majmajka 23.09.08, 10:32 Co powiedziec facetowi zeby mu sie przykro zrobilo? On mi, ze ja brzydsza jestem od kogos tam, to ja mu, ze on co...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luxure Re: ;) Pol zartem, pol serio...;) 23.09.08, 10:33 Ty już dobrze wiesz co))) Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: ;) Pol zartem, pol serio...;) 23.09.08, 11:00 Że jakby na bezludnej wyspie był tylko on i kozioł,to bym kozła wybrała,mimo,że jestem taka brzydka... Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: ;) Pol zartem, pol serio...;) 23.09.08, 11:17 no, to zależy od kogo jesteś brzydsza, bo jak od tej img.interia.pl/rozrywka/nimg/Marilyn_Pol_zartem_pol_1668309.jpg to mówisz mu - jesteś słodki, albo mój i mojego męża ostatnio ulubiony tekst /zasłyszany w jakimś amerykanskym filmie/ "nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy" Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: ;) Pol zartem, pol serio...;) 23.09.08, 11:20 nie doczytałam,że miało mu być przykro powiedz niech pozmywa naczynia po obiedzie i kolacji, ktore musi dzisiaj zrobić, jak tylko wróci z zakupami, a ty musisz teraz oddzwonić to tego , no wiesz z roku, tego przystojniaka, bo już od tygodnia zamecza cie telefonami Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: ;) Pol zartem, pol serio...;) 23.09.08, 11:08 Że poleciałaś na jego urok osobisty, bo walory fizyczne miał mizerne.P Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: ;) Pol zartem, pol serio...;) 23.09.08, 11:28 Biedaku, ale masz pecha, że tylko takie brzydule jak ja na Ciebie lecą. Odpowiedz Link Zgłoś
dropkick_murphys Re: ;) Pol zartem, pol serio...;) 23.09.08, 12:11 Powiedz: twoje szczęście, bo gdybym była ładniejsza, nie poleciałabym na kolesia z takim ekhm... interesikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
lysa.spiewaczka Re: ;) Pol zartem, pol serio...;) 23.09.08, 13:17 wszystkie orgazmy byly udawane!!!! Odpowiedz Link Zgłoś