduje u nich w domu nie zawieraja pieknych dziewczecyh warkoczy ani
        zadartych naskow. na tych zdjeciach i filmach dzieci sa golutenkie!!!
        • bombastic12 Re: Paranoja ! 11.07.07, 13:59
          nie rozumiem puszczania dzieci na golasa na plaży! Po co ??????????????????????????????
          • de.nicol Re: Paranoja ! 11.07.07, 14:06
            bo może mu wygodniej, a jak sika nie moczy kolejnych pieluch???
            • rita75 Re: Paranoja ! 11.07.07, 14:10
              > bo może mu wygodniej, a jak sika nie moczy kolejnych pieluch???

nie zycze sobie, by jakis bachor sikal na piasek po ktorym ja chodze.
              • madame_edith Re: Paranoja ! 11.07.07, 14:14
                I tak pół biedy jak tylko sika wink
                Ale z drugiej strony g... łatwiej ominąć. I bądź tu mądry człowieku
              • moofka Re: Paranoja ! 11.07.07, 14:15
                rita75 napisała:

> > bo może mu wygodniej, a jak sika nie moczy kolejnych pieluch???
                >
                >
                > nie zycze sobie, by jakis bachor sikal na piasek po ktorym ja chodze.
                >

siki bachora na piasku zgubia sie szybko w tym co tam napluli, narzygali,
                naniesli na zagrzybialych stopach i tym co narobily zapchlone mruczki, burki i
                chore ptactwo

• rita75 Re: Paranoja ! 11.07.07, 14:19
                  to nie znaczy, ze mam pogodzic sie z tym, ze niektore mamusie traktuja plaze
                  jako szalety swoich dzieciaczkow
              • de.nicol Re: Paranoja ! 11.07.07, 14:19
                wiesz ja też sobie wielu rzeczy nie życze i co z tego? Jakby sirał na moich
                oczach to mogę zwrócić uwagę rodzicom, ale jak nie widze? - to sie pewnikiem
                nie raz położyłam na zasiranym...
                • moofka Re: Paranoja ! 11.07.07, 14:22
                  zasiuranym, zarzyganym, zagluconym, zaplutym, zakrwawionym zasranym i
                  zaspermionym
                  z tego wszystkiego siki malego dziecka najmniej mnie brzydza
                  ktos kto ma takie fobie nie powinien korzystac z publicznych kapielisk tylko
                  kupic sobie bezludna wyspe
                  • rita75 Re: Paranoja ! 11.07.07, 14:29

> zasiuranym, zarzyganym, zagluconym, zaplutym, zakrwawionym zasranym i
                    > zaspermionym
                    > z tego wszystkiego siki malego dziecka najmniej mnie brzydza

a pozniej te male dzieci, ktorym mamusie pozwalaja doic gdzie popadnie-
                    wyrastaja na doroslycch, ktorzy zasrywaja, obspermiaja, obszczywaja, opluwaja
                    publiczne plaze.
                    • moofka Re: Paranoja ! 11.07.07, 14:32
                      bzdura
                    • joanna266 a gdzie wy ta sperme na tych plazach widziałyscie 11.07.07, 14:32
                      ???wink)))
                      • moofka Re: a gdzie wy ta sperme na tych plazach widział 11.07.07, 14:34
                        tak tylko wyobraznie uruchamiam tongue_out
                        no bo skoro siki tak, to czemu reszta nie?
                        • beniusia79 Re: a gdzie wy ta sperme na tych plazach widział 11.07.07, 14:36
                          kiedys bylismy rano na plazy z niemezem; 500 metrow dalej parka uprawiala sobie
                          seks... potem panna wstala sobie i poszla sie opluskac do wody, jej kawaler
                          zrobil to samo po kilku minutach. kto wie ile parek tak sie zabawia
                          (szczegolnie noca)?
                          • beniusia79 Re: a gdzie wy ta sperme na tych plazach widział 11.07.07, 14:37
                            spermy nie widac, ale pewnie pelno jej na piachu smile
                            • joanna266 Re: a gdzie wy ta sperme na tych plazach widział 11.07.07, 14:39
                              beniusia79 napisała:

