maea1 20.07.06, 11:38 o robi Dorota że ma takie ciało? ani grama tłuszczu,ani milimetra celulitu... Jak myślicie? jakich używa kosmetyków, jaką stosuje dietę? Ćwiczy - ma wogóle na to czas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sfi tez mi sztuka... 20.07.06, 11:48 jak sie ma kase, sztaby ludzi do dyspozycji i 21 LAT!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marsupilami25 Re: tez mi sztuka... 21.07.06, 14:09 Jak się ma dobrego speca od grafiki. Widziałam live - bez makijażu - uwierz, nie staraj się tak NIGDY wyglądać. Co z tego, że ma kasę jak brak gustu - klimat przerośnięta Barbie jest dobry w przedszkolu. To nawet nie jest poza, a co dopiero STYL haha. Odpowiedz Link Zgłoś
an_anya_ya Re: Figura DODY 20.07.06, 11:48 nie wiem co robi, ale napewno nie siedzi w necie i nie zaklada glupich tematow jak ty... nie odchodzac dalej niz metr od komputera napewno ladnej figury ci nie przybedzie ani cellulitu nie ubedzie Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Figura DODY 20.07.06, 11:53 nie bądź złośliwa bo sama siedzisz i odpisujesz, denerwują mnie niektórych złośliwości jest dużo bogatych panienek , które są grube , i nic sobie z tego nie robia nawet 18 letnie Odpowiedz Link Zgłoś
an_anya_ya Re: Figura DODY 20.07.06, 12:00 nie, nie jestem zlosliwa, ale denerwuje mnie takie gadanie, a bo to ona ma swietna figure, a bo ja tez chce taka miec, a caly czas spedza przed monitorem tv i objada sie chipsami... a mam takie dwie kolezanki, o rozmiarach powyzej 44 (defacto siostry to sa) - rodzice, szczupli byli, ale one zostly wychowane przez babcie, dla ktorej jedyny sluszny rozmiar kobiety to 46 lub wiecej... i niestety jedna z nich marudzi, ze doda, madonna i inne to maja swietne figury, ze im zazdrosci, ale codziennie pare paczek chipsow, kilkanascie paczkow... i tv... druga przez rok chodzila na aerobik, basen, i zmienila sie nie do poznania - teraz nosi rozmiar 36/38, skore tez ma ladna, jedrna, zero cellulitu i normalnie nikt nie wierzy ogladajac jej stare zdjecia, ze ona tak wygladala... wiec nie uwieze ze cos jest w tej kwesti niemozliwe (no, poza faktem jak ktos jest naprawde chory, ale wtedy inna sprawa) i uwazam ze wszystko zalezy tylko od odpowiedniej motywacji i prowadzonego trybu zycia Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Figura DODY 20.07.06, 12:04 I po co tyle nerwów? Założycielka tego tematu po prostu napisała, czy moze ktoś wie, co ona cwiczy itp, a kolezanka od razu uważa, ze założycielka żre jak swinia i ma rozmair 46;/ Ja np. widizałm kiedyś zupełnei przypadkowo trening tego typka Pudzianowskeigo w silowni - tak wiec pytanie nie ejst bez sensu. Zapewne wszyscy ci kolesie napakowani jak potworne balerony też chcieliby wiedzieć co ten Pudzianowski ćwiczy konkretnie z jakim obciązeniem itp, a nei, ze ćwiczy, bo tyle to oni wiedza sami. Odpowiedz Link Zgłoś
an_anya_ya Re: Figura DODY 20.07.06, 12:17 jakich nerewow? zawuwaz ze autorka watku sugeruje, jakoby doda miala taka figure tylko od kosmetykow, bo na cwiczenia nie ma czasu... tylko ze wez pod uwage, ze od samyc kosmetykow takiej figury nie uzyskasz, ze trzeba w to jednak wlozyc duzo wysilku, zeby miec taka figure, ba, nawet wiecej, niz sie czasami wydaje... ale zobacz chociazby na roznice w samym rozkladzie dnia, twoj i jej: (przykladowo i czysto teoretycznie) ty: rano wstajesz, samochodzik lub autobusik, potem osiem lub wiecej godzin w biurze na siedzaco, potem samochodzik, zakupy, no, moze raz na jakis czas aerobik, ale jak jakis wiekszy ruch, np calodzienny wypad na rowerze za miasto ty sie zostaje tylko weekend - prawda? ona: rano wstaje, samochodzik, na plan (zalozmy ze akurat kreci tego dnia jakis teledysk) - tam spala duzo wiecej kalorii niz ty siedzac w biurze, potem samochodzik, kolacyjka w restauracji, cos tam dalej... zauwaz tez, ze ona - operacja plastyczna - nie ma sprawy, od reki, ty - jestes sklonna? tak od zaraz? czy zamiast uzywac w biurze windy biegasz po schodach? bo wydaje mi sie, ze to jednak wszystko w mniejszym lub wiekszym stopniu przeklada sie na wyglad... a potem rozdza sie kompleksy, bo ja chce tak wygladac, a nie wygladam... diabel tkwi w szczegolach Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Figura DODY 20.07.06, 12:21 tylko jak będziemy się tak atakować , to nikt nie będzie zadawać pytań, ktoś chce pomocy , masz ochote to odpowiadaj nie to nie odp proste pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
an_anya_ya Re: Figura DODY 20.07.06, 12:23 ale ja nie mialam zamiary]u nikogo atakowac - jezeli kogos urazilam - przepraszam :( Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Figura DODY 20.07.06, 12:25 widać że jesteś kobieta kulturalna, kóra ma uczulenie na lenie? mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Figura DODY 20.07.06, 12:30 niestey dużo ich stapa po naszych ulicach i to widac, przeważnie kobiety po 40-sce uważają,że one moga sobie odpuścić,ja chce być szczupła do końca swoich dni;-) pozdr Cię Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Figura DODY 20.07.06, 12:25 Nie sugeuje takiej rzeczy, pisze wyrażnie: "jakich używa kosmetyków, jaką stosuje dietę? Ćwiczy - ma wogóle na to czas?" Kompleksów też w jej wypowiedzi nie widzę - widze po prostu pytanie . A co do ruchu - to też nie ejst tak. Bardo duzo robią geny - mam znajoma, która zyje własnie tak - samochodzik, biuro do 18 -stej i je tyle ile ja jem przez dwa dni - i co? Nigdy nic nie cwiczyła. 165 cm i 45 kg wagi - 30 lat. A poza tym dieta wegetariańska od razu wyrzuca koneicznośc cwiczeń po 6 godzin dziennie - odstawiajac tłuszcze zwierzece - neijako od razu przechodzi sie na inny system trawienia- co tez polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Figura DODY 20.07.06, 12:28 rozumiem,że stosujesz taką dietę , to co jesz w ciągu dnia sam nabiał i warzywa i owoce . Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Figura DODY 20.07.06, 12:41 Stosuję tę dietę od mniej wiecej 12 lat i goraco polecam. Wbrew pozorom nabiału wcale nie je sie w neij dużo - znacznei więcej węglowodanów złozonych, o którym Polska zapomnaiął - kasza, orkisz i białka roslinnego. Własciwie kazdy, kto zaczyna jesć kaszę automatycznie zauwaza, ze po jakichś dwóch-trzech miesiacach nei ma w ogóle ochoty na słodycze:) no, warto wypróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Figura DODY 20.07.06, 12:45 kolejnej przydatnej rzeczy sie dowiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
maea1 Re: Figura DODY 21.07.06, 10:01 Serdecznie dziękuje za potraktowanie mnie po ludzku i za jasną odpowiedź na pytanie :) a do "nerwowej" koleżanki chcę powiedzieć że nie obżeram sie chipsami i nie siedze non stop przed komputerem, jakby tak było już wcześniej bym coś odpowiedziała... Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Figura DODY 21.07.06, 20:03 Dieta wegetariańska nie gwarantuje szczupłej sylwetki. Wegetarianie spożywają zamiast tłuszczów więcej węglowodanów i jeśli są to węglowodany proste odkładają się na bioderkach równie łatwo jak tłuste mięso. Inna sprawa, że wege mają większą świadomość tego co jedzą, bilansowanie diety wymaga wiedzy o wartościach odżywczych produktów. Niestety spora grupa "mięsożerców" jada bez zastanowienia wszystko i stąd u nich nadwaga i utarta opinia, że wege nie tyją. A jeśli chodzi o Dodę, to czytałam kiedyś, że dużo trenowała na siłowni. Jej ojciec zajmował się jakimś sportem siłowym, więc to niejako rodzinne:) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Figura DODY 20.07.06, 12:06 to sie zgadza,że nie który myslą że taka fira robi się z niczego, trzeba troche poświęcić sojego wolnego czasu aby ,,lepiej'' wyglądać, niestety można zaobserwować już u małych dzieci otyłość , rodzice pracują a dzieci siedzą przed komputerem i obżeraja się i ogladają głupoty swoich idoli, nic nie robiąc żeby sie trochę pofatygować i ruszyć pupy. Około 20 lat były tłumy na podwórkach, a teraz nawet w wakacje gdzie te dzieci siedzą ?? chyba przed konp i Tv, moja córka przec cały dzień biega po podwórku i jest laseczka , do domu wraca dopiero na dobranockę. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Figura DODY 20.07.06, 11:50 myslę,że ona genetycznie ma tendencje aby być smukłą, jej mama podobno też jest szczupłam, a poza tym ma tyle kasy że może sobie pozwolić na drogie kosmetyki i wyjazdy do SPA , chociaża jakbym była bogata też bym sobie nie żałowała , i co pół roku robiłabym wyjazdy SPA na 2 tyg pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Figura DODY 20.07.06, 12:41 apropo Dody, dużo kobiet na nią najedża ale jakby miała brązowe włosy byłaby wg mnie ładniejsza, ma łądne oczy i oczywiście figury, nie biorę pod uwagę charateru bo jej nie znam osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
an_anya_ya Re: Figura DODY 20.07.06, 12:55 a ja chyba nawet wiem dlaczego :) fakt, ze moze nie spiewa super i jej image sceniczny nie kazdemu odpowiada (BTW: jej fanka nie jestem, nie ten rodzaj muzyki), ale brzydka nie jest i figure tez ma nienaganna, nawet jezeli miala jakies operacje - przeciez u nas sie ego publicznie nie mowi - prawda? (chyba zreszta nie tylko u nas)... facetom tez sie podoba, a my... takie juz jestesmy, ze jak tylko w innej kobiecioe czujemy zagrozenie to sie normalnie zamieniamy w modliszki... podswiadomie czujemy chyba w niej jakies zagrozenie, czujemy sie wzgledem nie gorsze... ba, ja moge powiedziec tyle - ladna babka, a reszta jest mi obojetna, ot i tyle - nie mam (na szczescie) kompleksow na punkcie wlasnej urody (chociaz do Dody to w paru miejscach brakuje mi centymetrow), ale jakbysmy wygladaly gdyby kazda byla taka sama? imho dalej mysle, ze niebyloby wobec niej, Mandaryny, czy kazdej innej, znanej czy nieznanej tyle zawiscie (pod katem stroju i wygladu, a nie umiejetnosci woklanych), gdyby wlasnie nie kompleksy i wygorowane mniemanie o sobie w stylu, ze ja jestem kobieta z klasa, bo nie robie frenczu i nie mam bluzki z cekinami... chyba troszke zeszlam z tematu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Figura DODY 20.07.06, 13:07 fajnie napisałaś, też podpisuje się pod tym co do słowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: Figura DODY 20.07.06, 14:17 jestem z krakowa i chyba wiem co doda robi zeby miec takie cialo:) widze ja czesto w galeri kazimierz z radziem ,ostatnio 2 tygodnie temu bodajże stali przy stoisku z gazetami przede mną i widzialam dode z bliska ..miala najkrótszą spodniczke w galerii ja kzwykle:)ale cos ciekawego wam powiem to sie zdziwicie ..kolo nas stala taka dziewczyna (azjatka chyba )przesliczna i wysoka a szczupla ze hoho...masakra jaka sliczna byla i radzio non stop na nia spoglądal ...widzialam jego wzrok jak doda ogladala gazety to on na taazjatke i na jej nogi non stop... jesli chodzi o dode to sekret jej to wysokie szpilki które optycznie poszczuplają jej nogi..doda niestety ma je krótkie i grube uda za to łydki szczuplutkie ma i jest cholernie opalona a to też poszczupla bardzo....ogólnie doda nie wyrózniala sie wcale z tłumu dziewczyn w galerii bo wiekszosc raczej do neij podobna tam byla..(tam same barbie chodza)tyle ze doda napewno nie jest szczupla a wrecz przysadzista jest ..troche zeszczuplała ale to w tv tylko widać..pozdrawiam i przepraszam za błedy ale strasznie szybko pisze bo sie spiesze. Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: Figura DODY 20.07.06, 14:21 aha jeszcze jedno bo bym zapomniala :) doda nie wyróznia sie urodą za bardzo ale raczej etym ze ma cycki na wierzchu i tyłek całe ..tym epatuje i to bardzo ..ale jesli chodzi o urode to raczej bym jej nie rozpoznala w tłumie gdybym nie byla tak blisko i gdyby nei byla z radziem..dziewczyna jak dziewczyna wg mnie..wg moich kumpli też ..oni za tą azjatką slinili sie bardzo..a dody nawet nie zauważyli:)he,he jednak egzotyka lepsza:p Odpowiedz Link Zgłoś
an_anya_ya Re: Figura DODY 20.07.06, 15:02 a nie mowilam - od razu jak modliszki... a faceci to juz tak maja - slinia siena widok kazdej laski - inaczej skad playboj, ckm, kalendarze pirelli tak sie dobrze mialy na rynku? chyba w koncu ktos to kupuje, skoro nie kobiety i nie geje... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Figura DODY 20.07.06, 17:58 Modliszka charakteryzuje sie tym,ze po kopulacji pozera samca. Kobieta - modliszka to od wieków symmbol kobiety, która ma jednego po drugim , nie jest z zadnym , a kazdemu wychodza na jej widok oczy - i wcale niekoniecznie chodzi tu o urodę, raczej o urok i nieuchwytne "coś" . Taka Solska - zwykła aktorka, niezbyt piekna, a w ejj epoce na kolanach łazili przed nią wszyscy faceci. Tak wiec mówienei, ze kobiety rzucają sie na inne jak modliszki jest trochę bez sensu, bo ten termin oznacza coś innego. Poza tym, warto przyjać do wiadomości jedną rzecz- nei kazdej kobiecie podoba sie to samo. Osobiście uwazam, ze Doda ma urodę typową dla wielu Polek, powiedzialabym, ze klasyczną dla Polek i chyba racje ma ktoś , kto tu pisze, ze wiele dziewczyn zrobionych na solarium , w odpowiednich ciuchach wyglądałoby dośc do niej podobnie. Poza tym - mnei wkurza ten atak klonów - po polskich ulicach chodzą sanme Dody obecnie, miło mi zawiesic oko, np. na kobiecie w lnainej sukience do kolan i espadrylach - takiej niewinności to dziś ze świecą szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: Figura DODY 20.07.06, 19:16 hermino jestes the best..twa wypowiedz jak dotad najlepsza jest..zgadzam sie z tobącałkowicie.. ja jestem z krakowa jak wczesneij powiedzialam i powiem szczezre ze na ulicy spotkac skromnąkobiete to szczyt marzeń chyba ..same dody i mandaryny z wypietymi cyckami i z dupami na wierzchu chodzą po ulicach ..a solar swieci z daleka..mi najbardziej podobają sie kobiety z "tym czymś" a nienawidze lalek barbie a niestety teraz gdzienie spojrzysz same lalki barbie :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
