kevinp 19.07.07, 19:39 pytam bo mój mąż to ma ochote tylko raz w miesiącu a ja raz na tydzień? czy może ze mną coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia145 Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 19:43 Pytaniem jest, czy któremus z Was taki układ przeszkadza? Bo to, jak czesto kopulują forumki, dla Waszego pozycia ma zerowe znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 19:47 albo niedobranie albo okresowy spadek formy ale zaraz - to Ty pisałaś parę dni temu, że mąż do seksuologa nie chce pójść..? Odpowiedz Link Zgłoś
kevinp Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 19:51 no to ja pisalam, bo już w końcu gupieje może coś ze mną nie tak a męża się czepiam....że on nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 19:55 z Tobą wszystko dobrze z nim trudno orzec spadki zainteresowania seksem są normalne i w każdym związku się zdarzają problem macie, bo Tobie z tym źle truj mu o lekarzu, może w końcu dla świętego spokoju się zgodzi Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 19:58 pytanie: czy ów mąż nie realizuje się oza małżeństwem, bo ten raz w miesiącu to skromniutko jak na młodego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
kevinp Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 20:02 już to sprawdzałam....zdrada odpada...no chyba że coś przeoczyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 20:27 a nie dałoby rady go jakoś z moim wymieszać i na 2 podzilić? Odpowiedz Link Zgłoś
kevinp Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 19:52 okresowy spadek formy? ,,,dobre sobie to trwa już dwa lata...ile mam czekac?...młodośc mi przeleci... Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 20:13 Widocznie macie inne potrzeby,dla mnie "ten sport"mógłby nie istnieć.Mój mąz też nie chce za często,więc jest o.k,ale jak wasze oczekiwania są tak różne to może warto coś z tym zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 20:24 róznie)czasem przez dwa,trzy tygodnie wcale a czasem co dzieńpodobnie jak poprzedniczka uwazam jednak ze przez okres dwóch lat kochac sie tylko raz w miesiacu to jest to bardzo mało.no chyba ze mąz jest w srednim wieku.a moze problem tkwi w tym ze ma kłopoty z erkecja a wtedy gdy jest dłuzsza przerwa i facet sie wyposci kłopoty chiwlowo mogą znikac.najlepiej jednak odwiedzic lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kevinp Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 21:28 nie dał się przekonac na wizyty u seksuologa Odpowiedz Link Zgłoś
foczusia85 Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 20:39 Z Toba jest wszystko w porzadku. Jestem mezatka troche ponad rok, a juz tez pojawil sie taki seksualny kryzysik; na szczescie zazegnany. Ja ciagle narzekalam mezowi, ze jest za malo seksu, w koncu znalezlismy przyczyne. Maz stwierdzil, ze ma za malo ruchu, kondycja mu spadla, brzuszek urosl, przytyl... To wszystko przyczynia sie do spadku libido. Tak wiec zaczal do pracy chodzic na pieszo, a nie jezdzic samochodem, kupilam mu tez hantle, i wszystko wrocilo do normy. Nabral sil i ochoty Wiesz, zalezy ile lat ma Twoj maz, czy jest zestresowany (praca), albo moze brakuje mu nowych bodzcow (sexy bielizna, itd). A jakbys wlasnie ubrala sie w cos sexi, zaczela go calowac, slodko na niego patrzec, obejmowac, to by odmowil? Odpowiedz Link Zgłoś
kevinp Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 21:26 może masz racje mój mąż trochę przytył no i ruchu to nie ma wogóle no bo autkiem do pracy, w pracy przy biureczku, brzuszek urósł,...jeśli to przyczyna to muszę go namówic do jakiegoś sportu...bo sexi piżamka nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 21:28 non stop z przerwą na kupę. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 demarta:-))) 19.07.07, 21:43 zgaduje :teraz klikasz i robisz kupe jednoczesnie????))czy tez moze.....?;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: demarta:-))) 19.07.07, 22:14 w drodze wyjątku i jedno i drugie i trzecie ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: rany jakas ty wygimnastykowana:-)))))) 19.07.07, 22:17 dla meżowskiej i własnej satysfakcji wszystko! grunt to umieć pogodzić interesy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: rany jakas ty wygimnastykowana:-)))))) 19.07.07, 22:18 to sie nazywa super żonka))) Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 21:51 Ale na co masz raz na tydzien ochote? Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: jak często się kochacie? 19.07.07, 22:12 Mnie sie ostatnio w ogole nie chce.Zazwyczaj jednak chce mi sie 5 razy czesciej niz mezowi i tez sie zastanawiam z kim jest cos nie tak.No chyba,ze "ten typ tak ma". Odpowiedz Link Zgłoś
kevinp Re: jak często się kochacie? 20.07.07, 10:35 i jak sobie z tym radzisz? no chyba że Tobie to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
karina9918 Re: jak często się kochacie? 20.07.07, 12:19 Dlaczego ma być z tobą coś nie tak? Macie inne temperamenty i tyle. Ja mam ochotę codziennie, mój mąż raz w tygodniu i tak czasem bywa. Nie ma lekko. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: jak często się kochacie? 20.07.07, 12:21 Z Tobą wszystko OK, a mąż pewnie zmęczony Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: jak często się kochacie? 20.07.07, 12:25 Kup mu Bodymaxa, jeśli nie ma ndciśnienia, bedzie bardziej ruchliwy Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: rita:-))) 20.07.07, 12:43 > i komu tu co udeża do glowy)))) )))))))))) to wszytsko przez te wieczory takie upalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: jak często się kochacie? 20.07.07, 12:38 Rita ale tak w parze, czy sami ze sobą, czy na przemian,czy jak, może ciekawe sprzęty macie?? Jakieś szczegóły poprosim Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: jak często się kochacie? 20.07.07, 12:45 my tak bez sprzetow....wiesz- upal, wino- czerwone porto z lodem...nie mozna sie powstrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: nie no... 20.07.07, 12:48 Uwielbiam porto, też na mnie czarująco działa.... Buuu, ażmi się zachciało... Porto oczywiście - Ruby Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: nie no... 20.07.07, 13:08 wiesz, ja wolę seks uprawiac niz sie na jego temat wypowiadac... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: nie no... 20.07.07, 13:11 a ja tam uwielbiam i jedno i drugie.a nawet jednoczesnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: jak często się kochacie? 20.07.07, 12:46 raczej z nim pewnie ma kochanke Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: jak często się kochacie? 20.07.07, 12:49 Nie koniecznie, wszystko zależy od czasu i nastroju w pracy, liczby posiadanych dzieci, stanu zdrowia, atrakcyjności żony i wspólnych tematów... Ponoć po drugim dziecku mężczyznom znaczie spada poziom testosteronu Odpowiedz Link Zgłoś