xemira 24.11.08, 08:34 nasza-klasa.pl/profile/20101793 i powiedzcie, jaki cel ma ta dziewczynka z takim profilem ? telefonu tam nie podala, adresu tez, to po co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: zobaczcie 24.11.08, 08:40 no co ladna jest to sie chciala pokazac swiatu mnie bardziej zgorszyly te pozal sie boze obronczynie moralnosci, ktore ja tam od dziwke wyzywają ale faktycznie ktos zyczliwy powienien ja uswiadomic, ze nawet jak ktos ma tak odwazne i intymne zdjecia, to ich tak byle komu pokazywac nie powienien Odpowiedz Link Zgłoś
xemira Re: zobaczcie 24.11.08, 08:48 zajrzalam do jej znajomych, kolezanki rowniez piekne i niewinne szkoda, ze taka droge wybraly i chron boze moje dziecko przed takim wyborem Odpowiedz Link Zgłoś
xemira Re: zobaczcie 24.11.08, 08:45 a nie wpadlam na to, ze jest poczta a w znajomych kolezanki po fachu Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: zobaczcie 24.11.08, 08:48 ojeje jeja kolezanki po fachu baby po prostu uwielbiają oceniac moralnosc innych no dzifka jaka, w majtkach sie sfotografowala nie to co ja nawet przy starym barchanow nie sciagam a mi dziewczyny szkoda, bo jest mloda i naiwna ktos jej zrobil sesje na ktorej w swojej opinii wyszla ladnie i seksownie i ona chciala sie pochwalic a teraz wszyscy linkuja to z szybkoscia swiatla i spotka ja przez to wiele nieprzyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
xemira Re: zobaczcie 24.11.08, 08:54 no jasne a ta to ma chyba z 13 lat nasza-klasa.pl/profile/20077299 Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: zobaczcie 24.11.08, 08:59 napisala ze 21 o co ci konkretnie chodzi? niemuralne som? dla mnie lekkomyslne i nieodpowiedzialne ale daleka jestem, zeby je od od prostytutek wyzywac ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_257 Re: zobaczcie 24.11.08, 08:55 a nie wpadlas na to ,ze te fotki to nie sa jej tylko sciagniete z neta i konto moze byc fikcyjne tylko po to aby panowie mogli nacieszyc oko a panie ja umoralniac? Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 No i co? Nie masz co robić, tylko gołe baby na nk 24.11.08, 09:55 wyszukiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: No i co? Nie masz co robić, tylko gołe baby n 24.11.08, 10:08 To pewnie autorki fotki i jej kolezanek chciala sie pochwalic Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: No i co? Nie masz co robić, tylko gołe baby n 24.11.08, 10:09 Kto ją tam wie Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: No i co? Nie masz co robić, tylko gołe baby n 24.11.08, 10:18 ..chłopy się jakos nie chcą pokazywaćP Albo ja takiego nie znalazłamp Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: zobaczcie 24.11.08, 10:17 uuuu juz jazgot pieski podniosłyp Zgadzam się z Moofką- takich naiwniar na peczki znaleźć można, jeszcze zycie pannie nie dało popalić za lekkomyślne szafowanei swoim ciałem, to teraz się nasłucha i naczyta. No chyba, że to konto fikcyjne i ktoś w skape majtki robi ze śmiechu czytając, jak się niektóre panie produkują Odpowiedz Link Zgłoś