joanna.gr 07.09.07, 14:05 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,4467884.html Nie wierzę w to. To kompletnie nielogiczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.gr Re: Znowu podejrzani? 07.09.07, 14:21 No to,że rodzice zrobili krzywdę dziecku,o które starali się wiele lat,a potem zorganizowali ogólnoświatową szopkę.Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Znowu podejrzani? 07.09.07, 14:29 Nie wiadomo, czy zrobili krzywde, moze to byl wypadek(a oni przeciez zostawili dzieci bez opieki). a ta szopka to moze byc po prostu próba odwracania uwagi, zadna nowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
rauxa logika wg mnie 07.09.07, 14:43 pamietam mame madeleine na poczatku calej afery.. wywiad dla prasy, ona w makijazu, bizuterii i dwie kolorowe wstazeczki we wlosach.. zeby do siebie pasowaly.. cos mi nie gralo, wyobraz sobie ze jestes w takiej sytuacji, bedziesz miala ochote wybrac sobie ladne i pasujace do siebie wstazeczki.. wiadomo w worku pokutnym tez nie pójdziesz, ale jakos makijaz i inne takie to bylaby ostatnia rzecz o jakiej bym pomyslala.. pomyslalam sobie, cos jej sie poprzewracalo w glowie, moze nie przyjmuje do siebie tej wiadomosci i sama przed soba udaje ze nic sie nie stalo.. nie wiem.. tak to sobie tlumaczylam.. teraz coraz czesciej mysle ze to niestety ich wina.. wypadek.. panika, strach.. zabezpieczyli sobie alibi i rozpoczeli oficjalne poszukiwania.. im cos bardziej na wierzchu tym bardziej ukryte, ,,jak rodzice moga zrobic cos takiego swojemu dziecku???,, pomysli kazdy i da pieniadze na fundacje.... jak dla mnie przesadzili z tabletkami nasennymi, mala moze tez sie obudzila pólprzytomna i wypadla z lózka.. uraz glowy gotowy.. byla krew malej w pokoju i samochodzie, który potem wynajeli.. zadzwonili 45 min pózniej na policje po powrocie z kolacji.. zobaczymy co powiedza po poludniu... matka zeznaje na policji Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: logika wg mnie 08.09.07, 16:59 moze nie > przyjmuje do siebie tej wiadomosci i sama przed soba udaje ze nic > sie nie stalo.. nie wiem.. tak to sobie tlumaczylam.. > teraz coraz czesciej mysle ze to niestety ich wina.. wypadek.. > panika, strach.. zabezpieczyli sobie alibi i rozpoczeli oficjalne > poszukiwania.. im cos bardziej na wierzchu tym bardziej ukryte, > ,,jak rodzice moga zrobic cos takiego swojemu dziecku???,, pomysli > kazdy i da pieniadze na fundacje.... Coś w tym jest. A może ona faktycznie wyparła to że spowodowała śmierć dziecka ze swojej wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.xantia Re: Znowu podejrzani? 08.09.07, 08:49 Dzisiaj czytałam, że specjalnie wyszkolony pies policyjny wyczuł u matki Madeline, że miała stosunkowo niedawno kontakt ze zwłokami. Pies wywąchał specyficzny zapach nieboszczyka.Nie wiem tylko kiedy było robione to "badanie".Szczerze mówiąc, zaczynam wierzyć w to, iż to rodzice pozbawili tę małą dziewczynkę życia.Piszesz, że to nielogiczne.A czy normalne jest to, że matka i ojciec pozostawiają swoje dzieci bez opieki na noc?I to jeszcze na dodatek takie małe? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Znowu podejrzani? 08.09.07, 16:57 Od wczoraj śledzę wiadomości na bbc i sky news. Aż się wierzyć nie chce że mogli dziecko nieświadomie pozbawić życia a potem urządzać taką szopkę ze stroną internetową, poszukiwaniami na szeroką skalę i wizytą u Papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
ale80ssandra Re: Znowu podejrzani? 11.09.07, 00:27 straszne to wszystko. Wierzyć się nie chce. Śledzę tę sprawę od początku. Bardzo zaangażowałam się emocjonalnie. No po prostu nie mogę uwierzyć, że to mogli być rodzice....... Tylko skąd ta krew w samochodzie, w apartamencie...... Odpowiedz Link Zgłoś