dorota.skupa 08.09.08, 13:46 Może miałyście dziewczyny "bliski kontakt" z dobrym ortodontą w częstochowie? Potrzebuje namiary dla mojej córki (sądzę, że aparat na zęby będzie konieczny, ale ten wyciągany).Możecie mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami_sia Re: Ortodonta, który? 08.09.08, 14:29 Hej. Ja chodze z moim synem od paru m-cy do ortodonty na ul.Botanioczną 28. Tel.034 363-50-14 Wydaje mi się,że Pani jest bardzo rozsądna i naprawde zna się na swojej pracy. Mój syn też będzie nosił aparat teraz już czekamy w kolejce na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: Ortodonta, który? 08.09.08, 16:15 A jak się nazywa i jakie są koszty wizyty i aparatu, jak długo czeka się na wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Re: Ortodonta, który? 08.09.08, 16:22 Wiesz co nazwiska Ci nie powiem,ale w tym gabinecie jest tylko jedna Pani ortodontka ja nie płace nic bo oni mają umowe z NFZ. Za aparat tez wiem,że nie zapłace. Co do wizyty to chyba ok.2 tyg.sie czeka,ale teraz pewna nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś