wespuczi 26.01.09, 19:59 www.joemonster.org/art/10718/Jak_rozwijaja_sie_trojaczki nie mam rozstepow nie mam rozstepow nie mam rozstepow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 20:03 o jeju..... no troche sie przerazilam. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 20:06 Bardzo współczuje tej pani, ani nie rozumiem jej, czemu zgodziła się na te zdjecia, ani Ciebie, po jakie licho ten watek? Chcesz sie pochwalic, ze nie masz rozstepow? wiele kobiet nie ma, i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 20:08 mam rozstepy, watek nie ma zadnego szczytnego celu.. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 20:08 No, troche matke rozciagneły rozkoszne bobaski Jak ona w ogóle równowage utrzymywała Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.n.e.s Re: a propos rozciagnietego krocza 27.01.09, 09:35 dlania napisała: > No, troche matke rozciagneły rozkoszne bobaski > Jak ona w ogóle równowage utrzymywała O to to, wlasnie tez mnie zastanawia. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 20:33 jak wiadomo powszechnie, rozstępy powstają z winy matki, która albo o siebie nie dba, albo mało, że o siebie nie dba, to pozwala sobie zrobić trojaczki wstyd i żenada, jak można naprawdę z takimi rozstępami, ja już nie wiem naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 20:59 w obliczu tegoż wacika stwierdzam, że mam wspaniałe ciało i jestem z niego niesłychanie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 20:11 widzialam brzuszek po pojedynczej ciazy w podobnym stanie niestety - jednemu bozia da skore elastyczna ktora cierpliwie znosi ciaze, innemu jak papier Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 20:19 Jak dla mie cud ze ona donosila tę ciąze az do 36 tygodnia!!! strasznie ten brzuszek popękał.To juz chyba trzeba operacje plastyczną robic.nie ma szans zeby to sie "zeszło" Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 20:24 > Jak dla mie cud ze ona donosila tę ciąze az do 36 tygodnia!!! tez bylam w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 20:22 ja na cycu mam rozstępy pozostaje się cieszyć, że nie karmiłam trojaków Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 21:05 phi. Znam dziewczynę, która taki brzuch miała po jednym (pierwszym) dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 21:38 maz byl w szoku, gdy powiedzialam mu, ze to sa rozstepy. on myslal, ze ta babka ma owlosiony brzuch... Odpowiedz Link Zgłoś
kra123snal Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 22:04 Ja w pierwszej chwili też. Później troszkę mnie olśniło Ale to chyba z szoku, bo ja skończyłam ciążę z brzuchem tej kobiety ok. 20 tygodnia. Nie wierzyłam w to co widziałam. A na końcu ona po ciąży. Jak Yeti Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 21:58 juz pisalam o tym i mowilam mezowi ze zryc bym sobie odmowila, kredyt wziela zeby ta masakre zreperowac u plastyka cos potwornego zycie erotyczne i pewnosc siebie umiera Odpowiedz Link Zgłoś
maadzias1 Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 22:49 No dobrze dziewczyny, niektóre z Was oglądają serial 2+8. To jak musiał wyglądać brzuch mamy, która nosiła sześcioraczki? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_1 Re: a propos rozciagnietego krocza 27.01.09, 01:23 Pokazywała. Uważam, że w takiej sytuacji plastyka brzucha powinna być refundowana. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Widzialam ten odcinek 27.01.09, 02:57 gdy pokazywali brzuch tej pani po 6-raczkach.Wygladal bardzo podobnie. To byl ostatni moj odcinek z tej serii. Tak,jak wszystko,operacje brzucha tez jej zrefundowali. Tez chcialabym miec 6-raczki a potem panstwo i sponsorzy zalatwiliby cala reszte. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Gacusia 27.01.09, 09:58 < Tez chcialabym miec 6-raczki a potem panstwo i sponsorzy zalatwiliby cala reszte. Z całym szacunkiem i tak dalej... ale straszne głupoty gadasz. Jako matka bliźniaków z cała pewnością wiem, że NIGDY nie chciałabym mieć sześcioraczków. Ale gdyby już mi się przytrafiły, to w pierwszej kolejności postarałabym się o sponsorów i pomoc od państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kra123snal Re: a propos rozciagnietego krocza 26.01.09, 22:58 a jak to się ma do krocza? Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: a propos rozciagnietego krocza 27.01.09, 03:28 dzisiejsze trolle mnie zainspirowaly, niestety te ich posty polecialy z forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: a propos rozciagnietego krocza 27.01.09, 10:02 A wyobrażacie sobie brzuch tej mamy? Podziwiam.... www.tvn24.pl/-1,1583355,0,1,osiemnastu-lekarzy-odbieralo-porod,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś