morgen_stern 22.09.08, 23:46 Za 15 minut mam urodziny, możecie być pierwszymi, które złożą mi szczere, pozbawione cynizmu życzenia Zara się okaże, kto mnie w tym bajzlu lubi A generalnie to proszę zachować względną powagę, bo cieszyć się nie z czego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaolutki Re: No dobra.. 22.09.08, 23:48 ja Ci zycze tego czego sobie wymarzysz Odpowiedz Link Zgłoś
kalendarzowa_wiosna Re: No dobra.. 22.09.08, 23:50 różowych okularów i kaloszy szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: No dobra.. 22.09.08, 23:51 a ja ci zyczę byś miała jeszcze przez nastepne lata tyle siły i energii by dalej na e-matce robić swoje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: No dobra.. 22.09.08, 23:53 Szczere i bez cynizmu Naj Twoje zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: No dobra.. 22.09.08, 23:51 Hmmm... ty już wiesz, czego ja ci życzę Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: No dobra.. 22.09.08, 23:53 życzę ci pogody ducha, abyś godziła się z tym, czego nie możesz zmienić... ...odwagi, abyś zmieniała to, co możesz zmienić... ...i mądrości, abyś odróżniała jedno od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolutki przydaloby mi sie 22.09.08, 23:56 deela napisała: > życzę ci pogody ducha, abyś godziła się z tym, czego nie możesz zmienić... > ...odwagi, abyś zmieniała to, co możesz zmienić... > ...i mądrości, abyś odróżniała jedno od drugiego. piekne czy mnie tez mozecie pozyczyc tego samego? morgen pozwolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: przydaloby mi sie 22.09.08, 23:58 mozesz zasadniczo ie wiem skad jest ta modlitwa (bo to modlitwa ino ja przystosowalam na potrzebe chwili) ale pierwszy raz na nia trafilam w "Rzeźni nr 5" Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: No dobra.. 22.09.08, 23:56 Morgen... choć słabo cię znam tyle co z forum, życzę ci Kobieto abyś zawsze miała to, co innym zdarza się wybiórczo czyli: "Dziś są twoje urodziny Mimo złej pamięci wiem Wybacz, że nie śpiewam "Sto lat", ale cóż Z moim głosem lepiej nie Dziś są twoje urodziny Taki ważny, zwykły dzień Może pomilczymy parę chwil O tym, że nam nie jest źle Niech twe życie cię nie zdradzi No bo ludzie... Sama wiesz Może razem pomilczymy o tym, by Jeśli ma być źle to trochę źle. Pomilczymy na tak O nadziejach i łzach Aby nasz mały dom Miał więcej dobrych stron dziś są twoje urodziny O czym milczę powiem ci Milczę o tym aby całe życie twe Zawsze tak pachniało jak te bzy To milczenie, wiesz, moim "Sto lat" jest Dziś są urodziny twe. Pozwól, że tym tekstem Rynkowskiego złożę ci najserdeczniejsze życzenia urodzinowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Drobiażdżek ode mnie 23.09.08, 00:05 fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,85018378.html Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek morgen 23.09.08, 00:15 sto lat... szczerze... niech ci w zyciu dobrze bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
miminko Re: No dobra.. 23.09.08, 01:16 no dobra dobra wszystkiego naj naj naj i pol przypalonego placka ze sliwkami bo tyle tylko mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: No dobra.. 23.09.08, 01:30 Wszystkiego najlepszego)) Przede wszystkim szcęśliwego zycia i w ogóle spełnienia marzen )) Wiedziałam,że Ty Morgen gdzieś tak albo Panna albo Waga ) Ja miałam jakies 9 dni temu ostatnie dwudzieste )) Pije Twoje zdrowie,kochana-warką strong Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: No dobra.. 23.09.08, 01:51 Morgen, dzięki LB z przyjemnością czytam twoje posty, więc mogę szczerze życzyć ci ułożenia sobie życia oraz samych dopasowanych modeli np. stąd www.freyalingerie.co.uk/season.asp?season=AW2008&rnd=9682 Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: No dobra.. 23.09.08, 08:25 Żeby ta pięćdzisiąta dekada życia była udana A poważnie - spełnienia prawie wszystkich marzeń. Prawie - bo w końcu o czymś marzyć trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: No dobra.. 23.09.08, 08:27 wszystkiego najlepszego. jakas imprezka sie szykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: No dobra.. 23.09.08, 09:16 lucerka napisała: > wszystkiego najlepszego. jakas imprezka sie szykuje? Kawa i wino z koleżankami, ale dopiero w niedzielę Chyba że jakąś forumową bibę skroimy heheh Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: No dobra.. 23.09.08, 08:30 No dobra... szczere i pozbawione cynizmu życzenia: Bądź zadowolona z życia I nie myśl tyle o wieku, wiek nie ma znaczenia. Wiem co mówię, na pewno jestem starsza od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: No dobra.. 23.09.08, 08:37 Życzę ci zdrowia-bo mając fizyczne, bedziesz w stanie zarabiać dużo kazdy i realizować swe marzenia. Bo będziesz w stanie być sprawna, robić przyjemne To i OWo, bez strzykania w kościach. Życzę ci zdrowia psychicznego byś umiała doceniać szczęście, które na codzień cię spotyka, byś umiała oddzielać ziarno od plewa, byś przezyła życie wśród dobrych przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: No dobra.. 23.09.08, 08:37 niech ci wszystko leTkie bedzie )) 100 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: No dobra.. 23.09.08, 08:38 Morgen, nigdy się nie zmieniaj Wszystkiego Najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Re: No dobra.. 23.09.08, 08:51 Jesteś młodsza ode mnie... Życzę ci wielu pięknych chwil w życiu, zdrowia i zachowania wiecznej młodości, zarówno tej wewnętrznej jak i zewnętrznej. Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: No dobra.. 23.09.08, 09:03 W tak ważnej chwili życzę Ci dni w których wszystkie wspaniałości świata zwrócą się ku Tobie a Ty wybierzesz to co najmilsze, najlepsze, szczęśliwe a nieosiągalny cel stanie się zdobyczą dnia codziennego I na jakiś alkohol czekam Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: No dobra.. 23.09.08, 09:06 Jesteście kochane Zapisze sobię potem ten wątek w kompie po wsze czasy na wiecznom pamiontke <chlip> Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: No dobra.. 23.09.08, 09:10 Ty nie chlip tylko świętuj Z racji wczesnej pory o wódkę dziewczyny się nie upominają. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 no to Sto lat 23.09.08, 09:13 najlepsze morgen, czego tylko sobie zapragniesz Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: No dobra.. 23.09.08, 09:13 ha tyle wazeliny, to jeszcze troszeczke ode mnie bezpiecznej normalności w najlepszym wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: No dobra.. 23.09.08, 09:17 co prawda spóźniłam się ale wszystkiego co najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: No dobra.. 23.09.08, 09:21 życzę ci wieczornego piffka wespół z demartą, bo nie ma lepsiejszego i smaczniejszego piffka na świecie ;P a poza tym wsjewo NAJ... NAJ... NAJ... i seksu bez granic, acz zawsze satysfakcjonującego (nie zawsze musi być ze mną, tu masz ode mnie w prezencie dowolność). Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: No dobra.. 23.09.08, 09:26 Byla raz Morgen (chyba ze Śląska?) i zadna z niej Panie cnotliwa gąska na forum działała krew gotowała umysł szeroki lecz talia wąska-u Morgen ze śląska ps Moze nie klasyczny ale zawsze to namiastka chociaz limeryka dla Ciebie acha,nade wszystko dobre wino a nie tam plebejska wódka pożadana dzisiaj droga Jubilatko. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: No dobra.. 23.09.08, 09:28 Deela wyżej zaczęła z tą pogodą ducha i mi się od razu takie "piękne" życzenia przypomniały, ale na forum raczej nie przejdą. I tak na pewno wiesz, o które mi chodzi, hehe. Poranną kawą wznoszę toast - Sto Lat! Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: No dobra.. 23.09.08, 09:35 A ja, jak ta stara nudziara, zycze Ci zdrowia i szczescia przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: No dobra.. 23.09.08, 10:11 Duzo zdrówka..a z reszta to juz sama sobie poradzisz..no i sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś