martina.15 04.08.07, 12:44 ufff juz po zakupach, Hania spi, ja obczytuje moja sobotnia lekture (wysokie obcasy), ale zaraz koniec sielanki- od 16 do 24 w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metoda_7 Re: Sobota 04.08.07, 18:37 my własnie wróciłyśmy od tatusia, nasteńka wkońcu poznała swoją prababcie. wszyscy zauroczeni nastką nawet jej 7-letnia ciocia się popłakała jak wyjeżdżałyśmy a zaraz przyjeżdżają goście, a ja taka zmęczona.... Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Sobota 06.08.07, 11:07 Ewa, to u nas lepiej- Hania miala skonczony rok kiedy poznala babcie, a prababci i pradziadka jeszcze w ogole nie- nie racza sie z dzieckiem zobaczyc z zdrugiej strony dobrze, po kiego licha... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: Sobota 04.08.07, 22:21 Martina, ja dzisiaj Wysokie Obcasy poczytałam w wannie. Cóż za przyjemność Małego wysłałam na dół do dziadków, zamknęłam się w łazience i doszłam do wniosku że nie wyjdę dopóki nie odpocznę trochę Jednym słowem zmusiłam ich do zabawy z małym A poza tym jak to zwykle w sobotę- sprzątanie, zakupy i takie tam domowe sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1510 Re: Sobota 05.08.07, 11:46 A my wczoraj od niepamiętnych już czasów byliśmy na dwóch imprezach, ale nam czegoś takiego brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś