beniusia79 17.10.08, 19:59 jak to bylo? nie kupuje sie bliskim zegarkow i butow w prezencie bo...? byl kiedys taki przesad, pamietacie moze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: kupowanie zegarka komus 17.10.08, 20:05 Nie pamiętamy A nawet gdybyśmy pamiętali to mielibyśmy w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: kupowanie zegarka komus 17.10.08, 20:19 ponoc nie kupuje się swemu partnerowi-bo będzie odmierzał czas do rozstania Ot jeden z zabobonów wczesno-licealnych Tak jak i butów-bo w nich odejdzie heheh Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: kupowanie zegarka komus 17.10.08, 22:38 o kurcze,co ja teraz zrobię??? właśnie kupiłam mężowi buty! ale na pocieszenie: 11 lat temu dostałam od niego zegarek Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: kupowanie zegarka komus 17.10.08, 22:59 hehe,ta zasada dotyczyła "chodzenia "z facetem Małżenstwo to juz co innego) Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: kupowanie zegarka komus 17.10.08, 20:22 I jeszcze chusteczek do nos,bo ktoś będzie płakał przez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: kupowanie zegarka komus 17.10.08, 20:32 To o tym zegarku ja nigdy nie słyszałam. I nawet kupiłam mężowi na rocznicę ślubu, z życzeniami, żeby od teraz odmierzał już tylko dobre chwile (bo miesiąc wcześniej odszedł nasz Synek ). No i jak ten przesąd ma się do oklepanego zwyczaju dawania zegarka na komunię - ja już 2 razy dałam... Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: aa 17.10.08, 20:37 odliczanie czasu. hmm. bo maz kupil mi zegarek, ktory sobie sama wczesniej wybralam. nie mialam kasy przy sobie wiec zapalcil, mam nadzieje, ze mi teraz nie zacznie odliczac. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re asiaiwona 17.10.08, 20:39 bardzo Ci wspolczuje.. weszlam na fotke Twojego synka, prawie sie poryczlam, dzielna jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Re asiaiwona 17.10.08, 20:44 Oj nie teka dzielna, szczególnie jak starsza córka mówi, że też chce już umrzeć, żeby z Michałkiem się zobaczyć Oj, ale nie zmieniajmy głównego wątku. Ja słyszałam, że nie daje się noży w prezencie, no chyba, że obdarowany da ci za nie choć grosik... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Re asiaiwona 17.10.08, 20:45 Przytulam! W którym tygodniu urodził się Michałek? Ile lat ma Twoja córeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Re asiaiwona 17.10.08, 20:46 Michałek = 32tc, w 22tc odeszły mi wody Agatka - od środy 6-cio latka. Jak jutro teściowie nie zjedzą całego, to zapraszam na tort Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Re asiaiwona 17.10.08, 20:55 Może być jutro? Bo padła bidulka ze zmęczenia po basenie. A ja siedzę i czytam emamę i co chę już zamknąć komputer to jakiś nowy wpis się pojawia, no i nie mogę Jakieś takie "narkotyczne" jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Re asiaiwona 17.10.08, 20:58 tort nie zajac, nie ucieknie. napij sie lepiej z basku z postu wyzej, bo sie dziolcha uchla na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Re asiaiwona 17.10.08, 21:01 no już piję, tyle, że piwko i to małe. Ale wprosiłam się też na ajerkoniak - jest gdzieś tu propozycja sprzed niedawna A mąż dalej w pracy A ja czekam i czekam... i chyba w końcu póję spać... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Re asiaiwona 17.10.08, 21:03 Odświerzam Mąż właśnie wraca i pyat czy chcę piwo? Upić mnie chce i wykorzystać, chyba... Oby Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Re asiaiwona 17.10.08, 22:52 Ja też zapaliłam świeczkę Michałkowi, bardzo Ci współczuję i mocno tulę. Mąż niech upija i wykorzystuje dobrej zabawy!) pozdrawiam www.mamabuly.pl Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: kupowanie zegarka komus 18.10.08, 17:23 e tam, to ja powinnam być już dawno po rozwodzie, bo na pierwszą rocznicę dałam mężwo zegarek (a było to 6 lat temu) Odpowiedz Link Zgłoś