> spermy nie widac, ale pewnie pelno jej na piachu smile

to w takim razie to raczej my powinnysmy majtki miec zawszewink))))
                              • moofka Re: a gdzie wy ta sperme na tych plazach widział 11.07.07, 14:41
                                ja nigdy tego nie kwestionowalam tongue_out
                              • beniusia79 Re: a gdzie wy ta sperme na tych plazach widział 11.07.07, 14:41
                                no wlasnie, bo jeszcze jakims dziwnym trafem zajdziemy w ciaze... z innym
                                facetem...
                                • joanna266 Re: a gdzie wy ta sperme na tych plazach widział 11.07.07, 14:43
                                  ale jakie to fajne by bylo alibi na zdrade z ciąza w tle."wiesz kochanie
                                  pamietasz jak bylismy w Łebie to tam wlasnie bez gatek na chwilke na plazy
                                  przysiadłam i stąd mamy Romka"smile)))
                                  • beniusia79 Re: a gdzie wy ta sperme na tych plazach widział 11.07.07, 14:44
                                    dobre!
                            • polaola Re: a gdzie wy ta sperme na tych plazach widział 11.07.07, 14:45
                              A w morzu ile spermy !!! Ryby tez przeciez uprawiaja seks
                              • joanna266 Re: a gdzie wy ta sperme na tych plazach widział 11.07.07, 14:47
                                ryby jak ryby ale jak sie walą takie walenie na przykladsmile))))
    • lola211 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:16
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=575&w=64058013
      Podrzucam watek a propos smile gołych dzieci w miejscach publicznych.
      W ktorym oczywiscie siadlo na mnie kilka mamusiek malych naturystow.
      • rita75 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:23
        o i acorns tam jest!
        jak on uwielbia takie tematy!
        • morgen_stern Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:48
          O tak, ja tez to zauważyłam.
          Uważam go za a) pedofila b) fantastę.
          W te jego opowieści o "młodej" nie wierzę. A tyle ludzi się nabiera na te jego
          oślizgłe gadki.
    • soemi Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:17
      Jestem przeciwna puszczniu dzieci na golasa po plaży, nie ze względów
      pedofilskich. Ale estetycznych, patrzenie na wypinającą sie pupę dziecka i całą
      ekspozycję nie jest miłym widokiem, nawet jeśli chodzi o dziecko. A ile razy
      widziałam jak taki golas wśrod dzieci wypina się innemy w twarz. Obrzydlistwo
      • joanna266 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:22
        soemi napisała:

> Jestem przeciwna puszczniu dzieci na golasa po plaży, nie ze względów
        > pedofilskich. Ale estetycznych, patrzenie na wypinającą sie pupę dziecka i
        całą
        >
        > ekspozycję nie jest miłym widokiem, nawet jeśli chodzi o dziecko. A ile razy
        > widziałam jak taki golas wśrod dzieci wypina się innemy w twarz. Obrzydlistwo

no teraz to zdrowo pojechalas.pupa dziecka to obrzydlistwo???a co powiesz w
        takim razie o pupach dorosłych facetow niejednokrotnie owlosioncyh kręconymi
        włosamismilenieraz wystarczy tylko zapalic swiatlo by zemdlecsmilerozbawiłas mnie
        tym naprawdesmileps.zakłdama dzieciom majtasy i kostiumy na plazysmile
        • lola211 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:29
          Nic nie pojechala- dla mnie taki widok jest rowniez obrzydliwy.I nie ma
          znaczenia , ze to dziecko.Gole dupsko czyjegos dziecka mnie obrzydza i juz.
          • joanna266 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:31
            dla mnie to dziwnesmilemnie wogóle nie przeszkadzaja dzieci, ich pupy rowniezsmile
            za to strasznie nie lubie czepliwych i wiecznie niezadowolonych ludzi.ale to
            rzecz gustu jedni lubia to inni tamtosmile
            • lola211 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:43
              Wierze, ze mozesz sie dziwic.Tak jak rodzice takich wlasnie golasow- bo
              najczesciej nie zdaja sobie w ogole sprawy z tego, ze ich dzieci stanowia dla
              postronnych nieprzyjemny widok(sadza, ze wrecz przeciwnie).
              A dobrze by bylo uswiadomic sobie, ze nie zyjemy sami i nie narazac ludzi na
              takie dosc jak widac kontrowersyjne widoki.W sklepach pelno majtek- jaki to
              problem zalozyc je dziecku?
              • joanna266 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:44
                ale co jest kontrowersyjnego w nagim małym dziecku????
                • soemi Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:46
                  Nic, pod warunkiem że jego odbyt w całej okazałości nie znajduje się na
                  wysokości Twojej twarzy w odległości kilku centymetrów. Mówię tu o obych pupach
                  dzieci.
                  • joanna266 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:47
                    naprawde zdazylo ci sie miec podobna sytuacje???
                    • soemi Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:51
                      Tak, na plaży golasy bawiące się wokół mojego legowiska z moją córką wypinały
                      się na mnie schylaląc się po foremkę. Zpaewne nie zdawały sobie sprawy z
                      efektu, ale rodzice już tak.
                  • moofka Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:51

> Nic, pod warunkiem że jego odbyt w całej okazałości nie znajduje się na
                    > wysokości Twojej twarzy w odległości kilku centymetrów. Mówię tu o obych
                    pupach
                    >
                    > dzieci.

matkobosko
                    wlasnie dlatego nalezy majtki nosic, zeby tacy zboczency nie widzieli wszedzie
                    napierajacych wprost na nich z kazdej strony dzieciecyh odbytow
                    niby zalogowana mamusia a po drugiej stronie strach pomyslec kto siedzi
                    brrr
                    zdrowy czlowiek by czegos takiego nie wymyslil ;/

• soemi Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:52
                      wystarczy kliknąć mój nick a już będziesz wiedziała smile
                      • moofka Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:53
                        ani mi sie sni, zeby podobne bezecenstwa znalezc tongue_out
                        • soemi Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:54
                          a jednak to z Tobą jest coś nie tak. Smok z głową kilku kotów.
                          • joanna266 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:55
                            a kozy to dopiero maja odbyty i na dodatek lataja bez gateksmile)))
                            • soemi Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:57
                              noo, ale ludzie mają rozum, z którgo często nie korzystają a zwierzęta są o
                              niego uboższe.
                            • moofka Re: pedofile na plaży 11.07.07, 15:00
                              joanna266 napisała:

> a kozy to dopiero maja odbyty i na dodatek lataja bez gateksmile)))

za to jaki widok z dolu jak sie tak na trawce wylozysz big_grin
                              warto tylko oczy ochronic jakby tak zaczyly bobkami atakowac, soemi
                              no albo te majtki faktycznie tongue_out
                              koza w koronkowych stringach na zielonej trawie ech tongue_out
                              • soemi Re: pedofile na plaży 11.07.07, 15:01
                                moofka jestem w pracy i śmiać się w głos nie mogę więc przestań już
                                • joanna266 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 15:03
                                  gołe kozy nie sa złe zwłaszcza jak im sie trykac chcesmile
                      • moofka Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:54
                        i teraz juz ci nie wierze ze te koze to tak z czystej sympatii tulisz tongue_out
                        • soemi Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:56
                          Nie, mam zoofilę!!!!!
                          • beniusia79 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:57
                            przestancie! nie wiem czy jeszcze pamietacie, ale kilka tyg temu byl watek o
                            zboczencach? jedna dziewczyna pisala, ze w czasie wojny jej babcia dorwala na
                            podworku ruska, ktory obracal koze...
                            • joanna266 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:58
                              no własnie nie wiem czy ma mi byc zal tej kozy czy tego ruska czy raczej
                              cieszyc sie ze szczescia obojgawink)))
                              • beniusia79 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 15:01
                                raczej zal byc powinno ci tej babci, ktora pewnie przezyla wstrzas psychiczny
                                widzac te scene. to pewnie spowodowalo, ze babcia (wtedy pewnie mloda kobieta
                                jeszcze) nie mogla odnalezc sie potem w zwiazku z zadnym mezczyzna, a jej zycie
                                erotyczne leglo w gruzach...
                                • joanna266 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 15:03
                                  beniusia prosze cie przestansmile
                                  • beniusia79 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 15:06
                                    jakas taka wena tworcza mnie naszla... moja siostra miala skaze bialkowa przez
                                    co moi rodzice kupili koze-mieli kozke i capa (siostra rosla jak na drozdzach
                                    na kozim mleku). cap byl byrdzo jurny. kiedys przyjechali do nas chlopcy,
                                    ktorzy mi sie bardzo podobali-dwaj bracia. myslalam, ze moze na kawe do mnie, a
                                    oni na to, ze koze do pokrycia przywiezli...
                                    • joanna266 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 15:07
                                      a to faktycznie mozna miec kozia traumesmile))
                                    • moofka Re: pedofile na plaży 11.07.07, 15:07
                                      cwaniaczki, a sami to nie mogli?
                                      • beniusia79 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 15:09
                                        nie, byli wtedy jeszcze nieletni....
                              • moofka Re: pedofile na plaży 11.07.07, 15:03
                                joanna266 napisała:

