mama.igora 31.08.07, 20:26 nie zastanawiajcie sie, przeczytajcie pytanie i walcie pierwsze skojarzenia. Proste, precyzujne, anie wywody wspomnienia. A zatem: Co zadecydowalo o tym, ze jestescie z tym wlasnie facetem. Ze ten to ten. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijaczek Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 20:37 byl 1000000000000 razy lepszy od bylego. bo go kocham. i jak decydowalam sie, ze za niego wyjde to nie mielismy na koncie ani jednej sprzeczki., Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 20:58 zadnej sprzeczki? a ile sie znaliscie? miesiac? Kurde, a mnie sie zdawalo ze my sie malo klocimy Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: wasza pierwsza mysl... 01.09.07, 07:47 wtedy to byl niecaly rok... dla mnie to bylo nieznane zjawisko, poniewaz, ze meza poprzednikiem, strasznie nie dobrym facetem, klocilam sie codziennie, bardzo mocno i zajadle... i to bylo takie dziwne nie czuc potrzeby klocic sie z kims, a miec ochote rozmawiac, wyglupiac sie, przytulac... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: wasza pierwsza mysl... 01.09.07, 09:21 po wspolnie spedzonej dyskotece , ale osobnych pokojach . obudzilam sie, a przy moim lozku kleczal z polnymi kwiatami w reku moj przyszly maz Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 20:48 a jakie jest rozwiązanie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 20:57 nie rozumiem... jak to jakie jest rozwiazanie? Odpowiedz Link Zgłoś
trendsetterka Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 20:59 chemia, instynkt, przyciąganie Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:05 Jak weszłam do niego do domu i się obrócił w moją stronę to już wtedy przepadlam )) Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: echtom 01.09.07, 07:30 W szatni nie. Siedzieliśmy rozmawiając w kawiarni, a on przez cały czas bawił się machinalnie numerkiem z szatni, wkładając metalowe kółko od numerka na serdeczny palec. Uznałam to za znak. Niestety się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:12 ja po prostu WIEDZIALAM ze to ten jak tylko go zobaczylam. i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka110 pierwsza. 31.08.07, 21:53 siasiunia1 napisała: > ja po prostu WIEDZIALAM ze to ten jak tylko go zobaczylam. i juz,powiedzial Bazyliszek patrzac w lustro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:27 lila1974 napisała: > odpowiadał kryteriom pragmatyczny romantyzm ) mój stary tesz ) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:32 moofeczko, ja nie kon co to ma klapki na oczach, wolałam wiedzieć co gały biorą Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:35 lila1974 napisała: > moofeczko, ja nie kon co to ma klapki na oczach, wolałam wiedzieć co > gały biorą gdybym wtedy byla taka madra jak teraz jestem to bym kryteria zmienila olalabym te dlugie blond wlosy, gitare i inne bzdety a na posag bym patrzyla Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:39 Na posag widocznie liczył mój mąz, bo do dzis mi wymawia, że jestem oszustka matrymonialna Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:21 zakochałam sie w mieście, w którym mieszkał i zostałam Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: mathiola 31.08.07, 22:14 On mi to miasto pokazał ) No i wsiąkłam. Nie wiem w co bardziej - w miasto czy w męża? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:23 Śnił mi sie juz po pierwszym spotkaniu- a nie byliśmy jeszcze razem. Nigdy wcześniej mi sie to nie zdażyło. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:25 poszedł ze mną na spacer o pólnocy a mróz był około 20 stopnowy Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:42 Jak dobrze, że nie spotkałaś naszego premiera Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 22:07 Fakt. Miałam szczęście : ) Odpowiedz Link Zgłoś
malamadre Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:30 Od zawsze i niezmiennie pociąga mnie fizycznie i ma fantastyczny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
aloha57 Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:34 Ma swój styl (nie tylko o ubieraniu mówię) i był jedynym z którym takie wariackie rzeczy wyprawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:44 Nie powiem, żebym nie była ciekawa - jakie???? Odpowiedz Link Zgłoś
