bea.bea 02.09.08, 17:49 dziewczyny, czy wiecie wg jakiego taryfikatora placi sie sekretarce w szkole?? gdzie moge go znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ib_k Re: sekretarka 02.09.08, 18:21 boże, naprawdę sądzisz że istnieje coś takiego jak taryfikator płac Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia5 z innej beczki 02.09.08, 18:34 bea nareszcie jesteś!!!Co z moimi "zabijaczami" na karaluchy?Pisałam do Ciebie i echo.Sama mnie skarciłaś, a jesteś kochanieńka nie lepsza. Rid Mega Kill tak sie dokladnie nazywa, oto link"/www.hipernet24.pl/prodinfo.php? item_id=7548&pkt_id=&pro_id=&char_id= Jeśli to to co znalazłaś to proszę nawet o 4 opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: sekretarka 02.09.08, 18:38 jak zwal, tak zwal, taryfikator czy regulamin wynagradzania czy jeszcze inaczej. Obawiam sie, ze nie istnieje jeden taryfikator w szkolach. Poniewaz sa one utrzymywane przez gminy o roznych dochodach, to sadze, ze pensje osob nieobjetych karta Nauczyciela sa ustalane przez samorzad. Oczywiscie nie indywidualnie, ale zapewne sa takie regulacje dla szkoly lub szkol w danym regionie. Taki "taryfikator" zawiera 'widelki" - pensje przewidziana na danym stanowisku, w zaleznosci od wyksztalcenia, stazu pracy itd. i niesty pewnie tez od znajomosci... Odpowiedz Link Zgłoś
burza4 Re: sekretarka 02.09.08, 18:31 o taryfikatorze płac pierwsze słyszę, natomiast w budżetówce, w szkole tym bardziej nie spodziewałabym się oszałamiającej pensji. Raczej będą to grosze w okolicach 1500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
muchaklucha Re: sekretarka 02.09.08, 22:30 Moja teściowa pracuje w podstawówce w niewielkim mieście jako sekretarka. Wyciąga ledwo 1000. tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: sekretarka 02.09.08, 22:44 W budżetówce płaci się wg regulaminu wynagrodzeń, pracowałam jakiś czas temu jako sekretarka w budżetówce w Gdańsku, ale nie w szkole, więc nawet nie wiem, czy to te same regulaminy...pewnie nie... Myślę, że teraz to będzie z 1200- 1500 netto. Odpowiedz Link Zgłoś