mama_kasi85 25.02.08, 22:34 Dziewczyny, tak się właśnie zastanawiam jaka jest różnica wieku między Waszymi dziećmi. Ja mam prawie trzynastomiesięczną córcię więc jakbym zaszła w ciążę to różnica by było jakieś 2 lata. A jak to jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagienka Re: Jaka różnica? 26.02.08, 09:15 demonii, Twoim zdaniem która różnica wieku jest lepsza? 4 czy 3 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: Jaka różnica? 26.02.08, 08:54 Mam dwuletniego synka i jestem w 13tc, więc różnica będzie 2,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 jaka różnica 26.02.08, 16:23 u mnie różnica między córeczkami wynosi 2 lata i 1 miesiąc (różnica planowana świadomie i dosyc długo się zastanawiałam czy zajść w ciąze i miec różnice tych 2 lat ale wszystko wskazywało na to że tak i zaszłam w ciąże w 2 cyklu staran) nie żałuje jest ok ale co kto lubi ja jestem za małą róznicą między rodzenstwem tak 2-3 lata ( miałam siostre sporo starszą i mam uraz do dużej róznicy ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś