mma_ramotswe 13.03.08, 18:01 Dziewczyny, Kobiety, Matki Skąd wziąć teksty piosenek z bajek "Strażak Sam", "Franklin" "Miś Paddington", jakichś jeszcze? Mam na razie Listonosza Pata, reszty nie umiem upolować Help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: teksty piosenek 13.03.08, 18:11 na stronie mimimini są jakieś piosenki. może wygooglaj?? Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: teksty piosenek 13.03.08, 21:13 no chyba nie myślisz, że google nie zostały wyciśnięte do ostatniej kropli Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: teksty piosenek 13.03.08, 21:19 nagraj bajki a potem powoli odpisuj słowa piosenek, ja tak robiłam Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: teksty piosenek 13.03.08, 21:28 chyba to mi pozostanie A jeśli Ty jakieś masz - może użyczysz w dobroci serca? Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: teksty piosenek 13.03.08, 22:13 tych co odpisywałam już dawno nie mamy, bo to dosc dawno było ale znalazłam takie czasdzieci.pl/bajki/dz,9-piosenki_bajek.html nie wiem czy akurat takie cię interesują Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: teksty piosenek 14.03.08, 11:27 dziękuję, ale to niestety nie ten typ Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: teksty piosenek 13.03.08, 21:54 mma_ramotswe napisała: > no chyba nie myślisz, że google nie zostały wyciśnięte do ostatniej > kropli hehe. no ja tam nie wiem czy je do konca wycisnęłaś.. np. tutaj cos jest. www.bajarka.pl/produkt.php?s=10,14&k=14&pr_page=0 wygląda mi to na piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: teksty piosenek 14.03.08, 11:29 no przeciez to są książki, (z piosenkami czy bez) które można zamówić i kupić. A mi o same teksty piosenek z filmów chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: teksty piosenek 14.03.08, 13:21 ale jak klikniesz na opcję zdaje sie "przejrzyj" to Ci sie ze dwie kartki otworzą i tam są jakies teksty. jest tam m.in Listonosz Pat i pod tą książką, kazdą zresztą jest ta opcja Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: teksty piosenek 14.03.08, 11:43 Franklin: www.youtube.com/watch?v=YvdnpMNZ1CY&feature=related Bob budowniczy; www.youtube.com/watch?v=HXhZPHyjhoU&feature=related bracia Koala: www.youtube.com/watch?v=pc9ULlniWQY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: teksty piosenek 14.03.08, 13:12 Dziękuję! Boba Budowniczego co prawda znamy na pamięć, ale Franklina zaraz będę przepisywała)) Odpowiedz Link Zgłoś