lelieb 04.02.09, 16:52 Grywacie w totolotka,albo inne podobne gry? Zdarzyło Wam się kiedykolwiek coś wygrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schiraz Re: Toto lotek 04.02.09, 16:54 W toto lotka nic powyżej trójki, mój mąż raz piątkę, kilka lat temu. Za to biorę udział w konkursach różnych i tu mam więcej szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
lelieb Re: Toto lotek 04.02.09, 16:59 No to gratuluję Ja czasem "puszczę" ,ale nigdy nic nie wygrałam.Jakoś nie mam szczęścia,w konkursach również. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Toto lotek 04.02.09, 17:08 Raz "5", 3 x "4", wielkorotnie "3". W sumie pewnie jestem na małym minusie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka89 Re: Toto lotek 04.02.09, 18:31 W takie gry gdzie trzeba samemu "kupic kupon" by zagrac to nie. Jednak gdy do jakiegos produktu ktory kupilam jest dolaczone "cos" (kupon, zdrapka), jest to jakis konkurs, nagroda wydaje mi sie atrakcyjna i nie wiaze sie to z: kosztami, kolekcionowaniem- to tak. Wygralam kilka razy (duzy sportowy plecak - byl mi wtedy potrzebny wiec radosc podwojna, rozne kosmetyki i slodycze). Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Toto lotek 04.02.09, 19:45 Zdarza mi się w dużego lotka, chociaż 99% moich zakładów moge sobie o kant tyłka rozbić. Zwykle 4 zakłady kupuję. Wczoraj trójkę trafiłam, więc 8zł do przodu jestem Trójki ze 2 razy w roku udaje mi się trafić, raz czwórkę trafiłam, czyli ok 130-140 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: Toto lotek 04.02.09, 20:29 raz 4 - 220zl, wielokrotnie 3, ale marzy mi się 5...bo nad 6 to bym się zastanawiała - tyle pieniędzy! i bym się bała, że nam one jakoś zniszczą życie Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Toto lotek 04.02.09, 20:39 najwięcej to 5 - kilka tysięcy, które, jak normalny człowiek wydac na wyjazd pod palmę, wydałam na wszyskie możliwe rachunki..... i od tamtej pory same nędzne trójczyny acz zdarzyło mi się rozmnożyć parę stów w kasynie, to tamże bywam wyjątkowo ostrożna i nierozrzutna, taki hazard kontrolowany :0 O Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Toto lotek 04.02.09, 21:21 Gram w euromilion. Ciagle mam nadzieje, ze w koncu uda mi sie wygrac te kilkadziesiat i bede mogla zostac rentierem do konca zycia. W ostatnim losowaniu wygralam trojke - 10 zeta. BUUU Odpowiedz Link Zgłoś
in-ca Re: Toto lotek 05.02.09, 08:28 Nie grywam w takie gry, nie mam za grosz żyłki hazardu, i szczęście mam raczej ulokowane w miłość XD Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Toto lotek 05.02.09, 08:49 a owszem czasem zagram - jak jest duża kumulacja, dla jakiegos "marnego" miliona nie chce mi się iść do kolektury. Gram ale nie wygrywam - no czasami zdarzają się trójki - no ale próbuje, nie zagram nie wygram nie? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Toto lotek 05.02.09, 09:46 ja mamkolkture za rogiem. Chcem czy nie chcem, minac ja muszem Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Toto lotek 05.02.09, 09:57 gram. 2 razy trafilam czworke. za pierwsza trafilam 14,27...bylo to 6 lat temu. myslalam ze mnie trafi bo w nastepnej za 4-ke dawali 105,61. pamietam do dzis. i ku swojemu zaskoczeniu robilam porzadki w torebce i znalazlam jeden kupon z listopada z zeszlego roku i wpadlo mi do kieszeni 98,71..4ka! druga w moim zyciu! juuhu! Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 sporadycznie 05.02.09, 10:20 i oczywiscie jeszcze nidgy nic nie wygralam za to moj dziadek (teraz juz siwtej pamieci) przez lata obstawial te same numery w duzym lotku i raz calkiem sporo wygral (ale bylo to jeszcze za komuny). teraz moja babcia przejela po dziadku schede, i te same co on numery obstawia. czasem trafi sie 4. tak sobie mysle, ze kiedys tenumery pasc musza, wiec tradycja na pewno bedzie kontynuowana. a sama kilka razy wygralam jakas kaske na piwo w sts'ach. glownie obstawiajac mecze pilki noznej pzeciwko naszej reprezentacji hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: gram 05.02.09, 12:09 szczególnie jak jest kumulacja,ale do tej pory nędzna 4 w wysokości 160zł,sporadycznie 3 się trafiają. Mam znajomego co wygrał 2 razy 5 w odstępie jednego miesiąca,coś około 8 tys zł a druga ponad 5tys,tak zwany fart Odpowiedz Link Zgłoś