aloha57 Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 23:08 A na przykład o 1 w nocy przełaziliśmy przez mur cmentarny żeby na nagrobku odpalić sobie papierosa od znicza (wiem to głupi szczeniacki wybryk). Albo sklejaliśmy w domu kartki a4 w taki wielki format wielkości pokoju i malowaliśmy plakatówkami za pomocą rąk kartkę i siebie Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:45 Gdy wszedl do korytarza w tych swoich poszarpanych spodniach, w bluzeczce z krotkim i rozczochranym wlosem i usmiechnal sie tak....cieplo, przepadlam, COS mi powiedzialo "To bedzie twoj maz", mialam taki szok, z racji tego, iz za maz nigdy wyjsc nie chcialam oraz tego, ze TO poczulam, ze przez caaaaly wieczor slowa z Nim nie zamienilam, a jak staral sie cos zagadac krotko mowilam "tak" lub.."nie":.-) Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:51 Biedny i niemodnie ubrany. Ja w ogole lubie brzydkich mezczyzn bez pieniedzy i majacych mode w nosie )) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:52 bi_scotti napisała: > Biedny i niemodnie ubrany. > Ja w ogole lubie brzydkich mezczyzn bez pieniedzy i majacych mode w > nosie )) D niebezpieczna perwersja ) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:53 to moze sama odpowiem na swoje pytanie. Maz przed chwila zajrzal co pisze no i pyta: no to co sprawilo ze mnie wybralas. odpowiedzialam "spokoj". Byl zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:57 zadajmy to pytanie mezom i niemezom, pewnie niejedna zadala juz. Spiesze utworzyc nowy watek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 21:55 Pewnie to, że na początku w ogóle mnie nie zauważał A ja tego bardzo w facetach nie lubięPPPPPPP A później okazało się, że takie cuda wianki językiem potrafi zdziałać, że nie mogłam go puścić Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora kalipso 31.08.07, 22:12 oj ty ty!!! Mojego to musialam podszkolic, ale za to teraz... szkoda ze na nocke polecial. Ale jedna watpliwosc w tym zeznaniu: nie zwaracal na ciebie uwagi i potem dlugo dlugo nic i od razu wywijanie jezykiem?????????? Gdzie sie takich znajduje! Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: kalipso 31.08.07, 22:18 No niesmiały za pewne i dobrze wychowany ... pewnie mama go uczyła, żeby nie pokazywał języka Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: kalipso 01.09.07, 15:23 No nie, wywijanie językiem było później, najpierw ja musiałam się napracować...nad tym, aby zwrócił na mnie uwagę, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 22:25 Cieple spojrzenie,mily glos i ...pozycja zawodowa Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora majmajka 31.08.07, 22:27 zaintrygowala mnie ta "pozycja zawodowa". Znaczy sie co? Pracowals z nim i kierowniczkiem byl? Czy spotkalas go na poczcie, wiesz, pan w garniturze z laptopem... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_julki_2606 Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 22:34 zakochałam się w Jego oczach...piękne...orzechowe Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 22:37 Nie, to nie tak - dlatego, że Ten to ten, to z nim jestem, a nie jestem z nim dlatego, że ten to Ten Odpowiedz Link Zgłoś
haganna Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 22:42 Dopiero co się poznaliśmy. Odprowadzał mnie do pociągu. W moim przedziale byli sami młodzi panowie. Jeden z nich zauważył: "mąż będzie zazdrosny"... Nie zaprzeczyłam, że to nie mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma15 Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 22:51 13 lat temu włąśnie go zobaczyłam po raz pierwszy w życiu: to będzie mój mąż i następna, oj, żeby nie był żonaty. Miałam 17 lat, on-32 i jest moim daleeekim wujkiem ale i tak się pobraliśmy no i nie przeszło mi nic a nic, nawet kiedy byliśmy pół roku w separacji Odpowiedz Link Zgłoś
haga78 Re: wasza pierwsza mysl... 31.08.07, 22:57 Poza motorem byl najbardziej zajebistym facetem jakiego znalam, no i ladnie pachial. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: wasza pierwsza mysl... 01.09.07, 00:37 Bo potrafi mnie rozśmieszyć jak nikt inny! On jest mistrzem w wymyslaniu historyjek "co by było gdyby...", a ja umieram ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: jest po prostu ... rockowcem :) 01.09.07, 07:25 i fajnie caluje jak mu sie chce Odpowiedz Link Zgłoś