nieznajoma.pl 25.04.08, 23:00 chodz mamy ciezkie dni i czasami mamy siebioe dosyc ale naprawde calym sercem jestem mu oddana i chce mu dedykowac ta piosenke KOCHAM CIE SKARBIE TWOJE SLONKO pl.youtube.com/watch?v=4nBQRU278cU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:07 to twój mąż też jest emamą? rozumiem, że to forum czyta częściej niż np. własne maile? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:15 a bo widzisz demarto, niektóre uczucia potrzebuja publiczności. Ciebie zapewne nie byłoby stań na gest z rodzaju samolot ciagnacy transparent z napisem "kocham kazia- ziuta", ani zafundowanie sobie zgrabnego tatuażu z napisem "love zdzisiek"? No i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:19 hexella napisała: > a bo widzisz demarto, niektóre uczucia potrzebuja publiczności. no właśnie jestem obruszona, że komuś mam robić za tło, tylko dlatego, żem emama. do trójkąta nie wezmą, za poklaskiwanie moje w roli klakiera nie zapłacą... wykorzystują mnie, czyli, a ja nie mam się jak bronić. nawet jak kliknę w kosz, to to nic nie da, bo pięciu demart tu na forumie mieć nie można. skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:24 zatem z tej niemocy zatop się w muzyczkę proponowana przez autorke wątku i taka rozkołysana, rozedrgana i rozanielona ( w skrócie RRR) wpełznij w ramiona swego męża Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:26 hexella napisała: > > wpełznij w ramiona swego męża ...on taki nie wydepilowany...fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:21 nieznajoma.pl napisała: > chodz On ma iść czy któraś z E-Mam? Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma.pl Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:23 kocham go i juz a wy piszcie co chcecie hehe moze zazdrosne jestescie ze KTOS JEST HEPPY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:26 nieznajoma.pl napisała: > moze zazdrosne > jestescie ze KTOS JEST HEPPY!!!!!!!!! ja w odróżnieniu od ciebie nie dość, że jestem HAPPY, nie HEPPY, to do tego mam komu o tym bezpośrednio powiedzieć, nie muszę pisać w wirtualny eter. zatem składam ci kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:26 heppy? o hefalumpach słyszałam jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:27 to bardzo się cieszęja też kocham swojego i jesteśmy szczesliwi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:28 Ani po polsku, ani po angielsku nie umie. I czego tu zazdrościć? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:27 Koncert życzeń? Czy ja też mogę komuś coś zadedykować? Mam paru gości na widelcu...? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:28 kawka74 napisała: > Koncert życzeń? > Czy ja też mogę komuś coś zadedykować? owszem, możesz, pod warunkiem, że mi )) Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma.pl Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:31 widze ze macie powod do smiechu no spoko cieszcie sie4 bo i ja sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:32 a teraz wszyscy rączki w górę i robimy falę...! Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:33 w moim przypadku to raczej 'stary niedźwiedź moc!-no śpiii' bo już mi się buzia drze Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:31 Że Ci? Lirycznie, dynamicznie (napisało mi się: 'dymanicznie', omyłka freudowska?) czy po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:34 no to mi raz poproszę i w tym freudowskim rytmie, bo aż płonę z ciekawości, jak to leci Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma.pl Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:35 pl.youtube.com/watch?v=Cn8E36DopfA TO JEST ODJAZDOWE CO WY NA TO???CALY SYSTEM JUZ SIE PALI CALY SYSTEM JUZ SIE WALI CZADUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:45 nieznajoma.pl napisała: > TO JEST ODJAZDOWE CO WY NA TO???CALY SYSTEM JUZ SIE PALI CALY SYSTEM > JUZ SIE WALI > CZADUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU a czego ty się tak drzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:47 drze się, bo się pali. Ty byś się w takiej sytuacji nie darła? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:48 ja to bym w ogóle uciekła wali się i pali koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:37 uwaga, nucę! na na naaaaa na na na na na na na na na naaaaaa koniec dziękuję za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:42 łaaał! mimo uporczywego ziewania, wyszło ci jakbyś alibabką jakąś była conajmniej! i mam wrażenie, że hexella tam chórki robiła... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:43 ale nie mów, ładnie mi wyszło zwłaszcza to "na na naaaa" Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:48 co TY? jakie chórki? Ja tylko pierwsze skrzpce grać mogę Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Kocham mojego meza:* 25.04.08, 23:39 no to ci zaklaskam w podzięce: plask, plask, plask. acha! i nie zasnę dziś z wrażenia, tylko mnie nie pytaj jak to wrażenie bym nazwała ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: własnie demarto 25.04.08, 23:56 mi wystarcza, że moja miłość rozumie mnie! ja już nic nie muszę wobec tego Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma.pl ZabioreE Go wlasnie tam..... 25.04.08, 23:55 GDZIE wolniej plynie czas... KOCHAM CIE MEZU** Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ZabioreE Go wlasnie tam..... 25.04.08, 23:57 nieznajoma, a jutro wytrzeźwiejesz i potem miesiąc się na forum nie odezwiesz, warto to? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: troche sie upic w piatek 26.04.08, 00:01 no tak. skutki przecież i tak co najwyżej jutro się odezwą, a wstyd nie prędzej jak w poniedziałek do łba dotrze Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma.pl PUDLO 26.04.08, 00:00 PUDLOnie mam z czego trzezwiec...PUDLO!!! KOCHAM CIE KOCHANIE MOJE Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma.pl Co zatkalo was??? 26.04.08, 00:04 widze ze na te forum to jest tylko aby pozalic sie na tesciowa meza kochanke,kolezanke itp.ALE JAK KTOS O ,ILOSCI DO KOGOS WSPOMNI TO ODRAZU GO GNOJEM TAK??WSTYD MI ZA WAS Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 Re: Co zatkalo was??? 26.04.08, 00:06 nieznajoma.pl napisała: > widze ze na te forum to jest tylko aby pozalic sie na tesciowa meza > kochanke,kolezanke itp.ALE JAK KTOS O ,ILOSCI DO KOGOS WSPOMNI TO > ODRAZU GO GNOJEM TAK??WSTYD MI ZA WAS to ile tej ilości wlałaś w siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma.pl hehe 2 litry kto da wiecej?? 26.04.08, 00:08 I LOVE YOU MEZU NA ZAWSZE*** Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Co zatkalo was??? 26.04.08, 00:09 Jak ktoś wspomni o ilości czego,bo nie zrozumiałam Twojej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Kocham mojego meza:* 26.04.08, 06:57 Dołączając się do Twojego wątku chciałam zaznaczyć, że Ja swojego też kocham....raz po raz. Kocham ponadto moją siostrę, moich Rodziców i Rodziców męża, swojego kota i psa sąsiada. A ponadto chciałam złożyć najlepsze życzenia mojemu ordynatorowi. Co prawda spóźnione bo Marka było wczoraj ale za to szczere. Może przeczyta ten wątek i zgodzi się dać mi wolne na długi weekend Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Kocham mojego meza:* 26.04.08, 07:38 nieznajoma, mam słabość do tej piosenki. To pierwszy utwór, do jakiego tańczyłam z moim mężem (oczywiście wtedy jeszcze nie mężem). Wcześniej nigdy tej piosenki nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
skoobus Re: Kocham mojego meza:* 26.04.08, 08:53 "kocham go i juz a wy piszcie co chcecie hehe moze zazdrosne jestescie ze KTOS JEST HEPPY!!!!!!!!!" No ja swojego też kocham ale tylko czasami hehehe Zazdrosna o co?? Czekam na pierwsze żale, oj zbliżają się... Odpowiedz Link Zgłoś