kini_franio 30.06.03, 13:07 Czy ktos takową posiada? To starszy typ Siemensa, wiecznie nie wiem jak układac w niej naczynia do zmywania a nie mam instrukcji... problem niby banalny a zakłóca mi życie odrobinę Ucieszy mnie każda rada! A moze każda zmywarka ma tak samo? Kini Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytek1 Re: zmywarka Siemens Lady 45 01.07.03, 00:52 Ja mam Simensa coprawda model nowy ale nie chyba wszystkie wyglądają w środku tak samo. No więć ja układam na dole w stojaku jak suszarka talerze z tyłu garnki i patelnie a w koszyku u góry szklanki, miski i inne drobiazgi. Na sztućce ma specjalny kosz. Nie mam skanera wieć nie wyśle Ci kopi instrukcji chyba , że zwykły list ( mogę skserować za darmo więc tyle co przesyłka). Odpowiedz Link Zgłoś
kini_franio Re: zmywarka Siemens Lady 45 01.07.03, 10:36 Super, ciesze sie, podaj mi swojego maila to napisze adres - można tak wysłac - że ja pokrywam koszty wysyłki? Chyba można to w końcu cywilizowany kraj. CZekam na maila i pozdrawiam kini Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: zmywarka Siemens Lady 45 02.07.03, 22:09 Pisz na maila gazetowego, bo inny jakoś mi nie działa i błagam do piątku, bo potem mnie nie będzie 3 tygodnie, a nie chciałabym sie okazać niesłowna. Odpowiedz Link Zgłoś