babka71 14.01.08, 12:55 kretynizm do kwadratu i do entej potegi!!!!!!!!!!!!! Nie rozumiem jakim cudem, ten filmik robi taką karierę w TV!!!!!!!!! Debil debila debilem pogania!!, a mamy się ciesza , ze ich dzieci tak fajnie przeklinają!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 12:56 To serial dla dorosłych. IMO świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 13:02 Po pierwsze, źle napisać tytuł. Po drugie, to serial animowany dla dorosłych, więc wybacz autorowi, że kubusia puchatka w nim nie sklonował. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: triss Jesli dla Ciebie jest to świetny 14.01.08, 13:07 serial dla dorosłych, to ja przepraszam ale inteligencji, to Tobie brak!!!!!!!!! To Jest kreskówka dla Debili, a nie serial!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: no to jestem debilem 14.01.08, 20:53 deela napisała: > bo kocham ta kreskowke ja nie kocham, ale czasami lubię popatrzeć podajmy sobie ręce, jest nas dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 LOL 14.01.08, 14:20 Twoje reakcje są przewidywalne jak wschód i zachód słońca. Z liczbą wykrzykników włącznie. Babka a może Ty po prostu nie rozumiesz tych filmików i słyszysz wyłacznie bluzgi? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: triss Jesli dla Ciebie jest to świetny 14.01.08, 22:14 To ja się dopisuję do debili. Kocham to, i uważam za takiego Mikołajka w wersji niecenzurowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 13:03 Babka,nie każda kreskówka jest dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 13:05 babka71 napisała: > kretynizm do kwadratu i do entej potegi!!!!!!!!!!!!! > Nie rozumiem jakim cudem, ten filmik robi taką karierę w TV!!!!!!!!! > Debil debila debilem pogania!!, a mamy się ciesza , ze ich dzieci > tak fajnie przeklinają!! Kretynizmem jest pozwalanie na oglądanie dzieciom. Dla mnie ten serial jest całkiem zabawny. Czesio jest moim idolem Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 13:06 Ja pierdaczę jak mawia Anusiak (czy - ja pierdykam, jak mawia Maślana Prawdziwa perła i serio to mówię. Inteligentny, drapieżny, prawdziwy, tak wygląda dzieciństwo. No ale jak Triss napisała, to serial dla dorosłych. Wiesz Babka nie każda anima jest dla dzieci. I nie każde dzieciństwo wygląda jak Kaczorów (nie na podwórku Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 kopalnia kultowych powiedzonek 14.01.08, 13:20 psycholog:Jak się nazywasz?? Czesio:Czesio P: Tak masz na imię, a jak sie nazywasz ?? C : no czesio!! C: a jak sie podpisujesz na legitymacji czesiu? C: Aha! na legitymacji to Czesław! Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 18.01.08, 23:33 nie przekonuje mnie estetyka choc pod wzgledem dbałosci o dzwiek i tresci jest o niebo lepsze od kartonów, ktore nawet miejscami lubie z takich rzeczy to ja poprosze south park, bo dalej jest jak dla mnie za bardzo posunięte w prostocie. no moze jeszcze dzielnica - ale to dlatego ze po wegiersku mówia. no tylko kto pozwoli to ogladac dzieciom? chyba ten co pozwala tez szklana pułapke Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 13:20 Genialny film DLA DOROSŁYCH!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 13:28 A widzieliście jak Schetyna rozmawiał z Czesiem? Rewelacja! pl.youtube.com/watch?v=qSOQOZyA5lw Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 13:30 "Włatcy móch", babka! Zaszło jakieś nieporozuminie, to serial nie dla dzieci, ale to już dziewczyny pisały. No chyba, że masz dzieci ... 15 letnie. Mnie ten serial też nie rusza. Mam wrażenie, że jest jednak, powiedzmy bardzo modny, i tak trochę nie wypada pisać, że nie jest fajny. Mój nie-mąż go uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 13:48 Jak mawiał mój profesor: głupie jest dla nas to, czego nie rozumiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
majka003 Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 15:43 Przynajmniej idzie się pośmiać i odstresowaćRazem z narzeczonym chętnie oglądamy. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 15:45 skoro to dla dorosłych i takie swietne to może obejrzę... bo do tej pory estetyka rysunku mnie odrzucała... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 23:53 Próbowałam... ale nic nie rozumiem co oni mówią Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 16:38 a mamy się ciesza , ze ich dzieci > tak fajnie przeklinają!! jakie mamy i jakie dzieci do jasnej Anielki? Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 20:02 Dla mnie kreskówka jest w porzo. Babka, nie kąsasz klimatu. Nie oglądaj jej, bo się niepotrzebnie wkurzarz. Zostaw tę przyjemność prawdziwym smakoszom. