semida 02.11.07, 23:10 ja od prawie roku próbuję się powstrzymywać,jednak nie zawsze mi to wychodzi i czasami kładę się do łóżka z wieeeeeeeeeeeeelkim bólem brzucha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fergie1975 Re: Żrecie przed snem? 02.11.07, 23:11 zrec to raczej nie, ale kanapeczke przed chwila przetrąciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha71 Re: Żrecie przed snem? 02.11.07, 23:12 Właśnie zeżarłam pół bułki z fikuśnymi serkami, a na deser paczkę daktyli. Popiłam to wszystko czerwoną herbatką na odchudzanie Pomoże, no nie Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Żrecie przed snem? 02.11.07, 23:12 Oczywiscie, ze tak i nic mnie nie boli W ogole dobry pomysl, ide do kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Żrecie przed snem? 02.11.07, 23:12 właśnie kąsnęłam princeskę, co może oznaczać, ze niedługo nadejdzie ten dzień Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Żrecie przed snem? 02.11.07, 23:14 tak, i jeszcze popiłam piwkiem bo mnie ktoś zdopingował swiom wątkiem o piątku Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Żrecie przed snem? 02.11.07, 23:16 heh,mnie już brzuchol pobolewaKarpika zjadłam.A co,nie tylko raz w karpika wcinamy Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Żrecie przed snem? 02.11.07, 23:17 Przynioslam sobie kartonik mleka skondensowanego plus talerz winogron. Samo zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Żrecie przed snem? 02.11.07, 23:19 Kurczę,a ja myślałam że tylko ja jestem takim świńskim żarłokiem Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Żrecie przed snem? 02.11.07, 23:21 Ja sie dopiero rozkrecam Jakbym sie polozyla glodna spac, to bym z lozka wypadla Tak sie nie godzi po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Żrecie przed snem? 02.11.07, 23:21 staramy się nie żreć. Ale czasem, jak się napijemy piwska, to wieczorem dopada nas wilczy głód I już wiadomo skąd te oponki się wzięły i zrobiły Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Żrecie przed snem? 02.11.07, 23:51 ja wlasnie umieram, bo pochlonelam olbrzymiego kebaba. A tak na codzien to chipsy/pepsi/czekolada/orzechy staly repertuar do wyboru. I tak jest lepiej niz kiedys, bo nie zabieram do lozka tacy pelnej jedzenia i picia, ale glodna nie zasne i zdarza mi sie wstac z glodu o 2 i jesc cos pozywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: Żrecie przed snem? 03.11.07, 14:52 OSTATNIO PASJAMI Mam juz 7 kg na plusie i musze sie opanować niestetty, a jeszcze mi wszyscy wkoło podtykaja jako, że ' to dobre dla dziecka, zebym sie odżywiała " Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Żrecie przed snem? 03.11.07, 15:15 nigdy nie żrę. Jem. Ale nie przed snem Odpowiedz Link Zgłoś
pikum Re: Żrecie przed snem? 03.11.07, 21:11 A ja jem przed snem!Najlepsze jest to,że pośpie pare godzin i budze się na jakieś ciasteczko bądż czekolade i tak sobie zjadam w środku nocy paczkę ciasteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Re: Żrecie przed snem? 03.11.07, 21:21 widzę, że Semida też oglądała "Ryż czy ziemniaki" ja, niestety, nie miewam bólu brzucha, nawet jak się "nażrę" przed snem... szkoda, może to by mnie nazajutrz powstrzymało... Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Żrecie przed snem? 03.11.07, 21:23 Hehe,jak czytam niektóre wypowiedzi śmiać się chce,bo sama jestem poniekąd małym łakomczuchem Zdarza mi się i owszem podjadać wieczorkami Odpowiedz Link Zgłoś
blue_nights Re: Żrecie przed snem? 03.11.07, 22:07 Nie zrem przed snem,bo pozniej bylabym gruba.Slodyczy tez nie jem i jem z glowa.Schudlam 5kg i jestem zadowolona.Wczesniej jadlam wszystko i bylam moze nie gruna ale waga nie odpowiadala mi. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka nie, nie jem nawet kolacji 03.11.07, 23:45 Dziś tylko jogurcik Activię z ziarenkami zjadłam. Przyzwyczaiłam sie i nie czuje wieczorem głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
deyani Re: Żrecie przed snem? 04.11.07, 16:13 Cześć dziewczyny. Jak ja się obżeram przed snem, to nie uwierzycie. Na przykład oglądając ring II wciągnęłam gołąbka i sałatkę warzywną (kopczyk), wczoraj o jedenastej w nocy pełną michę czekoladowych chrupków z mlekiem. Lubię ciastka i kanapki. Nie wiem po co to robię, nie jestem głodna, ale jak się nie napcham, to nie zasnę. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_nights Re: Żrecie przed snem? 04.11.07, 16:17 deyani napisała: > Cześć dziewczyny. Jak ja się obżeram przed snem, to nie uwierzycie. Na przykład > oglądając ring II wciągnęłam gołąbka i sałatkę warzywną (kopczyk), wczoraj o > jedenastej w nocy pełną michę czekoladowych chrupków z mlekiem. Lubię ciastka i > kanapki. Nie wiem po co to robię, nie jestem głodna, ale jak się nie napcham, t > o > nie zasnę. A ile wazysz? A ile warzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
deyani Re: Żrecie przed snem? 05.11.07, 12:16 Jak juz sie przyznałam, ze tyle wsuwam, to moge i wage wyjawic. 70 kilo. Ale musze wytlumaczyc, ze ja tyle waze od pieciu lat. Probowalam sie odchudzac, waga nie spadla, jem bez opamietania, waga nie wzrasta. caly czas 70 kilo, załamka. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: Żrecie przed snem? 04.11.07, 16:32 Oj tam, od razu żrecie...Dwie kanapki, dwa pączki i gruszka to chyba nie przestępstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: Żrecie przed snem? 04.11.07, 16:35 Stram sie nie...ale czasem zjem. N szczescie nie zre, ale jem.. Jednak zdarza mi sie po 22wciagac cos bo czasu nie bylo na kolacje, mala kapalam, kolacje Jej szykowalam itp, az....zauwazam, ze nie jadlam i..na ogol za pozno. Uwielbiam czasem do filmiku sbie jesc czekolade, gumki takie kolorowe mm. Odpowiedz Link Zgłoś
mara_jade73 Re: Żrecie przed snem? 05.11.07, 13:12 Generalnie nie. O 17-18 jemy obiadokalcję a potem już nic, chyba, że w weekend jakis słodycz czy sałatkę. Ale wczoraj to zaszaleliśmy jak nigdy. Bylismy na naleśnikach, na obiad zamówilismy pizze, na deser upiekłam jabłka z cynamonem a wieczorem mąż wpadł na pomysł kolejnej pizzy i wtrząchnęliśmy ją koło 20-tej. Dziś mam lekkie wyrzuty i dodatkowe kilo do zrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Żrecie przed snem? 05.11.07, 13:20 Tak i to pasjami! Nie ma to jak dobra książka w łóżku i jakieś maszkety hmmm... Ja to nawet powinnam tak sobie folgować, tylko szkoda, że efektów, czyli dodatkowych kilogramów jakoś brak... Odpowiedz Link Zgłoś