hrabina_murzyna 01.06.08, 17:21 No oszalałam dziś zupełnie, siedzę i gotuję od rana. Mam już jedzenia na cały tydzień, 2 ciasta, deser na zimno, mrożoną kawę Małżon mnie wygonił przed chwilą, a ja już myślę co by tu jeszcze ugotować. Wariatka ze mnie. Też macie takie dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abocijawiem Re: Oszalałam w.....kuchni 01.06.08, 17:24 Ja to mam dni kiedy jestem w stanie zjesc jedzenie na caly tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: Oszalałam w.....kuchni 01.06.08, 17:24 Dobrze, że mija, bo jakby tak tydzień trwało to +10 kg więcej na bank Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Oszalałam w.....kuchni 01.06.08, 17:27 Na gotowanie to nie mam takiego ciśnienia, ale co jakiś czas- na sprzątanie.To mija. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: Oszalałam w.....kuchni 01.06.08, 17:29 Na sprzątanie to mam co tydzień Na gotowanie raz na jakiś dłuuugi czas. Na pranie codziennie, ale nie mam co prać. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Oszalałam w.....kuchni 01.06.08, 19:07 DDDD Fajnie z tymi deserami DD Niestety, mnie nic takiego nie nawiedza, w ogole gotuje rzadko i bardzo niechetnie, i tylko bardzo proste rzeczy do natychmiastowego zjedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: Oszalałam w.....kuchni 01.06.08, 19:35 Oj hrabina miewam.TYlko ze po kilku takich zywach mam chwilowa awersje do gotowania.No poprostu mam przesyt. Do nst zrywu. Miewam tez zrywy na porzadki gruntowne. Takie jak za czasow gdy mieszkalam w internacie. O dziwo obydwa pedy nigdy nie zdarzaja sie razem). Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 a ja w sypialni 01.06.08, 20:05 Też macie takie dni? nie wole szalec w sypialni jak mam duzo wolnego Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: a ja w sypialni 01.06.08, 21:27 lipcowa czyli kompa masz w sypialni? bo mam wrażenie że spędzasz przy nim każdą wolną chwile.. Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: a ja w sypialni 01.06.08, 21:38 hahahahahahahaahhaahahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a ja w sypialni 02.06.08, 07:45 jola9932 napisała: > lipcowa czyli kompa masz w sypialni? bo mam wrażenie że spędzasz przy nim każdą > wolną chwile.. to wejdz w wyszukiwarke i spisz godziny - wtedy miej wrazenie dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: a ja w sypialni 02.06.08, 10:32 18_lipcowa1 napisała: > nie wole szalec w sypialni jak mam duzo wolnego Lipcowa, jeśli nie wolisz szaleć w sypialni, to się nie zmuszaj. Wszak seks powinien być przyjemnością ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Oszalałam w.....kuchni 01.06.08, 21:49 >Też macie takie dni? Nie, kuchnia nie jest moim ulubionym miejscem w domu.Lubie sobie dobrze zjesc, ale nie lubie dlugo pichcic.Jesli o desery chodzi to robie okazjonalnie- cos szybkiego- ciasto rafaello czy tiramisu- bez pieczenia.No i czekoladowe fondue- tez blyskawicznie sie przyrzadza, a smakuje wybornie.Dzis natomiast otworzylam sezon truskawkowy i zamierzam jesc codzinnie po kilo tych owocow, po co obiad czy kolacja. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Oszalałam w.....kuchni 01.06.08, 21:56 hrabina_murzyna napisała: > No oszalałam dziś zupełnie, siedzę i gotuję od rana. Mam już > jedzenia na cały tydzień, 2 ciasta, deser na zimno, mrożoną kawę > Małżon mnie wygonił przed chwilą, a ja już myślę co by tu jeszcze > ugotować. Wariatka ze mnie. Też macie takie dni? czasami ale nigdy w weekendy w weekendy nie pracuję Odpowiedz Link Zgłoś
bebe52 No to nie jestem sama 02.06.08, 00:27 Jak zaczęłam w piątek wieczór tak skończyłam dziś popołudniu oczywiście z małymi przerwami.Obiadów do końca tygodnia nie braknie,ciastek,babeczek,ptysiów,biszkopcików i 3 ciast również ale chyba już mi przeszło bo od 6 godzin nie byłam w kuchni heh Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Oszalałam w.....kuchni 02.06.08, 07:25 Mam, ale raczej z konieczności, jak zrobimy duże zakupy mięsne i gotuje wtedy garami a potem zamrażam i mam święty spokój z obiadami Z ciastami tak nie szaleję. Nawet lubię te kuchenne seanse, tylko wkurza mnie niemożebnie, że ile bym nie zmywała, to i tak zawsze coś do umycia się za chwilę pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: Oszalałam w.....kuchni 02.06.08, 08:18 niestety nie miewam takich dni, Odpowiedz Link Zgłoś