wedlowka 13.12.07, 13:31 Jest na nim wszystko(czekoladki,siki,farbki...), a że kolor ma jasny uwypukla jeszcze bardziej. Ścierałam gąbką z płynem, ścierałam gąbką z proszkiem i tylko roztarłam. Czym szczyszczę te plamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotka07 Re: Brudna tapicerka narożnika 13.12.07, 14:19 plyny do prania dywanow do tego tez sie nadaja a moze ktos ze znajomych ma odkurzacz pioracy ( lub zostaje firma ktora to czysci takim odkurzaczem ) ja mam taki odkurzacz uzywm go wlasnie w takich przypadkach Odpowiedz Link Zgłoś
s.ivona Re: Brudna tapicerka narożnika 13.12.07, 14:25 ja zamowilam firme do sprzatania, przyjechali z odkurzaczem pioracym (Kerscher) i wyprali i dywany i tapicerke na narozniku. w duzych hipermarketach np w Tesco jest mozliwosc wypozyczenia odkurzacza pioracego, najczesciej w punkcie gdzie piora ubrania. trzeba tylko zostawic zastaw za odkurzacz (cos ok 700zl), wypozyczasz na godzine- dwie i pierzesz w domu wszystko. to sie bardziej oplaca bo godzina kosztuje ok 30zl a firma policzy sobie na pewno wiecej. ja placilam 30 zl za sam naroznik. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Brudna tapicerka narożnika 13.12.07, 14:25 a ja w kolko swoje, hehe jest taki spray vanish do plam na dywanie i tapicerki. polecam. u mnie zeszly roczne plamy wtarte w dywan. Odpowiedz Link Zgłoś