zebra12 10.02.08, 16:35 Tak tylko pytam. Bo ostatnio milutko gaworzę z kolegą z podstawówki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: Czy internetowy flirt to zdrada? 10.02.08, 16:41 Przecież sie rozwodzisz?Czy znieniasz zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Acha,a ten "on" to oczywiście nie mój mąż 10.02.08, 16:48 tylko czyjś inny Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Ja tak, ale on nie........ 10.02.08, 16:49 A on samodzielnie nie mysli? A cóz tam takiego piszecie,zeby az zdrada była...... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: A, no różne rzeczy :) 10.02.08, 17:04 A nie boisz się,ze twoją "zdradę"przy rozwodzie mąz wykorzysta? Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: A, no różne rzeczy :) 10.02.08, 17:18 Nie, bo wg mnie to nie zdrada! A poza tym, żyjemy osobno, nie mieszkamy razem od ponad pół roku. W sumie nie chodzi mi o mnie, tylko o mojego kolegę... On w końcu ma żonę,a bardziej jest odważny niż ja. To raczej ja go stopuję. Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: A, no różne rzeczy :) 10.02.08, 17:26 Tak zde4cydowanie to zdrada i to jest właśnie piękne Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: A, no różne rzeczy :) 10.02.08, 17:31 Zartowałam z tym rozwodem. Wypatruj wątku żony kolegi o sobie,jako tej co jej małżeństwo rozbija Nie czytałaś nigdy o kochankach?To one winne. Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: Czy internetowy flirt to zdrada? 10.02.08, 16:42 do zdrady jeden krok....... Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Czy internetowy flirt to zdrada? 10.02.08, 16:51 Flirt to flirt. Zdrada z literkami na monitorku? Głupie mi się to zdaje. Jeśli nie przenosicie się z tym do realu. No, chyba, że wirtualny seks: siedzisz z nogami w misce wody, zajadasz kanapkę z boczkiem, on pisze, co by Ci zrobił, Ty na to "aaaachhhhh, oooochhhh, jak cudownie..." I enter, i enter. No, to już zdrada Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Czy internetowy flirt to zdrada? 10.02.08, 17:30 zebra a moim zdaniem skoro sie pytasz czy to zdrada to jestescie kolo granicy albo ktos ja wlasnie przekracza. Bo naprawde do lozka mozna pojsc z facetem i nie stwarzac najmniejszych pozorow zdrady (a mozna zdradzic i przez internet. Wszystko zalezy od intencji i od stopnia niejasnosci sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: zebra... 10.02.08, 20:30 ewo-a jakbyś się czuła na miejscu jego zony? czy czułabyś sie zdradzona? Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Arioso... 11.02.08, 05:52 Dla mnie przez net, to właśnie nie zdrada. Poza tym więcej w nas żartu, właśnie takiego flirtu niż powagi I to jest piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Znamy się z ...NK :) 11.02.08, 05:50 Ale dosłownie, tej w realu. Potem się spiknęliśmy przez ten portal. Teraz gadamy praktycznie cały czas. Jak nie przez gg, to on dzwoni. Mieszka w ciepłym kraju Odpowiedz Link Zgłoś