wiola6 12.09.08, 09:46 Mam pytanie ,czy można zmusić kogoś do leczenia z alkoholizmu?Co zrobić i jak pomóc takiej osobie która od kilku lat pije.Czekam na wasze rady,bo ja już nie wiem co robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: Przymus leczenia. 12.09.08, 09:54 Zależy czy taka osoba znęca się nad rodziną np. Mój teść był na takim leczeniu.Teściowa zgłosiła na Policję jego paskudne zachowanie i z tamtąd pokierowali sprawę do sądu. Wszystkiego się dowiesz w miejscowym klubie AA i dla rodzin współuzależnionych.Łącznie z pomocą psychologiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
lysa.spiewaczka Re: Przymus leczenia. 12.09.08, 10:03 ...mozna tez udac sie do Mopsu, Gopsu czy innego Opsu a tam pokieruja Cie do kogos kto w Twoim miescie/gminie zajmuje sie rozwiazywaniem problemow alko..(pełnomocnik d/s). Tam na pewno powiedza co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Przymus leczenia. 12.09.08, 10:08 www.poradaprawna.pl/index_pytania.php?co=pozycja&id=3622 Odpowiedz Link Zgłoś