lila1974 28.12.07, 09:46 Obiecalyście sobie, ze coś zmieniie wraz z nowym rokiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mor_lena Re: Noworoczne postanowienia 28.12.07, 09:49 Tak. Że kupię sobie baterię do zegarka i zacznę go znowu nosić. Albowiem leży on bez baterii już chyba czwarty rok Sama jestem ciekawa, czy mi się spełni to postanowienie) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Noworoczne postanowienia 28.12.07, 10:11 nie. ochoty, postanowienia w kwestiach uwierających mnie w życiu czynię na bieżąco. nie wykorzystuję początku roku jako motywacji do czegokolwiek, bo wszystko i tak najbardziej zależy od mojej aktualnej siły i samozaparcia. a koniec roku nie ma kompletnie nic do tego. wręcz przeciwnie. w okresie przejściowym z jednego roku na drugi życzę sobie jak najmniej zakupów, jak najmniej pracy, skupiam się na samych przyjemnościach. a jakiekolwiek postanowienia zmąciły by mi dobrą zabawę i zepsuły humor ) Odpowiedz Link Zgłoś
kraina.marzen Re: Noworoczne postanowienia 28.12.07, 13:29 Nic nie postanawiam-nie musze sie pozniej stresowac-ze postanowienia nie dotrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Noworoczne postanowienia 28.12.07, 13:43 jakoś nie mogę żadnych wymyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Noworoczne postanowienia 28.12.07, 13:48 ja mam w starym roku nie miałam na to za wiele czasu, ale w nowym muszę zamknąć na ostatni guzik sprawy notarialne Odpowiedz Link Zgłoś
wiola6 Re: Noworoczne postanowienia 01.01.08, 00:06 1.5 marca wracam do polski,2.robie porzadek w malzenstwie,3.wakacje spedzam tylko z corkami.To na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Noworoczne postanowienia 28.12.07, 13:47 w tamtym roku napisalam chyba z 10, dotrzymalam moze 2... jednym z postanowien bylo 'BEDE MIALA PORZADEK W TOREBCE' tego oczywiscie nie dotrzymalam... Odpowiedz Link Zgłoś
nasyceni Re: Noworoczne postanowienia 28.12.07, 14:08 postaram sie byc bardziej cierpliwa,nie bede wtracac sie w zycie innych ludzi,bede starac sie traktowac innych tak jakbym sama chciala zeby mnie traktowano...ale dalas mi teraz do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Noworoczne postanowienia 28.12.07, 14:50 Ja nigdy nie robilam bo wychodzilam z zalożenia ze ich nie dotrzymam.Wiec w tym roku wyjatek-mam postanowienie ze wreszcie rzuce papierochy.Czas juz najwyzszy.I ze zaczne regularnie a nie od czasu do czasu chodzic na fitness. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 babsee 28.12.07, 18:36 Ja z fitnesem też sobie obiecałam, nawet zaczęłąm przed nowym rokiem i wyobraź sobie, z etak obtarłam stopy, ze pewnie jeszcze z tydzień nie zalożę sportowych butów. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_adasia Re: Noworoczne postanowienia 28.12.07, 18:53 chciałabym zacząć znowu jeżdzić autem bo pomimo wcześniejszych postanowień nie jeździłam bo się boję. no i chciałabym więcej chodzić na imprezy bo jak narazie to ciągle tylko praca i dom i tak w kółko szare życie.może się uda, jak będę chciała to napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Noworoczne postanowienia 28.12.07, 19:16 Tak. Chce w roku 2008 skonczyc studia, uporzadkowac zycie osobiste i zaplanowac w szegolach przeprowadzke za granice. Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: Noworoczne postanowienia 29.12.07, 13:44 niekłócić się z mężem Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Noworoczne postanowienia 29.12.07, 15:19 być mniej nerwowa i porywcza Odpowiedz Link Zgłoś
nulka83 Re: Noworoczne postanowienia 29.12.07, 21:12 Moje to schudnąć 15 kg Masakra ale muszę dać radę, trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: Noworoczne postanowienia 01.01.08, 15:09 Ooo u mnie to samo )) I to jeszcze mam założenie min 5 kg do 2 litego a potem powoli acz skutecznie ile się da Powodzenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Noworoczne postanowienia 01.01.08, 21:36 Wymyśliłam! Posegregować w końcu zdięcia, wywołać i wkleić do albumu. Zebrało się tego od Świąt Wielkanocnych... Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: Noworoczne postanowienia 03.01.08, 12:48 Zmadrzec, schudnac, odpuscic Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Nie robię wogóle 01.01.08, 21:41 bo Nowy Rok jest jedynie okazją do zmiany kalendarza, i do pójścia na zabawę lub usprawiedliwienia sąsiadów z powodu głosnej zabawy. Jeżeli jakiekolwiek postanowienia to w urodziny. A tak wogóle to na bieżąco postanawiam i na bieżąco staram się realizować i nie mieszam w to Nowego Roku-ot data kolejna. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Wreszcie zacznę drukować fotki mojej Małej dla cel 01.01.08, 21:52 ów 'kronikarsko-albumowych' - wstyd się przyznać, ale odkąd mam cyfrówkę nie mam żadnych aktualnych zdjęć!! Zatem podrukuję dla Dziadków, a i dla siebie na ścianę coś wreszcie z 'wyjazdowych' fotek, heh Pora na zmiany ;P Odpowiedz Link Zgłoś