szmytka1 22.01.09, 19:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=90132510&a=90132510 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: przemądrzały o e-mamach 22.01.09, 19:57 ale czemu tu nie napisal tylko na kobiecie jojczy swoja droga on tez jest uzalezniony od netu wszedzie go pelno :p Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: jaki przemadrzaly? 22.01.09, 20:09 18_lipcowa1 napisała: > prawde prawi. Powiedziała ta, co to jej prawie nie widac na forum Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: jaki przemadrzaly? 22.01.09, 20:42 dlania napisała: > Powiedziała ta, co to jej prawie nie widac na forum ale ja nie mam dzieci zeby je zaniedbywac prace mam lajcikowa, czesto jestem szybciej w domu niz trzeba obowiazki dziele z mezem, wiec nie za wiele mi zostaje ( zwlaszcza ze nie mam dzieci ani zwierzat ktore najwiecej brudza ) maz poki co zadbany, pomimo bycia na forum mam czas na rozmowe, spacer ,seks wiec ja sie czuje usprawiedliwiona )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: jaki przemadrzaly? 22.01.09, 20:46 Czekaj, czekaj, jak sie w końcu rozmnożysz to ja ci tego posta przed sam nos postawie! Odpowiedz Link Zgłoś
matulasynula Re: jaki przemadrzaly? 22.01.09, 21:36 droga 18_lipcowo ... jedno malenkie pytanko... skoro nie masz dzieci to co Ty własciwie robisz na tym forum??? Ni e,żeby to mi przeszkadzało...Ależ skąd... Często udzielasz się na temat dzieci wiec przekonana byłam ,że masz gromadkę dzieci a tu zonk...Powiedz mi skąd bierzesz wiedze na ich ( dzieci) temat??? Pozdrawiam Moja ciekawosc ---->> kolejny dowód o o mojej nieidealnosci Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: jaki przemadrzaly? 22.01.09, 22:12 A bo to ona jedna tu bez dzieci? Jakąś książeczkę zdrowia dziecka trzeba okazać, żeby tu pisać? Nie rób scen Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: przemądrzały o e-mamach 22.01.09, 20:14 Uderz w stol... Widzisz ja sie z koleji zastanawiam jak to jest, ze paracujace matki siedza bez przerwy na forum... No, bo niby jak? Dzieci zaniedbuja? Pracodawce oszukuja? Meza maja gdzies? Bo widzisz...niepracujac ma sie wiecej czasu to i na forum czesciej byc mozna. No nie? A z pralka.... Chyba, ze on ma 60 lat i za cholere pojac nie moze, ze teraz pralka rowniez ma opcje:pranie reczne. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: przemądrzały o e-mamach 22.01.09, 20:25 powiedział co wiedział, ten co sam na forumach różnorakich spędza całe dnie i noce. dodatkowa informacja - powiedział to ten, co sam dzieci nie ma i mieć nie będzie, albowiem należy do tych "kochających inaczej"... ekspert się znalazł, od siedmiu boleści Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: przemądrzały o e-mamach 22.01.09, 20:31 ma facet troche racji, ja z e-mama zbastowałam ale sama sie łapie,ze jak sie zapedze z siedzeniem w necie to popatrze przez ramie a tam dwie mordki proszace o zabwe, czy podłoga brudna. wiem,ze mnie to odstresowywuje, zapominam o tej szrzyźnie i pogoni za dzieciakami, staram sie kontrolować ale i mi zdarza sie zapedzic. ot teraz miałam myc podłogi, a siedze tu i zaraz Hause w tv leci.... Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia0 Re: przemądrzały o e-mamach 22.01.09, 21:12 on to jeszcze nic..jakbyscie wiedziały jak linkuja watki z emamy na forum Bezdzietni z wyboru... taka złóć.. .czasem az mi się śmiać chce..takie "stare panny" mimo ze mlode.. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: przemądrzały o e-mamach 22.01.09, 21:12 Facet sam mieszka i dużo czasu spędza mu zajmowanie się domem ?? Mając dwójkę dzieci na sprzątanie któremu poświęcam czas bez przerw przeznaczam około 0,5 godziny. Dla mnie podstawą są podłogi, bo jak one czyste, to resztę się robi "przy okazji". Inwestuję w dobrej jakości sprzęt sprzątający, czyli mop z mikrofibry, mop gąbkowy i zestaw ścierek z mikrofibry. Mam w nosie codzienne gotowanie obiadów i gotuję zwykle na dwa dni. Teraz ciekawostka - mam trzy różne prace (pomijając dom) Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: przemądrzały o e-mamach 22.01.09, 21:19 ..z ta podłogą to pewnie aluzja do mnie to może byś i czwarte zajecie wzięła i u mnie z tym super mopem wpadła, a ja bym za nas na e-matce siedziała Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: przemądrzały o e-mamach 22.01.09, 21:29 Eee, nie do Ciebie, bo nawet mówiąc szczerze całości nie czytałam. U mnie to takie zboczenie z tymi podłogami, bo ja uwielbiam boso albo w skarpetkach chodzić i nie lubię, jak coś mi się no stóp przykleja Kiedyś moja mama skrytykowała mnie za te mopy, bo "podłogę to się porządną ścierą myje, a nie rozmazuje brud paskami na kiju". Nie przekonała mnie, bo i u niej i u mnie białe skarpetki po całodziennym chodzeniu nadal są białe ( no, może nie śnieżnobiałe ) , tyle tylko, że mama po myciu podłóg ma wysuszoną skórę na dłoniach, odgniecione kolana i obolały kręgosłup, a ja rąk nawet nie umoczę, schylać się nie muszę i kolana też nie bolą Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless ma gosc racje:) 22.01.09, 21:24 ja tez sie zastanawiam jak wy kobiety to robicie ze jestescie na forum caly dzien???? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: ma gosc racje:) 22.01.09, 21:32 ty mearuless a ty to chyba nie jesteś emama co?? wiec jak Cię drażni, że my tu jesteśmy, to po cos tu wlazł?? zmykaj Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: ma gosc racje:) 22.01.09, 21:36 dobre a moze maria skłodowska -curie tez byla kobieta??? jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: ma gosc racje:) 22.01.09, 21:38 ja tez sie zastanawiam jak wy kobiety to robicie ze jestescie na forum caly dzien???? w takim razie to powinno raczej brzmieć : jak my kobiety to robimy że jestesmy tu cały dzień...bo ty tu ciagle jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
ca.melia Re: ma gosc racje:) 22.01.09, 21:48 forum karmi, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: przemądrzały o e-mamach 22.01.09, 22:06 paranoja jakaś Ja mogę siedzieć kiedy mogę. A jak nie mogę i siedzę, to potem długo płaczę, ścierając masło ze ścian, zdejmując naleśniki z mebli, albo licząc ile pasty do zębów zmieści się w jednym pokoju Więc jak nie mogę, to raczej nie siedzę. A jak mogę, to kurna też nie mogę, bo się muszę tłumaczyć dlaczego siedzę?? Odpowiedz Link Zgłoś