r0sie 18.09.07, 01:25 hej mamy, jakiego radia najczesciej obecnie sluchacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: jakiego radia sluchacie? 18.09.07, 08:36 najczęściej, bo tylko jednego - Tok FM jak wyjeżdżam z zasięgu, to przełączam na CD Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: jakiego radia sluchacie? 18.09.07, 09:01 TOK FM - w domu właściwie wyłącznie, w samochodzie czasem PIN lub Złote Przeboje (do momentu, w którym puszczą Halinę Frąckowiak Odpowiedz Link Zgłoś
malila TOK FM 18.09.07, 09:07 z przerwami na sobotnie salony polityczny i prasowy w Trójce. I Olejnik w Zetce. Muzycznie radia PIN. Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: 18.09.07, 10:02 Zet, RMF, Trójki a najbardziej lubie ANTYRADIO - ale jako żem nie ze stolycy, to pozostaje mi tylko słuchanie go przez internet w domu, co tez czynię Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Jazz 18.09.07, 10:14 sluchalam teZ Antyradio, ale jak zaczęli puszczać pop to mi się odechciało. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: jakiego radia sluchacie? 18.09.07, 10:19 Eska Rock i Roxy FM, ale rzadko. Wolę sama sobie dobierać muzykę do słuchania Odpowiedz Link Zgłoś
sionasble Re: jakiego radia sluchacie? 18.09.07, 15:46 oż ty bratnia duszo z ciężkim słuchem dodam od siebie afera FM Odpowiedz Link Zgłoś
renkag Re: jakiego radia sluchacie? 18.09.07, 10:20 W samochodzie zawsze Wawy, w pracy zawsze Trójki Odpowiedz Link Zgłoś
rotera Re: jakiego radia sluchacie? 18.09.07, 10:42 zadnego od jakiegos czasu cisze uwielbiam, jesli mnie najdzie to cos konkretnego z CD, metalika z orkiestra symfoniczna najczesciej kiedys zawsze mi cos musialo brzeczec, teraz 3,5latek zadaje tyle pytan i gada jak najety, ze wymiekam, a 11miesieczniak wykłoca sie z nim głosnym pokrzykiwaniem, jak zacznie mowic to sobie chyba stopery zafunduje.... Odpowiedz Link Zgłoś
denea Albo Trójka albo nic ! A że u mnie Trójka 18.09.07, 11:10 ni cholery nie chce obierać to nie słucham wcale A tak mi szkoda krzątania się po kuchni w towarzystwie Kuby Strzyczkowskiego W samochodzie Zet albo RMF, czasem Eski. Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: Albo Trójka albo nic ! 18.09.07, 21:11 Oj, ja tez uwielbiam Kubulka (jak chyba wszystkie słuchawki. I nie mogę przeboleć Markomanii w sobotę, do tej pory sobotnie przedpołudnia kojarzą mi się z Niedźwiedziem... Och, żal, żal Ale cieszę się, że po okresie totalnego doła Trójka zaczęła znowu być podobna do tego radia, którego słuchało się od zawsze u mnie w domu i które sama będąc małolatą pokochałam. Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: Albo Trójka albo nic ! 18.09.07, 21:30 eska planeta w soboty i na imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ania77 ZET 18.09.07, 11:35 w zasadzie tylko w samochodzie,bo w domu mi dzieci nie dają słuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Antyradio lub Trójka 18.09.07, 14:24 ja slucham mojej ulubionej audycji prowadzonej przez tadzia w radiu maryja... Odpowiedz Link Zgłoś
uroda_ziemi1 Re: jakiego radia sluchacie? 18.09.07, 15:18 żadnego! poza tym nie mam radia. Odpowiedz Link Zgłoś