mamamarty2006 22.09.07, 13:53 Witam, czy sa tu samotne mamy. Ja wychowuje sama 1,5 roczna coreczke. Mysle ze fajnie bylo by podzielic sie innymi samotnymi swoimi sposrzezeniam itp. zapraszam do pisania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: samotne mamy 22.09.07, 14:47 Moze tutaj poszukaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=571 Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Kotulka ;) 22.09.07, 16:40 tamto forum jest do bani jak dla mnie imho. Bo 99% postów jest o byłych,alimentach, jak życie utrudniają, jak mieszają itp. A chodzi o to, żeby wymienić się doświadczeniami jak radzić sobie _samej_ na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Kotulka ;) 22.09.07, 17:22 bunny.tsukino napisała: > tamto forum jest do bani jak dla mnie imho. Bo 99% postów jest o > byłych,alimentach, jak życie utrudniają, jak mieszają itp. A chodzi o to, żeby > wymienić się doświadczeniami jak radzić sobie _samej_ na codzień. A zgadzam się z tobą w całej rozciągłości. Tamto forum to bardzo toksyczne, samonakręcające się środowisko zgorzkniałych frustratek <ups... wystawiłam się na lincz> i dlatego na nim nie bywam i nigdy nie bywałam Link podałam ot tak, odruchowo, z rozpędu Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: Kotulka ;) 22.09.07, 20:57 Miło mi że znów bloga piszesz Ja też tam zaglądam, raczej odruchowo, bo wiem że odpowiedzi na nurtujące pytania znajdę wszędzie tylko nie tam np na KMW wide post o dzieciach, bez ojca "od zawsze" itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaimaciek1 Re: samotne mamy 25.09.07, 13:48 Fajny pomysł! Jestem samotną mamą, nie jestem rozwiedziona, nie mam problemów z eks..., alimentami, a na innych forach tylko o tym dyskutują mamy. Czasami chciałabym komuś pochwalić się osiągnięciami mojego 3- latka, wyżalić się, poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka13 Re: samotne mamy 26.09.07, 11:02 jestem samotna po rozwodzie ale nie z tych rozżalonych etc. jest midobrze jestem szczęśliwą mamą prawie 3-letniego Kubusia i prawie 7- letniego Oskara.Oskar poszedł do szkoły. ...ostatnio byłam z nimi na lodowisku stawiali pierwsze kroki , było wiele nerwów z ich strony że wciąz upadają ale i tak chcą jeszcze raz isć Odpowiedz Link Zgłoś
lady_telimena Re: samotne mamy 26.09.07, 12:11 Spróbuj może na naszym forum, sporo tam byłych samotnych, lub nadal samodzielnych mam bez problemów "alimentowo-exowym" Do zobaczenia Telimena Odpowiedz Link Zgłoś
magdaimaciek1 Re: samotne mamy 26.09.07, 12:27 Podaj link do tego forum. Może wszystkie sie przeniesiemy, bo wreszcie się okazało, że nie tylko ja mogę być szczęśliwa wychowując samotnie dziecko)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaimaciek1 Re: samotne mamy 26.09.07, 12:31 Już znalazłam! Zazwyczaj mam oczy dookoła głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-zuza Re: samotne mamy 26.09.07, 13:47 witam szukam mlodych mam w celu nawiązania kontaktu Mam 22 lata i 3-letnia coreczke,w moim gronie znajomych nie ma ludzi ktorzy by juz mieli dzieci wiec brakuje mi kolezanki z ktora bym mogla sie powymieniac doswiadczeniami,pojsc na spacer z maluchami lub poprostu pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
onyx515 mama-zuza i inne samotne mamuski 26.09.07, 13:52 chetnie pogadam ja mam 3-letnia coreczke i wychowuje ja sama, napiszcie na priv Odpowiedz Link Zgłoś
magdaimaciek1 Re: mama-zuza i inne samotne mamuski 26.09.07, 15:07 Skąd jesteście? Ja jestem z Warszawy. Fajnie byłoby sie spotkać z dzieciakami w jakimś parku... mój synek ma 3 lata, ja jestem 26 lat od niego starsza)) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-zuza Re: mama-zuza i inne samotne mamuski 27.09.07, 13:19 hej!! ja jestem z poznania.........jest tu tez ktos z poznania?? Odpowiedz Link Zgłoś