an_anya_ya Re: Figura DODY 20.07.06, 19:46 dziekuje za piekny wyklad - nastepny raz napisze "żmija plująca jademna boki"... pozatym moze za pare(nascie) lat tez beda mowili, ze jak sie komu taka doda mogla podobac? PS: a co do ataku klonow... kogo maja nasladowac - kukulska? jopek? rodowicz? nie to pokolenie i nie ten poziom zyciowy... zauwaz, ze jednak wiesz kto jej nasladowczynie nazywa tipsiarami, solarkami, etc? te ktora stoja materialnie wyzej od wspomnianych... bo niestety lnianej sukienki nie kupi sie w markecie za 50 zlotych, tylko w butiku za 200... a co do reszty przypadkow ktore sie tu nie klasyfikuja - kto rzadzi na podworko (jezeli sily sa wyrownane) - biznesmeni czy dresiarze? imho ci drudzy, jest ich wiecej (biorac pod uwage srednia wieku osob ubierajacych sie w ten sposob) i mlodzi ludzie czesto powmiedzy indywidualnoscia a akceptacja otoczenia wybieraja to drugie - ot i caly problem Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Figura DODY 20.07.06, 20:29 Hmmm...Nie o to chodzi, zeby naśladowały Kukulską - mnie raczej chodzi o to, ze jeszcze z jakeiś 10 lat temu polska młodzież, bo można tak nazwać te 16 laetnie dziewczyny, dla których ideałem jest Doda , no więc młodzież była trochę bardzoej zróznicowana , a wcale nei było tyle sklepow co dzisiaj. Na ulicach widywało się dziewczyny w tym samym wieku ale w stylu cygańskim, punkówy, metalówy, dziewczyny robiace się na gotyk a`la Anja Orthodox, mnóstwo nurtu ekologicznego i ileś tam panienek po solarium i w kolorowych mini. Słowem - po ulicy chodziło wszystko co mogło. A od jakichś 4 lat mniej więcej czuję sie jakbym ciągle spotykała jedna dziewczynę - klon murzynek z teledysków amerykańskich i klon naszej Dody:) Tak jakby w narodzie całą oryginalność szzlag trafił - widziałam np. dziewczynę w granatowej sukience do kolan własnie , w wielkim granatowym kapeluszu, z zółtą wstązką i z pudlem na smyczy, jakby wybierała się na spotkanie z królową angielska, ale bardzo niezobowiazujące:) Rezultat był taki, ze cała ulica sie za nia odwracała, a ona miała wszystko schowane , w pzreciwieństwie do klonów Dody:) po prostu wyglądała tak oryginalnie i tak inaczej na tle polskiej ulicy i raczej nei były to ciuchy megametkowe - liczył sie pomysl. A jestem pzrekonana, ze ta sukienka dojdzie spokojnie do 150 zł i do knca laat spotkam z 20 dziewczyn w tej sukience na ulicy - nie wiem skąd to sie bierze: www.allegro.pl/item115927028_jagoda_sexsowna_mini_sukienka_.html www.allegro.pl/item115748873_supersexy_sukienka_mini_black_rosa_corsage_.html Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Figura DODY 21.07.06, 09:52 hmm... ciekawe... ale czy to nie bylo przypadkiem 10 lat temu? a co tej dziewczynki w granatowym... otoczenie wzorujace sie na dodzie stwierdzilo by pewnie ""my jej nie lubimy bo ona jest taka staromodna" - wiem, bo sama tez to kiedys przerabialam tylko dlatego, ze lubilam nosic spodnie-dzwony, ktore do lask powrocily dopiero rok pozniej... PS: co do tej sukienki sama bym sobie z checia kupila taka - toz to na jakas impreze z przyjaciolmi w ogrodzie w sam raz... fakt, ze nie koniecznie zeby od razu w tym czyms po ulicy chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Figura DODY 21.07.06, 11:02 Nie, było to dokładnei w tamto lato, a raczej pózną wiosna , około czerwca.Nie mam zamiaru przebierać tak otoczenia wzorującego sie na Dodzie, zauważam raczej, ze wszyscy <20, a czasem i <25 wzoruja sie na Dodzie, tak jakby wszyscy, którzy nie wyglądaja jak ona byli jacyś staromodni i neitrendni. To, ze większość cos nosi, nie znaczy, ze wszyscy to muszą nosic. A tę sukienkę zobaczyłam wcześneij niz sie spodziewałam, tylko w wersji białej - a mianowicie dziś rano na jakiejś blondyce , która szła an parking. Podejrzewam, ze udawała sie do pracy:) Niezbadane są wyroki boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Figura DODY 21.07.06, 11:51 nie mowie ze jak jedna sroka zadrze ogona to za nia wszystkie, tylko ze taka jest mentalnosc mlodych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
