marghe_72 23.07.07, 22:35 potwora własnie jęczy, żeby mamuuuusiuu juutro pojechac do tej tajskiej knajpki na zupę cytrynowa z krewetkamiiii i na sateeeee' proooszę.. z torbami nas potwora puści jak nic ps. nudze się.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: Wychiwałam potwora 23.07.07, 22:36 grunt to błędy robic w tytule "wychOwałam" Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Wychiwałam potwora 23.07.07, 22:42 moze mialo byc "wykiwalam" potwora Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Wychiwałam potwora 23.07.07, 22:43 wykiwac to go wykiwam jak sobie kawioru zazyczy niedoczekanie Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: Wychiwałam potwora 23.07.07, 22:47 jak powiada moja mama : dzieci to worek bez dna i do późnej starości. Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: Wychiwałam potwora 23.07.07, 22:46 Coz..tak wlasnie czulam, ze sie nudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Wychiwałam potwora 23.07.07, 22:47 jak mops.. a jakoś nude trza ukatrupic Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Wychiwałam potwora 23.07.07, 22:53 daj jej poczytac o tej spermie w garach to przestanie jeczec Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Wychiwałam potwora 23.07.07, 22:54 nie sądzę,zeby ją to zraziło zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, ze jeszcze nie wie co to sperma Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Wychiwałam potwora 23.07.07, 22:57 dobrze pamietam, ze do szkoly juz chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 12:27 moofka napisała: > dobrze pamietam, ze do szkoly juz chodzi? jeszcze nie od września idzie Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wychiwałam potwora 23.07.07, 23:12 marghe nasz (5 lat) ciągle na sushi chce chodzićI co kuźwa zamawia najdroższe z węgorzem albo temaki...zamiast skromnych maków z łososiem.A ta zupa to mrauuuu sama bym zjadła.Gdzie łazicie do tajskiej.Marghe no i pretensje mniej do siebie...po mamusi zamiłowanie do żółtego ma;PPP.Jak się nudzisz to mi popracuj nad sypialnia teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Wychiwałam potwora 23.07.07, 23:37 Mój tez na sushi. Grzeczne dziecko, niczego sie nie domaga, tylko o to jedno przynudza. I protestuje przeciw wyrazeniu "nudzić się jak mops". Mój mops wcale się nie nudzi. Bije się z kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 12:28 marta76 napisała: > marghe nasz (5 lat) ciągle na sushi chce chodzićI co kuźwa zamawia najdroższe > > z węgorzem albo temaki...zamiast skromnych maków z łososiem.A ta zupa to > mrauuuu sama bym zjadła.Gdzie łazicie do tajskiej.Marghe no i pretensje mniej > do siebie...po mamusi zamiłowanie do żółtego ma;PPP.Jak się nudzisz to mi > popracuj nad sypialnia teraz. w Warszawie zazwyczaj do Kwaia na Marszałkowskiej na sataja (sate') do Sense w tej chwili siedzimy sobie w Amsterdamie.. tu knajpek jak mrówków.. ale polubiła jedną konkretną tajską i jedną hinduską zaraz zerknę na sypialnię ps. ja tam bardzożóltego nie lubię, wolę zieleń Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Wychiwałam potwora 23.07.07, 23:46 młodszy (dwulatek) na pytanie mojej siostry "a co ty najbardziej lubisz jeść?" odpowiedział "klewetki, ale bez ogonków" dzieci rozpaskudzić jest bardzo łatwo, a jest to wszystko efektem jeżdżenia z nimi na wakacje i chodzenia do knajp Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 00:12 na dużej rodzinnej imprezie wujek zapytał Matiego co najbardziej lubi jeść...syn od razu powiedział,że sushi.....wujek chciał go żażyć i pyta a konkretnie to co ...Mati:maki z łososiem albo tuńczykiem ale bez wasabi ,bo jest za ostry a na deser liczi.Wujkowi głupio sie zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 00:30 ha, ha, ha ! A my właśnie - tuż przed wakacjami - sobie marzymy... ciekawe czy Oli zasmakują kalmarki, krewetki, może małże a'la marinara ... Może powinnam stuknąć się w czambułek i częstować pizzą - w sumie nie droga jest DD Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 12:30 asinek68 napisała: > ha, ha, ha ! A my właśnie - tuż przed wakacjami - sobie marzymy... ciekawe czy > Oli zasmakują kalmarki, krewetki, może małże a'la marinara ... > > Może powinnam stuknąć się w czambułek i częstować pizzą - w sumie nie droga > jest DD > uważaj z ta pizzą.. Moje jest w stanie zjeśc jedną całą duża za jednym posiedzeniem i to najlepiej jak jest z szynką parmeńską Aluc, ano.. te wakacje to tylko dzieci psują lepiej w domu zostawić, taniej wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 13:31 maki, grilowana ośmiornica, kalmary, szynka parmeńska, małże, krewetki ... mniaaam !!!! I jak ja mam zjeść teraz fasolkę szparagową z jajkiem sadzonym ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 13:33 asinek68 napisała: > maki, grilowana ośmiornica, kalmary, szynka parmeńska, małże, krewetki ... > mniaaam !!!! > > I jak ja mam zjeść teraz fasolkę szparagową z jajkiem sadzonym ?????? > > cichaj dobra fasolka nie jest zła Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 14:05 bez przesady nie na codzień takie specjały.Ja np jestem teraz w fazie przedorgazmialnej po zwykłym makaronie z tuńczykiem vide fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,66282935.html natomiast Młody czeka na knedle z truskawkami z mrożonkii tez happy bo będzie cukier puder na wierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 17:14 marta76 napisała: > bez przesady nie na codzień takie specjały.Ja np jestem teraz w fazie > przedorgazmialnej po zwykłym makaronie z tuńczykiem vide > fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,66282935.html > natomiast Młody czeka na knedle z truskawkami z mrożonkii tez happy bo będzie > > cukier puder na wierzchu miło mi Potwora postawiła na swoim kelnerka upewniała się czy aby na pewno wiem co robię zamawiając dziecięciu ostra zupę wiedziałam na kolację suchą pajdę chleba dostanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 17:17 wczoraj na kolację dziecięcia zjadły ukochane aglio olio peperoncino robione pod tatusia, chilli bardzo chili pyski ich chyba piekli, bo każdy kęs popijali kefirem, ale zjedli a fasolka szparagowa jest bardzo cool, zwłaszcza, jak się ją posypie parmezanem )))) Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 21:53 aluc napisała: > a fasolka szparagowa jest bardzo cool, zwłaszcza, jak się ją posypie > parmezanem )))) faq, faq, faq ((( A ja ją posypałam tartą bułką i polałam stopionym masełkiem. A fe ! Co za kulinarny mezalians Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 22:33 Ale za to kurczaka je z kościami bez mała, a moja jak w mięsku widzi "chęchy" to już zęby sie robią długie... Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wychiwałam potwora 24.07.07, 10:17 o jeszcze mi sie coś przypomniało.Jak wróciliśmy z Grecji ludzie pytali mateusza a co tam jadłeś Mati na to,że codziennie grilowaną ośmiornicę i kalmary takie smażone...i w 90% wywoływało to grymas na twarzy jakby conajmniej jadł kupę i odpowiedź :uchhhhhhh to obrzydliwe..Matko po co komuś tak zniechęcać jedzenie.Jasne najlepsza polska swojska kiełbasa. Odpowiedz Link Zgłoś