skrzych Podwójne szczęście 05.10.07, 18:43 Kłopot z cała pewnością podwójny, ale szczęści co najmniej potrójne Krzysztof - tata Marysi i Madzi (7) Odpowiedz Link Zgłoś
okularniczka do eeela 05.10.07, 20:05 Sorry, ale chyba sama masz ADHD... Sama też jestem mamą czternastomiesięcznych bliźniczek i doskonale wiem jak wygląda typowy dzień. Ale nie zamieniłabym sie za żadne skarby świata Pozdrowienia dla wszystkich Bliżniaczych Rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Podwójne szczęście 05.10.07, 20:32 Moje podwójne szczęście na szczęście już śpi. Jak wygląda dzień z 16-miesięcznymi bliźniakami moge opisać w kilku oddzielnym wątkach, bo w jednym się nie zmieści. Moje dzieci nie mają ADHD, są nawet w miarę grzeczne, a jednak coś sprawia, że po całym dniu czuję się, jakbym stoczyła walkę z trąbą powietrzną. Odpowiedz Link Zgłoś
camina Re: Podwójne szczęście 05.10.07, 20:32 To nie są dzieci z ADHD tylko BLIŹNIAKI - takie jak większość w tym wieku. Przerabiałam to samo (i nadal przerabiam) co autorka listu i śmieję się w głos, jak czytam takie opisy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcia125 Re: Podwójne szczęście 05.10.07, 22:36 Bardzo fajni chłopcy...ja niestety nie mogę się cieszyć tym podwójnym szczęściem- moi chłopcy zmarli w 25 tc. Własnie w tym miesiącu minie 14 m-cy jak odeszli. Odpowiedz Link Zgłoś
okularniczka Re: Podwójne szczęście 06.10.07, 12:23 Przytulam bardzo mocno... I życzę Wiary... Odpowiedz Link Zgłoś
duzamysz Re: Podwójne szczęście 05.10.07, 20:54 jak można mówić o Adhd w tym wieku!!! To właśnie brak nadpobudliwości ruchowej jest u małych dziec powodem do zmartwienia... -- Odpowiedz Link Zgłoś
ewbert Re: Podwójne szczęście 05.10.07, 22:50 moje dziewczyny maja dopiero 4 miesiące... już są podwójnym szczęsciem Ewa... mama Basi i Krysi Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Podwójne szczęście 06.10.07, 09:45 Moje bliźniaki mają już cztery i pół roku. I jest (powiedzmy z górki. Pozdrawiam wszystkich rodziców. Asia, mama Mai i Kubusia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Podwójne szczęście 06.10.07, 09:42 > To dzieci z ADHD? eeela, Ty chyba dzieci na oczy nie widziałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
dakula Podwójne szczęście 06.10.07, 11:47 Świetne dzieciaki, a i mamie dopisuje poczucie humoru,gratuluję Rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
lollypop Re: Podwójne szczęście 06.10.07, 14:49 Nie doczytalam sie w artykule niczego co wskazywaloby na diagnoze ADHD. Zwyczajna aktywnosc w dwuosobowym wydaniu. Zawsze dziwily mnie za to dzieci ktore potrafily pol dnia przesiedziec w wozku albo na kanapie z usmiechem na buzi i jedna zabawka w raczce. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara4k Podwójne szczęście 06.10.07, 15:18 Ja mam 4 synów 2 starszych i bliźniaki 20 miesięcy i to co czytam w głowie mi się nie mieści.Żeby biegać za nimi bo wchodzą tu czy tam,albo wspinają się na wózku.Od dnia narodzin są przejrzyste ramy i to wolno a tego nie bo inaczej to mama kiedyś naprawdę padnie.Tylko współczuje mamie tej całodziennej bieganiny. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: Podwójne szczęście 06.10.07, 15:29 pozdrawiam mamy blizniakow ja wlasnie z blizniaczej parki jestem mama byla w ciazy w czasach kiedy jeszcze w naszej miescince nie bylo USG. Lekarze mowili jej, ze to jedno dziecko, urodzi sie mongolem, albo z wodoglowiem i wogole najlepiej zeby urodzilo sie i od razu umarlo (lol) tylko jedna polozna wysluchala i wymacala, ze tam dwojeczka siedzi Bylismy wielka sensacja Wielka i wyczekiwana, bo ludzie juz w grudniu mowili, ze mama chyba niedlugo urodzi, a urodzila dopiero w maju Lubie sluchac opowiesci o naszym dziecinstwie i ogladac zdjecia ojca wsrod sznurow z powieszonymi pieluchami tetrowymi Fajnie miec blizniaka Odpowiedz Link Zgłoś