hatsugiri Re: Figura DODY 22.07.06, 19:21 mnie tez zastanawia jak ona wygląda tak na zywo, bo z całym szacunkiem i bez żadnych złośliwości wydaje mi sie dosc konkretnie zbudowana. mnie kiedyś np zaskoczyło kiedy na necie przeczytałąm wypowiedz dodzi i twierdziła ze waży 50kg. zastanawiam sie wiec czy jest niewysoka czy cos? bo np moja mamuśka tez wazy 50kg (jeszcze od czasu liceum) i nie ma mięsni zbudowanych jak Dodzia, a wzrostu bez mała 1.70m wiem ze diabeł tkwi w szczegółach i proporcje nie waga stanowią o tym raczej jak wyglądamy czy smukło czy nie, ale cos mi sie nie chciało wierzyć. chyba z tymi 50kg to dodzia naginała fakty, bo wydaje mi sie tak jak pisała madziululka82, ze Dodzia jest raczej przysadzista. taka powiedziałabym "ubita". czy babeczki które "pakuja na siłce" :) tez waża po 50kg?? kiedys cos tam słyszałam ze mięsnie waża duzo wiecej niz sadełko. wracając do dodzi to ona na sadełko mi nie wygląda ale jest konkret babeczka, jakie ma łapki, i udka tez umięsnione. a kiedys widziałam zdjecia jej z tatusiem. to jest jakis były kulturysta albo ciężarowiec. straszne bydle..., no smok po prostu, a latka lecą. a tą całą Do dzię to podobno do szkoły sportowej posyłali zeby dziewczyna kontynuowała sportowe tradycje w rodzinie. to tyle. tym wątkiem przypomniałayście mi kobitki tą sprawę z wagą... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: oto dowód ze doda nie ma tłuszczu:) 20.07.06, 14:41 jedyne co mi sie w niej podoba to opalenizna:) baby ,baby jestescie takie slepe ze szkoda gadać.. jestescie ladniejsze a jakbywas zrobiono to w ogóle miss word każda..a tak sie odniecacie jakąś tipsiarą solarą) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: oto dowód ze doda nie ma tłuszczu:) 20.07.06, 14:45 uważaj co mówisz trochę kultury ,,babay , baby jesteście ślepe'' do swojej kobiety też tak mówisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: oto dowód ze doda nie ma tłuszczu:) 20.07.06, 14:42 no ja obiektywnie stwierdzam,że ma fajną figurę, nie wszystkie ,,kąsają''tak jak Ty uważasz, Odpowiedz Link Zgłoś
roza06 Re: oto dowód ze doda nie ma tłuszczu:) 20.07.06, 14:47 Nie widzę zadnych dowodów, wręcz przeciwnie na niektórych zdjęciach widać jej duże uda. najbardziej w Dodzie podoba mi się jej buzia, jest naprawdę śliczna. Żeby tylko nie nakładała na siebie tyle tapety. Figurę tez ma fajną, ale to mozna sobie wypracować. Poza tym jet młoda i to tez działa na jej korzyść. Mysle jednak że w rzeczywistości wygląda inaczej niz na zdjęciach i teledyskach, gdzie wszystko jest retuszowane, wygładzane itp. Pamietam jak zdziwiła mnie kiedyś wiadomość że Kylie Minogue ma tylko 156 cm wzrostu. Przecież w telewizji wyglada na wysoką kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: oto dowód ze doda nie ma tłuszczu:) 20.07.06, 14:59 no akurat tu mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
comaa Re: oto dowód ze doda nie ma tłuszczu:) 20.07.06, 15:10 Ja w Dodzie nic szczególnie pięknego nie widzę-normalna, ładna dziewczyna. Jeśli chodzi o figurę to uważam że o wiele zgrabniejsza jest Mandaryna - szczuplutka, filigranowa, delikatna (nie mówię tu o jej scenicznym wizerunku tylko o typie urody). Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Figura DODY 20.07.06, 15:05 zachwycacie sie dodą ale i tak wiadomo ze najlepszą figure i twarz w której mozna cos dostrzec ,jakiś magnetyzm ma kate moss kate moss też jest uwazana przez was za brzydką i chudą , szkoda ze przoduje w kazdej reklamie i pismie .. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Figura DODY 20.07.06, 15:14 chłopie nie uogólniaj mów za siebie , ale mie takie gatki wkurzają Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Figura DODY 20.07.06, 17:29 mnie sie doda nie podoba. twarz ma ladna, ale bez rewelacji. figure ma brzydka. nogi niezgrabne, lekko krzywe [vide teledysk "dzaga"] i jest raczej przysadzista. owszem na zdjeciach z sesji wyglada szczuplutko i drobniutko, ale od czego jest photoshop, bo na zdjeciach zrobionych znienacka, koncertach itp. czyli na zywo wyglada duzo masywniej i zdarza jej sie boczki zademonstrowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wrrotka Re: Figura DODY 20.07.06, 17:47 też myśle że ile ludzi tyle gustów:) moim zdaniem doda jest ładna na buzi (fajny nos i ogólnie wszystko proporcjonalne) ma niezłe posladki (chociaz pupe mam dość waska jak dla mnie). ale niepodobaja mi sie jej ramiona i "bary" wydaja mi sie bardzo męskie a w połaczeniu z tymi masywnymi bransoletami i tipsami nie powala to na kolana. Po prostu nie podobaja mis ie kobiety rozbudowane w ramionach (takie jakies moje zboczenie, wole raczej filigranowe babki:)). podsumowując, niezła z niej laska, ale naprzykład odchudzajac sie lub ćwicząc powiesiłabym sobie dla motywacji np. zdjecie adrianny limy a nie dodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
jfk3 Re: Figura DODY 20.07.06, 19:47 Też to widzę. Nogi ma naprawdę krzywe, biodra wąziutkie, blisko roztawione oczy, masywne szczęki, cienkie włosy. Do ideału to jej baaardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: Figura DODY 20.07.06, 20:03 idealem to moze byc taka adriana lima albo inna pieknosc ale nie pospolita i prymitywna doda..ona nie tylklo ma waskie biodra ale i zrównane z talią i naprawde ma króciutkie nóżki..bardzo kruciutkie..jak ona to robi ze tak je wydłuża to nie wiem ..bo same szpili chyba tak nie zrobią ..nazywo ma strasznie krótkie nogi ..do ideału to jej daleko bo przecież kazdej z nas daleko a ona reprezentuje figure wiekszej czesci dziewczym..ja na ulicy w krakowie widze same szczuple i długonogie dziewczyny teraz wiec o czym gadka..widze dziewczyny sto razy łądniejsze ..wiec wy pewno widzice same brzydkie skoro doda dla was jest idealem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kanimo8 Re: Figura DODY 20.07.06, 20:43 taaak...gdyby Doda miala 40-stke,urodzila trojke dzieci... to moze bym myslala :"co ona robi,ze ma taka figure"... pelno takich "mlodych-zgrabnych" na ulicach... zreszta...widac,ze ona sama nie byla zachwycona swoim cialem jezeli zdecydowala sie na operacje... dla mnie to ona ani piekna,ani super zgrabna...(nie moja bajka) poprostu-atrakcyjna dziewczyna o banalnej urodzie, ktora dopiela swego...determinacji nie mozna jej odmowic...:) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Figura DODY 20.07.06, 21:35 Z tym tluszczem i cellulitem to bym tak nie szalala ;) Nawet w Sopocie bylo w tych spodniach a la Aguillera widac, ze Doda cellulit owszem, posiada. Brzuch tez ma niezbyt tluszczu pozbawiony, co widac live lub na zdjeciach tzw. paparazzi, bo przy teledyskach to graficy ostro pracuja. Szerokie bary, brak talii, waziutkie biodra, krotkie nogi, duze uda... Ja bym jednak nie chciala miec takiego ciala. Wole swoje ;) Ale trzeba jedno Dodzie oddac- kamera ja lubi; dobrze wyglada w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Figura DODY 21.07.06, 11:11 Dokładnie. Dla mnie też figura Dody wcale nie jest dobra. W dodatku widać, że będzie miała problemy z utrzymaniem wagi, jak przybędzie jej trochę lat. trocineczka napisała: > Z tym tluszczem i cellulitem to bym tak nie szalala ;) Nawet w Sopocie bylo w > tych spodniach a la Aguillera widac, ze Doda cellulit owszem, posiada. Brzuch > tez ma niezbyt tluszczu pozbawiony, co widac live lub na zdjeciach tzw. > paparazzi, bo przy teledyskach to graficy ostro pracuja. Szerokie bary, brak > talii, waziutkie biodra, krotkie nogi, duze uda... Ja bym jednak nie chciala > miec takiego ciala. Wole swoje ;) Ale trzeba jedno Dodzie oddac- kamera ja > lubi; dobrze wyglada w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties recepta na figurę Dody- 21.07.06, 00:15 Doda przez wiele lat trenowała lekką atletykę, miała też do czynienia z kulturystyką - poza tym nie można jej odmówić umiejętności uwydatniania tego, co w ciele ma najpiękniejsze , a ukrywania tego, co mniej urodziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
bejbiczek Re: recepta na figurę Dody- 21.07.06, 11:28 Przychylam sie do opinii, ze w urodzie Dody nie ma nic nadzwyczajnego. Figura- wcale nie najlepsza, raczej toporna, plus piersi a'la silikon lub laktacja. Jedyne czym Doda moze sie wyrozniac to afiszowanie sie ze swoim nasyconym sexualnoscia zwiazkiem i aroganckie wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: recepta na figurę Dody- 21.07.06, 12:15 Dziewczyny ,wy naprawde jesteście bez gustu. Powiem tak:dla mnie figure kobiecą i naprawde super ma kobieta z wyraznym wcięciem w talii,kobieta ma wyglądać jak klepsydra i tak też to zaplanował Stwórca..czy kobiecą figure ma ktoś kto wygląda jak kołek ciosany?czyli biodra równo z tyłkiem...bez jaj..doda niema figury kobiecje tylko męska albo dziewczęcą niedojrzała..figure kobiecą ma monica belluci ..i to jest kwintesencja kobiecosci dla mnie ..biust naturalny i szlachetne rysy twarzy (nie prymitywne),doda niema nic w spojrzeniu oprócz kaprysnej miny głupiej laluni..natomiast belluci ,zeta jons to kobiety w 100% kobiece mające cos w twarzy..cos szlachetnego co pociaga i każe isc za nimi...więc prosze jesli dla was kobiecy jest ktoś kto pokazuje cycki i tyłek by go zauważono to dla mnie smieszne..prawdziwa kobieta nawet w worku wygląda kobieco ..bo dusza jązdobi i emanuje takim pięknem ze na zewnątrz to widać..ja akurat widzialem dode i radka na żywo.często spacerują po krakowskim rynku i zdrazylo mi sie widzieć doda w zimie w zwykłym płaszczu i butach bez obcasów ...daje wam słowo ..zginęla w tłumie jak szara myszka ..ona musi miec kompleksy skoro musi udowadniać ze jest seksowna golizną nawet na koncertach..łatwe kobiety są puste ale wartosciowe i skromne chce sie zdobywać..zapamiętajcie to dziewczyny..prawdziwa kobieta któa jest naprawde seksowna nawet w kożuchu hest seksowna i nie musi udowadniac swiatu ze jest bo tylko ci co mają kompleksy na siłe chcą udowadniać ze jest inaczej..pozdrawiam piękne Polki! Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: recepta na figurę Dody- 21.07.06, 12:21 no nareszcie coś miłego, chyba masz dziś lepszy dzień? moge wiedzieć czym spowodowany? Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: recepta na figurę Dody- 21.07.06, 12:31 zastanawiam sie tylko dlaczego wcześniej pisałes,że ci sie Doda podoba a teraz wręcz przeciwnie?>lubisz prowokować dziewczyny raczej Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Drogie panie...oto lekcja dla was:) 21.07.06, 13:07 Doda mi sie nigdy nie podobala.. pisałem te wątki bo wiem ,że wam kobietkom sie ona bardzo podoba i chcecie wygladac jak ona za wszelką cene..lubie prowokowac kobiety ale juzmi sie to znudzilo i wole pisać prawde a dzień mam lepszy bo w pracy premia:) Jesli chodzi o Dode to wiem ze podoba sie ona dziewczynom bardzoej niż facetom..zdziwiony jestem faktem ze tak za nią szaleją te wszystkei kobiety a gdyby mialy kase to naprawde wyglądałyby o niebo lepiej.. moi koledzy z pracy wszyscy szaleją za jedną taką ..nazywa sie ona jolie angelina ..kiedy słyszą pseudo DODA smieją sie i mówią zawsze jedno chrakterystyczne zdanie :"to taka panna na jedną noc a potem do kosza"....wielbiąza to angeline jolie.monice belluci i zete jons... czemu ale te kobiety najabrdziej podobają sie facetom?bo są damami ,są szlachetne i oryginalne ...są kobiece i nienoszą krótkich spodnieczek po tyłek oraz nie wypinają cycków na ulicy...taka prawda ..są piekne ..takie kobiety jak doda można przeleciec,uzyć ale takiekobiety jak wymienilem chce sie zdobywać..czego nie nawidze u kobiet?oto lista :):) solarium,tapety,tipsów,silikonów,epatowania nagoscią,farbowanych włosów niechlujnie i tłustych strąków z pasemkami,wystajacych znad majtek stringów,papierosów w gębie(tragedia),przeklinania,łatwosci ,i wiele innych rzeczy. co kocham? skromnosc ,delikatnosc które wyraża kobiecosc..,odrobine szalenstwa (czyli nie mimozy),wrazliwosc ,dobroć ,zadbane i naturalne kobiety..trudne do zdobycia _warunek szczególny:) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Drogie panie...oto lekcja dla was:) 21.07.06, 13:20 to teraz można z Tobą pogadać, bo wczesniej można było odczytać ironię z twoich postów, tak trzymaj i nie dolewaj oliwy do ognia, bo wiesz jakie są kobiety ,,ogniste''....... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Drogie panie...oto lekcja dla was:) 21.07.06, 13:29 dziękuje gofero za zrozumienie i przebaczenie:) pozdrawiam równiez. kobiety w Polsce są najładniejsze ale (musze wam teraz dowalic za co przepraszam)....kompletnie nie mają gustu i nie umieją sie ubrać i umalować subtelnie...powinnyscie zazdroscic francuzkom stylu ubierania sie a one wam urody:) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Drogie panie...oto lekcja dla was:) 21.07.06, 13:38 najważniejsza jest uroda , a reszt e można podszkolić, po to jest te forum, mi się w mężczyznach w Polsce nie podoba,że nie potrafia o siebie zadbać nie używają kosmetyków bo to nie męskie, niektórzy szprycuja się sterydami i myślą,że kobiety są takie głupie,że nie wiedzą ,że to prochy,a nie treningi, a po kilu latach robią się łysi, pryszcaci i w dodatku rzadko sie myja to czuć fuj........ Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Drogie panie...oto lekcja dla was:) 21.07.06, 13:55 mężczyźnie wymagają od kobiet aby pięknie wyglądały, mało wydawały, a sami co robią ze swoim ciałem obżerają się i piją piwo i efekt widać na plaży, mężczyżni dwudziestoparo letni z brzuchami piwnym, ................... Odpowiedz Link Zgłoś
