wiolka007 17.05.08, 13:55 Dziewczyny prosze napiszcie mi co mam kupić by sie pozbyć mrówek z domu, nie wszystko można stosować przy dzieciach - mam 13 miesięczną córkę.. Proszę o radę bo już nie wytrzymuje one są wszędzie!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzuliana27 Re: Mrówki 17.05.08, 14:19 Ja miałam ostatnio w brodziku i posypałam cynamonem pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
karo610 Re: Mrówki 17.05.08, 15:00 My też mieliśmy mrówy i znaleźlizmy w Leroy Merlin taki fajny preparat - nie pamiętam jak się nazywa niestety, ale to były takie malutkie pojemniczki z proszkiem dziwnym i trzeba do przykleić (pojemniczek ma klej na jednej ściance) w miejscu, skąd widzisz, że mrówki przychodzą (u nas np. w kuchni koło rur). Mrówy biorą te kulki jak szalone (rzucają się wręcz)i zanoszą do gniazda. Na drugi dzień nie było już ani jednej mrówki i do dziś ich nie mamy polecam takie coś! Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: Mrówki 17.05.08, 19:04 ja kupiłam jakis preparat niby ekologiczny i smierdzi do dzis jak nie uchyle okna(dobrze ze bezpieczny dla ludzi).Natomiast potem sie dowiedziałam ze pomaga zwykła sol.Wyprobowałam na drugi dzien zero mrowek .Sypiesz delikatnie solniczka nawet na całą wykładzine i nie odkurzasz po jednym dniu nie ma tego paskudztwa nie cierpia soli. Odpowiedz Link Zgłoś
24lena [...] 07.06.08, 09:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś