magdalenapio 05.08.08, 09:16 Poradzcie, ide na spotkanie rekrutacyjne, i cholera nie wiem czy to pasuje, mam spodnie białe (chyba bardziej ecrie)do tego czarne półbuty? no i czarna bhluzka czarna..pasuja te buty?///???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawad Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 09:22 Hmm, wydaje mi się, że te czarne buty to trochę nie bardzo. Ale może ja się nie znam, nigdy nie miałam białych spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 09:33 no jak odpalam wyobraxnie, to tez tak te buty niezabardzo...:/.... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 09:34 mam spodnie białe (chyba bardziej ecrie)do tego czarne > półbuty? no i czarna bhluzka czarna..pasuja te buty?///???? nie Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 09:42 Buty zmień na bezowe jak masz,albo spodnie na ciemne,ale wtedy bluzka czarna tez nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes raczej nie, lepiej inne buty. 05.08.08, 09:42 chyba, ze je bardzo lubisz i musisz założyc. Albo nie chcesz kupowac nowych. Przemyśl czy buty nie robią wrażenia zbyt "jesiennych" w stosunku do spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenapio Re: raczej nie, lepiej inne buty. 05.08.08, 09:44 no własnie chyba zbyt jesienne...rozmowa za 2 h....mam jeszcze czerwone, ale troszke podniszczone, ale chyba nie mam wyboru.... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: raczej nie, lepiej inne buty. 05.08.08, 09:46 Czy koniecznie musisz ubierac te biale spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes To nie świruj 05.08.08, 09:53 ..rozmowa za 2 h... załóż to co wygodniejsze, wyszoruj ząbki, uśmiechnij się do lustra i bądź dzielna. Buty czy inny element stroju cię nie skreślą. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 09:52 nie masz popielatych spodni, spoodniczki, sukienki itp? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 09:58 Kolorystycznie jak najbardziej pasuje, kwestia jedynie fasonu.I butow i spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 10:02 zakładam do białych spodni czarne buty. Ale to klapki są z paseczkami Powodzenia na rozmowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenapio Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 10:06 dzieki, mam klapki, ale troche niepasuja na rozmowę do urzędu, mam jeszcze takie lekko turkusowe, więc złoze te...schowam pod biurko, bo tez nie za nowe ale włos zrobiony, wyczesane długie blond, wiec moze dyra zacwyce tym)))) Trzymajta kciuki dam znac jak wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 10:08 kupisz se nowe buty jak już tą pracę dostaniesz ) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 10:13 myślę, ze dyra nie zachwyci wyczesany długi blond, jeno twoje kwalifikacje i wiedza... no chyba, że starasz się o pracę gdzie bardziej od wiedzy liczy się wyczesany długi blond... to wtedy nie na ubranie kładą nacisk ) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenapio Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 10:17 hej, kobieto, to był jeno żart nie awanturuj sie tak Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 10:34 magdalenapio napisała: > hej, kobieto, to był jeno żart > nie awanturuj sie tak eno, nie zauważyłaś emotki na końcu posta?? PP Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 10:17 > no chyba, że starasz się o pracę gdzie bardziej od wiedzy liczy się wyczesany > długi blond... to wtedy nie na ubranie kładą nacisk ) Wlosom nadaj profesjonalny wygląd- czyli porzadnie zepnij. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 13:49 radziłabym odwrotnie-ciemne spodnie i jasna bluzka, włosy spiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: moge tak sie ubrac? 05.08.08, 20:09 skoro masz czarną bluzkę , to pasują tylko czarne buty! Odpowiedz Link Zgłoś