rhodeisland Re: Figura DODY 21.07.06, 17:01 Czy ktos wie, ile Doda ma wzrostu? Bo te wielkie piersi (implanty) do niej nie pasuja. Nie sadze zeby miala wiecej, niz 165cm, do tego drobna budowa ciala i te wielki balony. To nie pasuje. Buzke ma za to bardzo ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek wiecej wiary w swą urode .... 21.07.06, 17:20 zaraz koncze prace ale jeszcze cos napisze:) kto mówi ze ona ma drobną budowe ciala jest smieszny..:) drobną budowe ciala to ma angelina jolie...przy niej doda to gruba slonica:):) doda piersi ma te same co pamela anderson chyba czyli rozmiarDD na moje oko ....ajesli chodzi o jej buzie to naprawde gratuluje gustu bo ja idąc po ulicy widze co drugą laske z idento buzką czyli male oczka powiekszone makijażem,tona tapety i solar,włosy blond i słdki usmiech dziwki...nic dodac nic ując ..radze zobaczyć dode bez makijażu to sie kazda z was przewróci i powie ze to niemozliwe ze to doda...niestety mozliwe ..z kazdej z waszych buzi da sie zrobić cudeńko tylko figury niestety nie da sie zmienić ..buzie to chyba kazda polka ma ladną ..wiecej wiary w siebie zakompleksione dziewczyny wam zycze!!a teraz do działa jesli chodzi o buzie dody:) doda ma małe oczka które zawsze powieksza makijazem ma bardzo wąziutkie usta bez wyrazu tępy wyraż twarzy gdy sie nie smieje gdy sie smieje twarz pustej i słodkiej idiotki ma poprawiany nos na bank ma cieniutkie włosięta ,kiedys miala przeswity łysiny jak jej radziu.. ma wielką szczęke i kwadratowy kształt twazry na koniec ogólnie ma kompletnie nieszlachetne rysy twarzy..i twarz wiesniaczki wiec pasowaly do niej te warkocze w sopocie idealnie ..wygladala jak w tej reklamiemargaryny czy oleju (nie pamietam czego w tej chwili:)) ja widze codziennie jak wracam z pracy na ulicy tysiace piekniesjzych twarzy ..widze dziewczyny moze nie zbyt szczuple ale o slicznych buziach ..z pieknymi gęstymi włosami,z duzymi slicznymi oczami i pełnymi ustami oraz malutkimi noskami..widze takie non stop a mieszkam w krakowie gdzie ponoc same pasztety krążą..wy jestescie sliczne wszystkie tylko nie umiecie tego wyeksponować i chowacie sie za zasłoną kompleksów bo nei jestescie jak doda..ciezkie to do przemyslenia ..pozdrawiam i dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia30 Re: wiecej wiary w swą urode .... 21.07.06, 19:44 mimrek - zgadzam sie z Toba, ze Bellucci jest bardzo piekna. Ale biust ma sztuczny - po prostu bardzo ladnie zrobiony (i o to chodzi). Usta tez lekko powiekszone aquamidem www.kamilo.net/forum/images/uploads/daria/monica058.jpg i www.kamilo.net/forum/images/uploads/daria/monica.jpg Nie, zebym sie czepiala - ona na prawde bardzo mi sie podoba - to tylko ilustruje przyklad, ze nie zawsze sztuczne jest brzydkie Odpowiedz Link Zgłoś
dosia30 Re: wiecej wiary w swą urode .... 21.07.06, 19:49 i jeszcze Zeta www.kamilo.net/forum/images/uploads/mila/cati.jpg www.kamilo.net/forum/images/uploads/mila/cati3.jpg www.kamilo.net/forum/images/uploads/mila/cati1.jpg Na pewno wlasna praca, ale tez wysilek wielu ludzi pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
nellnell ja contra doda 22.07.06, 08:48 ja: 179cm wzrostu niepomalowane ale zadbane paznokcie wlosy...delikanie podrasowane :) farbą opalenizna? polecam soki marchwiowe nie leze w solarium figura? dosc duzy biust ale szczupłe i dlugie nogi nie musze zakladac butow na 9cm szpilce zeby pokazac swiatu "heeej! patrzcie tutaj mam PRZECIEŻ dłuugie nogi" nigdy nie załoze bluzki ktora odsłania za duzo...nie dlatego ze sie krepuje (chociaz moze cos w tym jest) ale uwazam ze to niepotrzebnie. seksownie czuje sie zaraz po przebudzeniu i za duzej meskiej koszuli ;) a figura? nie jestem idealna. pewnie powinnam zgubic 5kg ale teraz tez czuje sie seksownie. doda: nic... nic... nic... dla mnie nie ma w niej absolutnie nic... stopy? dłonie? włosy? a moze biust????????? bez komentarza... nie chce dody! nie chce zeby doda była wzorem dla młodych dziewczyn! nie chce takiego ideału kobiety! pozdrawiam wszystkich ktorzy nie zachwycają sie dodą! :) dla mnie piękna jest Magdalenia Cielecka... Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_lez Re: ja contra doda 22.07.06, 10:24 Racja Cielecka ona jest ładna a nie Doda sztuczna az razi. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek brawo za ten komentarz 22.07.06, 10:26 brawo brawo!!!!!!!!!!!!!nelly jestes boska. magdalena cielecka też mi sie podoba..moze nie jest sliczna ale ma to coś..niewątpliwie ....jest skromna i naturalna ale jakże inna od dody..jakże kobieca..i stylowa. Odpowiedz Link Zgłoś
poeme5 Re: ja contra doda 22.07.06, 13:24 Świetny komentarz nellnell.Zgadzam się z nim całkowicie,wg mnie Cielecka jest piękną kobietą,ma dobry gust, styl i klasę,której Dodzie brakuje:-/ Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaakk Re: ja contra doda 22.07.06, 13:36 A mi sie doda bardzo podoba rzecz gustu:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: wiecej wiary w swą urode .... 22.07.06, 16:00 zgadzam się z tobą dodam jeszcze ze usta tez powiększa.. tak jak zrobila to za nią mandaryna rok temu na sopot Odpowiedz Link Zgłoś