agamama123 28.09.08, 22:30 miasta.gazeta.pl/krakow/1,42699,5735317,Gracjan_Roztocki__gwiazda_z_internetu.html Cukiernik z duszą artysty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luxure Re: Gwiazdor internetu:) 29.09.08, 09:58 Daj spokój dla mnie to jest straszne. A te reklamy Media Markt z nim i z tym całym Rolandem to już w ogóle poniżej pasa. Po prostu... nie wiem, nie ma kto tym ludziom powiedzieć że się z nich nabijają i że to nawet nie jest śmieszne tylko smutne? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Gwiazdor internetu:) 29.09.08, 10:00 jak dla mnie koles jest zwyczajnie uposledzony i oblesny., Odpowiedz Link Zgłoś
patssi lipcowa 29.09.08, 10:27 już nie pierwszy raz używasz terminu upośledzenie w odniesieniu do komercji i prostej rozrywki...wszystkich zawsze oceniasz w ten sposób? co zrobisz jak ktoś o kim wydasz osąd naprawdę okaże się upośledzony?a może ty nie wiesz czym jest upośledzenie? przykro mi że tacy ludzie jak ty psują innym wiarę w ludzi takimi głupimi stwierdzeniami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: lipcowa 29.09.08, 14:37 > już nie pierwszy raz używasz terminu upośledzenie w odniesieniu do komercji i > prostej rozrywki...wszystkich zawsze oceniasz w ten sposób? Kiedy uzylam tego stwierdzenia w kwestii komercjii i rozrywki? co zrobisz jak ktoś > o kim wydasz osąd naprawdę okaże się upośledzony? No przeciez pisze ze koles jest wg mnie uposledzony. Bo jest. Normalny mezczyzna sie tak nie zachowuje. Jest oblesny do tego. a może ty nie wiesz czym jest > upośledzenie? Wg mnie jest to jakies odstepstwo od normy w rozwoju fizycznym albo psychicznym. > przykro mi że tacy ludzie jak ty psują innym wiarę w ludzi takimi głupimi > stwierdzeniami. wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Gwiazdor internetu:) 29.09.08, 13:35 To moze byc swiadoma kreacja. A nawet jesli on tak sie zachowuje na co dzien i swiecie wierzy w swoj talent, to niech mu bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś