martina.15 04.09.07, 12:25 zaraz ide wesprzec mojego wyjezdzajacego w sprawach formalnych i na dokladke zobaczyc mundurki u gimnazjalistow w szkole Hania dzisiaj marudna dosc, mam nadzieje ze to po drzemce jej przejdzie bo bedzie ciezki dzien... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia1510 Re: Wtorek :) 04.09.07, 14:56 a ja cały czas szukam wózeczka dla Mai i się nie mogę zdecydować... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Wtorek :) 04.09.07, 15:00 to pamietaj zeby wózek miał folie przeciwdeszczową i pokrowiec na nogi w zimie bo przecież jesien za pasem i zima Odpowiedz Link Zgłoś
aniulek87 Re: Wtorek :) 04.09.07, 17:13 ja tez dzisiaj mam zalatany dzien i Kuba tez maruda nie wiem czy to przez pogodegosia a co sadzisz o gracco np ultima lub voyager?ma dosc duze kola jak na spacerowke ja ga mam i jestem zadowolana i ma pokrowiec na nozki, ogolnie fajny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1510 Re: Wtorek :) 05.09.07, 09:10 aniulek a testowałaś ten wózek w zimę? Jak sie sprawdza? Ma duże oparcie na plecki, chodzi mi o to że chce mieć ten wózek jak Maja będzie starsza i potrzebny mi wózek z dużymi plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Wtorek :) 05.09.07, 14:20 oj wiecej bedzie chodzic niz w wozku siedziec naprawde... a nasz baby dreams ma mniejsze siedzisko a dosc duze plecy i Hania w nim sypiala bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś