morgen_stern 18.10.08, 23:34 O Boże, boję się! Za ścianą kobieta tak jęczy i wrzeszczy, że nie wiem, czy to najlepszy orgazm stulecia czy morderstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montechristo4 Re: Z cyklu sąsiedzi 18.10.08, 23:38 zazdrościsz Jeżeli się boisz, to idź i zapukaj. Może Ci otworzą i powiedzą co robią. jak rozanielone miny, to znaczy, że.... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Z cyklu sąsiedzi 18.10.08, 23:38 To było takie długie, przeciągłe "arghhhh, aaaaa, arghhh!!! eeaaaaeeeea!!!" Pomóżcie, bo nie wiem, czy mam się bać czy skręcać z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia06_731 Re: Z cyklu sąsiedzi 18.10.08, 23:38 Jak wcześniej nic nie było to chyba orgazm stulecia.No chyba ,ze patologia i trza cos działać. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Z cyklu sąsiedzi 18.10.08, 23:39 Dziołcha, to jest Praga. Cisza jest teraz. Może palą papierosa o dobrym seksie.. Albo on pali szluga trzymając go w zakrwawionych palcach! Odpowiedz Link Zgłoś
royalmail Re: Z cyklu sąsiedzi 18.10.08, 23:42 Albo on pali szluga > trzymając go w zakrwawionych palcach! Zaczynam się cieszyć, że mam sąsiadki-emerytki po 80-tce. Przynajmniej będzie wiadomo od razu, o co biega w razie wrzasków... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Morgen 18.10.08, 23:43 Ale która Praga?? Bo jak ta z okolic Ząbkowskiej i Białostockiej, to nie marwt się, pewnie artyści się produkowali seksualnie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Morgen 18.10.08, 23:44 Nie - oprócz mnie nie ma tu żadnych artystów Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Morgen 18.10.08, 23:46 ) A no to jak tak, to wsłuchuj się dalej Jeśli cisza będzie trwała kolejne 24 godziny, to jednak bym się zainteresował i zapukała Odpowiedz Link Zgłoś
irutxeta Re: Morgen 18.10.08, 23:51 a jak wciagna do srodka? (od razu na wizje lokalna...) Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: Morgen 18.10.08, 23:56 nie pukaj!!! Niech Cię nie wciągają do środka dziś lub jutro! Zapukaj w poniedziałek. A poważnie: pewnie się porządnie bzyknęli i mogłaś posłuchać głośnej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Morgen, nie strasz Pragą ;) 19.10.08, 01:32 Ja też tu mieszkam i po 20 co najwyżej słychać miauczenie kota sąsiadów. Chyba że jest sobota, to raz na jakiś czas impreza. Nudno tu u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Z cyklu sąsiedzi 18.10.08, 23:57 nie wiem, czy to > najlepszy orgazm stulecia czy morderstwo jedno nie wyklucza drugiego - patrz modliszki Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Z cyklu sąsiedzi 19.10.08, 00:04 A może sama zaimprowizuj jakiś mega orgazm ... i posłuchaj reakcji sąsiadów? Dowiesz się przynajmniej czy żyją? Odpowiedz Link Zgłoś
franianianiamaj Re: Z cyklu sąsiedzi 19.10.08, 02:26 u mnie tydzien temu bylo gorzej........az mi sie nogi ugiely..... Moja mloda sasiadka(lat 25) jeczala najpierw uaaaaaaaaa uuuuuuuuuu..itd itp.a w miedzy czasie wyjekiwala Ratunku.......... Akurat wracalismy od znajomych (ok. 23) i to w dodatku z mala.... Tez nie wiedzialam dzwonic, nie dzwonic........ Maz uznal, ze "uprawiaja" bo duuuuuuuuuuze buty stoja przed drzwiami, "mała"uznala ze jeczy ktos bez powodu ........... to i mi nogi wrocily do normy............... Ps.1. kurcze skoro to tak slychac,ze ktos "bara bara" to albo knebel w gebe albo czeka mnie wyprowadzka do domu bez sasiadow.... Ps.2.Sasiadka zyje bo ja widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: morgen. na pewno morderstwo 19.10.08, 07:26 ja sie pojeczalam jak zobaczylam obrazek pod twoim postem Dave, Dave, Dave... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: morgen. na pewno morderstwo 19.10.08, 09:08 Cichaj - do maja wytrzymasz Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia zaden tam dave 19.10.08, 09:34 to jest pan-choinka a jak choinka to w grudniu a nie w maju Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: zaden tam dave 19.10.08, 09:35 Pan choinka hahahahah nie wytrzymam cesia Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia sie mu ubranko swieci 19.10.08, 09:40 a tak przy okazji. co to byl za teledysk co on na jakims wysypisku smieci zy innym złomowisku sie szwendał? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: sie mu ubranko swieci 19.10.08, 09:44 Barrel of a gun? Bosko tu wygląda, istny szaleniec pl.youtube.com/watch?v=40yeIIMbqDY Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia jezu 19.10.08, 09:47 własnie mi you tube przypomniało... ale on tyłkiem bosko kreci. dobrze ze Adriana w domu nie ma by mi sceny robił Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: jezu 19.10.08, 10:03 A na koncertach lubieżnie się chwyta za krocze przy tekście "my little one" w "Question of time" Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia bo on ały jakis taki 19.10.08, 10:17 lubiezny jest. nawet jak sie za nic nie chwyta. powiedziałabym ze ma lubiezny sposób bycia Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Z cyklu sąsiedzi 19.10.08, 09:20 Bo dobry seks to jest taki, po którym cała klatka wychodzi na papierosa Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Z cyklu sąsiedzi 19.10.08, 09:25 Mamabuły dała mi trochę do myślenia.. Skoro ja słyszę ich tak dobrze, to oni mnie też... O mamo.. Odpowiedz Link Zgłoś