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Włatcy Móch 14.01.08, 20:07 cudo, absolutne cudo Higienistka i jej bluesowe klimaty - miodzio cudna jest pogawędka Przekliniaka z Okiem, aż sobie fragment do sygnaturki wstawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 20:16 monsz uwielbia gorzej, ze razem z dzieckiem oglada i nie wiem, ktory jest wiekszym milosnikiem jak wlazlam kiedy "jasełki" oglądali, to obaj po równo ze smiechu sie turlali po podlodze ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia206 Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 22:16 kocham ten film ,nie wiem co jara Bartek(rezyser) ale tez TO chce nie uwazam sie za debila, dziecku nie pozwalam ogladac choc w klasie (pierwsza) czesc dzieci oglada. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia06_73 Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 14.01.08, 22:19 Lubimy to z synem oglądać.Syn ma 13,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
sunneczko Absolutna rewelka 15.01.08, 04:40 tyle, ze fakt, nie dla dzieci. Nie tylko ze wzgledu na dialogi, uwazam, ze taki dziesieciolatek sensu z tego nie wylapie po prostu (sporo odnosni stricte spolecznych, zrozumialych powiedzmy dla inteligentnego nastolatka, zoriertowanego w przesmiewanych sytuacyjnie realiach) Moj ulubiony odcinek, to ten z klonami uosobienia owczesnego ministra edukacji (fani wiedza, ktory). i dialog: - czesiu, ty zorganizujesz naglosnienie -naglosnienie? (czesio i mina czesia, wskazujaca na glebokie zamyslenie) - no glosniki, mikrofony - objasnia maslana - aaa, czasio wie, skad wziac naglosnienie (i odchodzac w celu wypelnienia zadania nuci): -aleluja, aleluja... a potem ksiadz i miotacz gazu, padlam))))))))))))))))))) ps. czesc dzieci, ktore mowia, ze ogladaja wcale nie oglada, a tylko sie chwali, moj np. nalezy do tej czesci Odpowiedz Link Zgłoś
teclaw Genialny i polski ! 15.01.08, 12:25 Genialny i polski ! Super serial będacy całkowicie polską konstrukcją - oczywiście dla dorosłych i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Genialny i polski ! 15.01.08, 12:31 do babki71: niunia, a odrzniasz ty WŁADCÓW MUCH od WŁATCÓW MÓCH ??? zdaje sie ze nie w takim razie wróc moze do gimnazjum i siegnij raz w zyciu po jaką ksiazke bo głupota od ciebei wieje ze strach Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 15.01.08, 12:30 Nie pierwsza to i pewnie nie ostatnia rzecz, której nie rozumiesz. Podejrzewam, że - nie wnikając w treść - uznałaś, że skoro rysunkowe, to dla dzieci. Na tej samej zasadzie możesz zacząć podawać dzieciom leki, które wyglądają jak kolorowe cukiereczki, i mieć pretensje do całego świata, że ci dziecko odkorkowało. Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: czesio,czesio! 15.01.08, 16:00 Czesio wymiata!Z tym swoim-"chopacyyyy!"Dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 18.01.08, 23:45 o ile pamięc mnie nie myli to w ostatnich Wysokich Obcasach jest wywiad z autorem warto przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 19.01.08, 10:19 A ja rozumiem, że dla dorosłych i też uważam, że beznadziejny. Kultowy? W którym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 19.01.08, 19:43 źle napisałaś tytuł Ten serial jest po prostu.... najlepszy ) Uwielbiam tych chłopców i panią higienistkę! Oczywiście moje dzieci nie oglądają. Ale cóż z tego - z tatusiem oglądają "Kiepskich" Jeszcze lepiej (?) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 19.01.08, 19:46 A głupi wg mnie jest np. film DLA DZIECI "Alwin i wiewiórki" Moim dzieciom się podobał ale ja uważam że jest beznadziejny, szczególnie ten dubbing. Fabuła zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 19.01.08, 22:06 limonka_3 napisała: > > A głupi wg mnie jest np. film DLA DZIECI "Alwin i wiewiórki" Moim > dzieciom się podobał ale ja uważam że jest beznadziejny, szczególnie > ten dubbing. Fabuła zresztą też. podpisuję się Odpowiedz Link Zgłoś
fra_mauro Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 19.01.08, 22:28 13 letni syn oglada. Za jego goracymi namowami postanowilam sie przyjrzec temu zjawisku blizej "bez patosu i uprzedzen". No i... stety -, niestety wole inne formy plastyczno-retoryczne. Staram sie jednak rozumiec tych, ktorym serial sie podoba ale przyznam ciezko mi idzie, zwlaszcza w odniesieniu do wlasnej latorosli. Styl dialogow i dowcipow jak dla mnie przyciezki i jakby wyrzniety tepą siekiera. Odpowiedz Link Zgłoś
miracle.m Re: "Wladcy much" Wasza Mamy opinia?? 31.01.08, 11:35 to nie jest film dla dzieci!!jet on animowany , ale dla starszych odbiorcow.mnie osobiscie bawi taki humor, ale zdecydowanie nie jest on przeznaczony dla dzieci!! Odpowiedz Link Zgłoś