> no własnie nie wiem czy ma mi byc zal tej kozy czy tego ruska czy raczej
                                > cieszyc sie ze szczescia obojgawink)))

jakis kawal o malym mieeeeetku mi sie po glowie kolacze
                                tylko ni cholery nie pamietam big_grin
                                • joanna266 moofka dawaj kawał;-) 11.07.07, 15:04

• moofka Re: moofka dawaj kawał;-) 11.07.07, 15:05
                                    kiedy wlasnie nie pamietam
                                    pamietam tylko mie-e-e-e-tek tongue_out
                                    • kachwi1 Re: moofka dawaj kawał;-) 11.07.07, 17:08
                                      to było coś w tym stylu:
                                      rozbitek henio z zatopionej łodzi wylądował na bezludnej wyspie, tylko z kozą.
                                      po 10 latach przepływał statek, kapitan patrzy, a tam facet i dziecko machają
                                      do niego z bezludnej wyspy! podpływa, przedstawia się, na to henio: jestem
                                      henio. kapitan do dziecka: a ty chłopcze jak się nazywasz? chłopiec na to:
                                      jestem mieeeeetek.
                            • soemi Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:59
                              no co ty, to nie bitwa. Byłam przekonana, że moofka i joanna żartują i miałam
                              ubaw po pachy.
                • lola211 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:59
                  Tak jak juz napisano- widok odbytu, dodam rowniez - genitaliow - jest
                  odpychajacy.Takze dzieciecy.
                  Bylam swiadkiem walenia kupy publicznie przez na oko 3 latke.Nieswiadoma
                  niczego stanowila posmiewisko innych dzieci, tatus byl zazenowany cala ta
                  sytuacja.

Joanno- otoz zdaj sobie sprawe, ze dzieci niekoniecznie sa słodkie dla
                  innych.To czesty grzech mamus zakochanych w swoich pociechach- nie dopuszczaja
                  mysli, ze ich dzieci czesto u innych wzbudzaja odraze.
                  Wlasnie gdy sie na golasa wypinaja komus przed kocem, na ktorym ten ktos sie
                  opala, gdy chlopcy mecza tego swojego siuraka bez przerwy, gdy sa zasmarkane
                  czy maja brudne czarne pazury albo rozmazana papke jedzeniowa na buzi.

