zebra51 09.08.07, 14:49 pl.youtube.com/watch?v=FNtUUlufXh4&mode=related&search= jak myślicie, jak do niego napiszę, żeby mnie bzyknął to sie zgodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebra51 Re: Krótko 09.08.07, 14:52 dzięki za szybką odpowiedź, ale mój stary zapowiedział, że go do mieszkania nie wpuści i psem poszczuje. Więc nic z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Krótko 09.08.07, 14:52 Zarzuć swoją fotkę, to ocenimy szanse A tak w ogóle, to facet wybitnie nie w moim typie. No i ekstra się pływa w dżinsach, taaa, miałam tę wątpliwą przyjemność. Potem przez takie durne reklamy się ktoś utopi Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Krótko 09.08.07, 15:03 Ja bym wolała napisac do niego: pl.youtube.com/watch?v=TTekqvfcqXQ&mode=related&search= Najlepsza jest muzyka w tle heheheheh choć jak przypomniałam sobie ich koncerty, to trochę się wzruszyłam Till jest absolutnie boski, zabójcze połączenie niemieckiego brutala i poety... Taki facet to mogłby mnie nawet czasem zlać ;DDD Ja, ja, schneller, ich komme!!!! PPP Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Krótko 09.08.07, 15:15 Ja tam wolę Josha Holowey-a w moim ulubionym serialu niż tej reklamie Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Krótko 09.08.07, 15:49 hmm nic w nim pieknego no ale rzecz gustu nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: Krótko 09.08.07, 22:59 morgen jak bedziesz pisać to wspomnij, że jakby co to jest jeszcze jedna chętna na małe szpricen. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Krótko 10.08.07, 09:20 bleeeeeeee żartujecie chyba? Till jest koszmarny po prostu. Josh tez nic specjalnego Jednak to prawda ze nie ma jednego kanonu piękna, każdy ma szanse sie komus spodobac Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Krótko 10.08.07, 09:29 > Till jest absolutnie boski, zabójcze połączenie niemieckiego brutala > i poety... pl.youtube.com/watch?v=1_JaPdqd5Aw jest słodki...az by sie chcialo być taką Śnieżką....mrauuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Krótko 10.08.07, 10:52 Rita, ja się w nim zakochałam po tym teledysku: pl.youtube.com/watch?v=8oaMkcGEb0s&mode=related&search= To połączenie garniaka i irokeza wgniotło mnie kiedyś w fotel Hehhe zawsze po cichu uważałam, że kobiety, którym się podobają tacy wymuskani modele z gładką buzią zatrzymały się w rozwoju psychoseksualnym gdzieś w okolicach podstawówki PP facet musi być tylko trochę przystojniejszy od diabła, ale musi mieć w sobie tę bestię męskości - Till to ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Krótko 10.08.07, 11:28 w tym teledysku jest faktycznie tylko trochę ładniejszy od diabła)) bardzo lubię ten zespół pl.youtube.com/watch?v=9_F9bQPt4yU&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Krótko 10.08.07, 11:37 > w tym teledysku jest faktycznie tylko trochę ładniejszy od diabła)) sam sex to diabel )) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Krótko 10.08.07, 11:39 To że uważam ze Till jest koszmarny nie oznacza ze podobają mi się wymuskani lalusie Ja wogóle nie mam utartego kanonu piękna, podobają mi sie bardzo różni mężczyźni i kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
twojasasiadka Re: Krótko 09.08.07, 15:14 hmmm też mi się podoba będziemy walczyc o niego;P Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Krótko 09.08.07, 22:55 on jest boski...baaardzo mi się podoba to spojrzenie... www.plotek.pl/plotek/1,78648,4345037.html Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Dawać tu linki!!! Wzywam do raportu! 10.08.07, 09:36 wybrzydzacie tu na Tila i Josha? To już mi tu dawać linki ze zdjeciami facetów, których byście do zrywania bielizny zębami zaprosiły. I o żadnych mężach (przynajmniej własnych!) proszę nie pisać Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Krótko 10.08.07, 10:20 jeszcze ten standartnews.com/archive/2003/11/02/english/style/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Krótko 10.08.07, 10:26 Jak tylko byzknąć, to możesz próbować, ale jeśli marzy ci się założenie rodziny z takim, to zapomnij. Miałam kiedyś faceta całkiem jak un, to dopiero był popie..c. Dobry Bóg mnie uchronił przed stałym związkiem, bo bym sobie życie zmarnowała. Odpowiedz Link Zgłoś
organica Re: Krótko 10.08.07, 10:35 mathiola napisała: > Jak tylko byzknąć, to możesz próbować, ale jeśli marzy ci się > założenie rodziny z takim, to zapomnij. Miałam kiedyś faceta całkiem > jak un, to dopiero był popie..c. Dobry Bóg mnie uchronił przed > stałym związkiem, bo bym sobie życie zmarnowała. ------ja sobie zmarnowałam 7 lat teraz mam mniej atrakcyjnego wyglądem, a bardziej duchem Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Krótko 10.08.07, 10:40 Toć przeca napisałam, żeby przyjechał, bzyknął i niech wraca do swojej Hameryki Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Krótko 10.08.07, 10:41 no ja wiem, że tak się mówi: bez zobowiązań. A potem głupia baba sie zakochuje... i klops gotowy Odpowiedz Link Zgłoś
organica Re: Krótko 10.08.07, 11:17 o to to! o klops w postaci zakochania bardzo łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Krótko 10.08.07, 11:21 a jakby sie biedaczyna we mnie zakochał? rzuci prace w holiłudzie i bedzie chcial za mną siaty ze sklepu nosić? to dopiero bedzie klops! te tłumy paparazzi przed blokiem mąż z pianą na pysku moje zdjęcia w Fakcie Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Krótko 10.08.07, 11:56 No nie, za zdjęcia w Fakcie to ja się nawet i woodym allenie zakochać Odpowiedz Link Zgłoś