agatar-m 28.08.08, 15:16 jezeli chce zeby profil ogladali tylko moi znajomi to mam włazcyc profil prywatny czy zamknięty..za bardzo nie wiem czym sie róznia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oli.nek Re: nasza klasa -pytanie 28.08.08, 19:10 jezu, plizz, czy to tak trudno przeczytać i zobaczyć jakie opcje się zaznaczają czy odznaczają...? no comment. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: nasza klasa -pytanie 28.08.08, 19:15 Olinek, a nie zauważyłas że na wiekszośc pytań zadawanych na ematce mozna znaleźć odpowiedz w necie encyklopedii, infoliniach, w najgorszym wypadku - u psychiatry?)) Nie chce sie dziewczynie sprawdzać - to pyta. Ja tak często robie , bom leń Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m i dziekuje tass:))) 28.08.08, 20:21 o to mi chodziło, a co do olinka, to dlania napisała wszystko co mam do powiedzenia, leń ze mnie i tyle, za to gratuluje tobie ,że chciało ci sie napisać to pod moim postem, ja tam bym była za leniwa;P Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m tyssi oczywiscie... 28.08.08, 20:21 z czystego lenistwa nie zapamietałam na tak długi czas nicku..przepraszanko Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: tyssi oczywiscie... 28.08.08, 21:16 Ales ty leń! Wiekszy ode mnie normalnie, szok! Odpowiedz Link Zgłoś