Mnie sie zbiera na pawia, nie mnie jednej zreszta.
    • mrufka4 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:25
      Ostatnio bylismy z naszą dwulatka na spacerze nad zalewem,poniewaz było cieplo
      biegało tam kilkoro dzieci,jeden chłopiec w wieku naszej córeczki chodził
      nagusieńki, moja córeczka była w szoku (pierwszy raz widziala chłopca nago smile
      Jednogłośnie stwierdziliśmy z mężem, że puszczanie dziecka wśród obcych ludzi
      na golasa to odbieranie mu godności,co za problem włożyc majteczki czy
      pieluszkę??
    • default Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:38
      A ja się - przynajmniej częściowo - zgadzam z polaolą. Tzn. nie jestem
      zwolennikiem puszczania dzieci na plaży na golasa, ale raczej ze względów
      hignienicznych (siadanie na brudnym piasku itp) niż "antypedofilskich". Też
      uważam, że jak pedofil ma się podniecić, to mu bez różnicy czy dziecko całkiem
      gołe, czy w malutkich majteczkach. Może bardziej niż goła pupa oszołomi go
      widok dziecięcych usteczek ssących lizaka np. Naprawdę nie popadajmy w
      paranoję.
      • moofka Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:39
        prosze mi powiedzec gdzie jest paranoja?
        w zakladaniu majtek, czy w swiadomosci ze sa na swiecie ludzie o zlych
        intencjach i zlych oczach?
        • mamaigiiemilki Re: dokladnie 11.07.07, 14:44
          tez bym chciala zostac oswieconasmilezgadzam sie z toba w 100%
        • default Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:56
          moofka napisała:

> prosze mi powiedzec gdzie jest paranoja?
          > w zakladaniu majtek, czy w swiadomosci ze sa na swiecie ludzie o zlych
          > intencjach i zlych oczach?

Ani w jednym, ani w drugim. Paranoja jest w przekonaniu, że jak założę majtki
          dziecku na plaży to tym samym uchronię go od "złych oczu" pedofila. I jeszcze
          raz podkreślam, że jestem jak najbardziej ZA zakładaniem majtek, aczkolwiek
          bardziej z powodów higieniczno-estetycznych.
          • moofka Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:57
            ja mysle ze nikt rozsadny nie wierzy w to ze majtki uchronia go przez calym
            zlem tego swiata i wirusami
            niemniej jednak warto miec pare par i nie to nic wspolnego z paranoją ;P
            • joanna266 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 14:59
              ja tez uwazam ze majtki i mataski to pozyteczna rzecz aczkolwiek w upały
              pomykam soutesmile)))
              • nilgau Re: pedofile na plaży 11.07.07, 15:17
                widziałam kiedyś faceta w swetrze i tylko w swetrze, który przecinał
                czerniakowską na wysokości chełmskiejsmile
                czy ty też tak masz?
                • joanna266 no to ja jednak mam inaczej 11.07.07, 15:19
                  ja go wdzialam na Puławskiej na wysokosci Mysiadłasmile
                  • joanna266 ale generalnie jestem... 11.07.07, 15:20
                    za tym zeby faceci w swetrach nosili majtki albo przynajmniej zdejmowali
                    swetrysmile
                    • nilgau Re: ale generalnie jestem... 11.07.07, 15:24
                      wink
                      tak, sweter dodawał mu lat...
    • edytkus Re: pedofile na plaży 11.07.07, 16:50
      miarka71 napisała:

> niewiadomo czy gdzies kolo nas nie lezy czasem jakis pedofil
      > i byc moze w tej chwili podnieca go patrzenie na nasze dziecko

gorzej jesli robi zdjecia (np. telefonem) ktore potem umiesci w internecie
    • gacusia1 Re: pedofile na plaży 11.07.07, 17:12
      Jestem przeciwna puszczaniu dzieci nago na plazy.To nie plaza nudystow.Nie
      chodzi mi o pedofilow ale o "smak"
      • myelegans Re: pedofile na plaży 11.07.07, 18:06
        Nagosc dziecka traktuje tak jak wlasna. W pewnych miejscach jest OK, w domu
        przy mamie i tacie i juz. Poza domem, albo w domu w obecnosci innych nagoscia
        sie nie swieci. Dla mnie to jest intymnosc i poczucie godnosci dziecka, nie
        wazne kilkumiesiecznego czy kilkuletniego. To ja kontroluje i nigdy nie
        rozebralam dziecka do naga w miejscu publicznym. Nawet jak zmienialam pieluche,
        to robilismy to dyskretnie na kocu.

Zreszta wszedzie jest "dress code", na plazach w regulaminie stoi napisane, ze
        obowiazuje stosowny stroj, nic o jego braku.

Ciekawe dlaczego nikt nie puszcze dzieci na golasa na basenie????? Coz za
        roznica?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka