cudko1 11.02.09, 23:00 niechcący skasowałam no i nie chce mi się od nowa pisac tego samego. Więc w skrócie jaka była wasza najdłuższa przerwa w uprawianiu seksu?? bo ja to już chyba dziewica z powrotem jestem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: założyłam wątek... ale 11.02.09, 23:05 e to jestem lepsza - 14 miesięcy - no bo tego razu jakies 5 miesiecy temu nie licze... no normalnie tragedyja. Juz mi się mój szef zaczyna podobać co jest dziwne bo to aseksualny typek a może tak się puścić czy cóś??? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: założyłam wątek... ale 11.02.09, 23:16 ja bralam tabletki i moje libido spadlo pod ziemie albo nizej a pusc sie, co tam Odpowiedz Link Zgłoś
twix52 Re: założyłam wątek... ale 11.02.09, 23:34 Właśnie idzie 13 miesiąc i widoków żadnych nie ma bo mąż ciągle w pracy albo śpi po pracy Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: założyłam wątek... ale 11.02.09, 23:44 naprawde??? hmm a on tez 13 miesiecy bez seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: założyłam wątek... ale 12.02.09, 07:35 góra miesiąc. nawet po porodach. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: założyłam wątek... ale 12.02.09, 09:27 Nie pamietam, bo przestalam liczyc - 8 - 9 miesiecy, albo moze i dluzej? Obydwoje mamy klopoty ze zdrowiem i stad spadek libida. Ja to tam sie nie przejmuje tylko czekam na lepsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 3 tygodnie 12.02.09, 10:09 a co sie działo jak wreszzcie nas naszłood tamtej pory czasem robimy sobie przerwy tak po ok 2 tygodnie.seks potem ma inny smak zwłaszcza w stałych związkach. Odpowiedz Link Zgłoś
dragica Re: założyłam wątek... ale 12.02.09, 11:32 Jeden rok-co prawda byly tu dwa male epizody,ale sie nie licza-bo jeden pod koniec ciazy,drugi-2 miesiace po porodzie.Malz zmeczony,ja odkad karmie nie mam ochoty.A w ciazy lekarz zabronil. Odpowiedz Link Zgłoś
3.kris Re: założyłam wątek... ale 12.02.09, 11:32 no... prawie rok i nie mam potrzeby ani ochoty chyba pomoc potrzebna od zaraz ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: założyłam wątek... ale 12.02.09, 14:25 ja ochotę mam ale na jednego konkretnego faceta - a z nim to już nie możliwe uff i co tu robić?? bo mój tata zwykł mawiać, że nieużywane narzaday zanikają, więc zaczynam się bać Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: założyłam wątek... ale 12.02.09, 15:00 Mogę pomóc rozciągnąć nieużywane mięśnie Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: założyłam wątek... ale 12.02.09, 15:39 u mnie już 2 miesiąc nic tak nic, hormony mi buzują a mąż zmęczony po pracy wcześnie zasypia... zgwałce go Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: założyłam wątek... ale 12.02.09, 16:52 nie wiem czy tylko ja tak mam ale nie wierzę w takie zmęczenie jak facet/kobieta ma ochotę to zawsze znajdzie siłę, no chyba że tej ochoty nie ma, ale serio można być tak zmęczonym (nie mówie o jednorazowym zmęczeniu) żeby się seksu nie chciało przez dwa miesiace?? Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: założyłam wątek... ale 12.02.09, 16:48 uwierz, że pisząc o tym jednym facecie na któego mam ochotę to nie ty Odpowiedz Link Zgłoś
dropkick_murphys Re: założyłam wątek... ale 12.02.09, 17:10 OT ja o tym zmęczeniu i seksie. jakiś tydzień temu wróciliśmy z chłopakiem do domu po imprezie, godzina 4 rano. obydwoje lekko zaprawieni, ja śpiąca, lecę z nóg. no ale pod prysznic chciałam wejść, bo całą noc przetańczyłam. chłop wpakował się ze mną. i się zaczęło...pod prysznicem, następnie w łóżku. wszystko pięknie, ale po jakiś 15 min(już w łóżku) senność wróciła, a końca nie widać...no i zasnęłam. w trakcie seksu. na nim xD dokończyliśmy rano/w południe a na temat: 1 miesiąc, po rozstaniu z poprzednim, a przed obecnym facetem. Odpowiedz Link Zgłoś