agatar-m 04.09.08, 21:15 naczekałyśmy sie...i mamy, ale kurcze z mojego programu wynika ,że będzie raz w tygidniu.... ...nic to...ważne ,że jest dzisiaj i idealnie małż na piwko po pracy leci więc obejrze odcinek w błogim spokoju ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijaczek Re: dziewczyny zaraz dr.haus!!!!!:))))) 04.09.08, 21:17 a za dwa tygodnie w stanach nowa seria!!!! nie moge sie doczekac... w poniedzialek obejrzalam sobie ponownie season finale z czerwca i znowu sie poryczalam... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dziewczyny zaraz dr.haus!!!!!:))))) 04.09.08, 21:34 Jaki season finale? która to seria? Bo ja czwarta do 15 odcinka (? chyba, musze sprawdzić) obejrzałam? I dlaczego sie poryczałaś?! Mów, pliz, a kto nie chce niech nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
pikum Re: dziewczyny zaraz dr.haus!!!!!:))))) 04.09.08, 21:27 House jest o.k ale wolałabym "Chirurgów" Odpowiedz Link Zgłoś
dlania A oglądał ktoś wywiad Mołek z Wojewódzkim? 04.09.08, 21:35 Kazdy kolejny gośc ją kompromituje.... Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m ogladałam z mucha i wioslarzami..płakałam ze śmiec 04.09.08, 21:39 śmiechu))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: A oglądał ktoś wywiad Mołek z Wojewódzkim? 05.09.08, 07:21 oglądałam, Kubuś zrobił z nią co chciał, miałam wrażenie, że zupełnie wyszło jej z pod kontroli, mogła tylko kawe, wode podać i ze stolika zetrzeć, aż normalnie szkoda mi jej było, ale to stary odcinek był? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: A oglądał ktoś wywiad Mołek z Wojewódzkim? 05.09.08, 07:28 Nie wiem, ja go jeszcze nie ogladałam. Najsmieszniejsze że on z niej zrobił malutką głupiutka Madzię tak naprawdę wcale bez złośliwości i złych intencji, po prostu był sobą (na ile to w jego przypadku mozliwe), a wtedy cała pustota Madzi wylazła. jak ona bardzio chciała być bystra i kontrowersyjna , i jak jej to bardzo nie wychodziło! Podobnie jak w wyiadzie z Chmielewską: im bardziej chciała zabłysnąć dowcipem i refleksem, tym bardziej pobłazliwym wzrokiem na nią Chmielewska patrzyła (bo ja to z zażenowaniem). Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: dziewczyny zaraz dr.haus!!!!!:))))) 04.09.08, 21:35 Kiedy ten House ? Przegapiłam? Też chce Chirurgów .. Mam dosyć Lost Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: za 2 minuty na tvp2 04.09.08, 21:41 Buuuu, znam ten odcinek. Dokończe sobie Panny z Wilka, mniam , mniam Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek !!!!UWAGA!!!!! nie czytac kto nie chce spoilerow! 04.09.08, 22:27 No season finale ostatniego sezonu, znaczy sie tego, w ktorym House wybieral sobie nowych wspolpracownikow, bo pozbyl sie Cameron, Chase i Foremana...no i mial duza grupe, z ktorej wybieral...jak to House nadawal ludziom przydomki...i byla tam jedna "bitch" cholernie madra, ale szla po trupach do celu...wiec nie dostala sie do scislej trojki...za to... Wilson sie w niej zakochal a ona w nim... i byli para przez czesc ostatniego sezonu... w season finale ona oczywiscie umiera [Amber czyli bitch]... i House oczywiscie jest z jej smiercia zwiazany... swietny odcinek... no i ryczalam na koncu.... dwa razy... a co do "chirurgow" [boze, kto w koncu w Polsce przestanie do k.rwy nedzy tlumaczyc tytuly amerykanskich seriali??????????? to ejst Grey's Anatomy a nie Chirurdzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] to tez sie nie moge doczekac nowego sezonu...ale nawet jeszcze nie zaczeli