alyeska 16.07.08, 17:30 Witam, wlasnie maz mnie poinformowal, ze stracilismy ( na gieldzie) nasze 2- letnie oszczednosci. No k.. mac.Caly czas slyszalam: musimy oszczedzac.Jak pomysle co bysmy mieli za ta forse.Niech to szlag.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: strata oszczednosci 16.07.08, 17:33 Współczuje. Ja mam też kiepski dzień Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: strata oszczednosci 16.07.08, 17:42 Współczuję Ci. Z drugiej strony trochę się mężowi dziwię,miał ponad rok czasu na ratowanie tego co zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re: strata oszczednosci 16.07.08, 18:42 nie mial bo wlasnie stracilismy wszystko w ciagu ostatnich kilku miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: strata oszczednosci 16.07.08, 19:08 tak ale od roku na gieldzie jest spadek wiec juz w grudniu mozna bylo sie domyslac ,ze cos sie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re: strata oszczednosci 16.07.08, 19:18 no jasne, ale moj mezus uwazal, ze sie odbije ( pisze o amerykanskiej gieldzie). Kuzwa, a mowilam bizuteria dla zony to najlepsza inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: strata oszczednosci 16.07.08, 19:25 a no wlasnie zloto poszlo w gore-moze Ty zajmij sie inwestycjami) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: strata oszczednosci 16.07.08, 19:47 Najlepsze inwestycje to chyba nieruchomości. Ja też straciłam nieco w ubiegłym roku w funduszach inwetycyjnych ale uciekłam z kasą. Tyle, że inflacja coraz większa. Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: strata oszczednosci 16.07.08, 19:57 nie sprzedawać reszty za parę lat moze...się odbije teraz kupować Odpowiedz Link Zgłoś