zajawek puszczac wiec nie wiem kiedy premiera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivory_kowalska Re: !!!!UWAGA!!!!! nie czytac kto nie chce spoile 04.09.08, 22:52 jeżeli chodzi o Chirurgów to czytałam gdzieś, że sam producent zażyczył sobie aby Grey`s Anatomy tłumaczyc poza USA właśnie jako Chirurdzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek bez sensu 04.09.08, 23:07 Ale moim zdaniem to jest kompletnie bez sensu... po co tlumaczyc? W Holandii, Szwecji, Danii i innych krajach serial ten wystepuje pt. Grey's Anatomy a nie odpowiedniki slow chirurdzy w tych jezykach... Tytul tego konkretnego serialu odnosi sie do glownej bohaterki - Meredith Grey... i ma to sens, bo ona jest glowna postacia tej serii i to glownie jej perepetie "dzieja" sie na ekranie... cala reszta - jej wspolokatorzy i inni lekarze - to drugi plan... a jak slyszysz, ze serial ma tytul "chirurdzy" to myslisz, ze to serial o rownorzednych postaciach - Meredith, Cristina, Izzy, George, Alex, Mc Dreamy, Mc Steamy i inni...szczegolnie, ze teraz to sie ich tam porobilo od zarabania i jeszcze troche... Grey's Anatomy mowi nam, ze bedziemy od srodka poznawac jedna osobe - Meredith...ktora zreszta prowadzi narracje w kazdym odcinku...i tak powinno byc... tak samo jak bezsensem okazal sie ten "spinoff"...Private practice... nie wiem czy w Polsce pokazuja... Odpowiedz Link Zgłoś
ivory_kowalska Re: bez sensu 04.09.08, 23:22 mi tez tytul Chirurdzy nie odpowiada jakis taki nijaki jest wiec uzywam Grey`s Anatomy. Tam chodzilo o to ze w tytule jest nawiazanie oczywiscie do Meredith ale tez do autora jakiegos popularnego w USA podrecznika do anatomi Grey`a i niby ludzie spoza Stanów nie "widzeliby" tego nawiazania. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Dzięki Mijaczek 05.09.08, 07:18 Drzmi fajnie Ja tam lubie wiedziec, czego sie moge spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: dziewczyny zaraz dr.haus!!!!!:))))) 04.09.08, 23:27 Cholera!!! Tak czekałam, tęskniłam i w ogóle i... przegapiłam... Ale co by nie było. Obgadałam z moim tatą część mojej pracy doktorskiej, która jest już od nie wiem kiedy na końcówce, dałam mu ją do czytania i tak nas wciągnęło, że w końcu zrozumialam o czym piszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: dziewczyny zaraz dr.haus!!!!!:))))) 05.09.08, 08:31 Po Waszych zachwytach obejrzałam wczoraj po raz pierwszy, no i już wiem, że będę oglądać Dzięki, babki Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dziewczyny zaraz dr.haus!!!!!:))))) 05.09.08, 08:53 A to wczoraj kleszcza z pochwy wyciagali? No to na dobry odcinek trafiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
dlania A ogląda ktoś Bones - kości? 05.09.08, 08:57 Ile serii ma ten serial? Ostatni ocinek jaki widziałam to był chyba 14 III serii, który zaczyna sie od śmierci Bootha, a kończy scena szpitalną z Zackiem, chlip, chlip;-( Jest cos dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: A ogląda ktoś Bones - kości? 05.09.08, 09:30 Oglądam I czytam namiętnie Kathy Reichs - jej Deja Dead był inspiracją 'Kości'. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: A ogląda ktoś Bones - kości? 05.09.08, 09:36 Ja własnie czekam na dostawę z Merlina Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m i nowy mój serialo to..Dexter!! 05.09.08, 15:38 pierwszy odcinek byl dobry, i czuje ,ze taki bedzie i dalszy ciąg...coś nowego świerzego, mojemu m sie spodobało, powiedział,że w końcu bedzie miał co ogladać)) Odpowiedz Link Zgłoś