slonecko_w_balerinkach 15.02.09, 00:21 Rozwaliłam mysze od laptopa. I jak ja teraz będę czytać długaśne wątki? No bez myszki ani rusz. A tu kasy brak, chociaż dopiero co dostałam ;/ A jak wy? Radzicie sobie dobrze bez myszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocianna Re: Eh ;/ 15.02.09, 00:24 Na laptopie spoko. Znaczy z touchpadem albo innym joystickiem. Na dużym kompie sobie nie wyobrażam, choć wiem, że jest to możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Eh ;/ 15.02.09, 00:26 Mi się kiedyś stacjonarny komp tak zawirusował, że myszka przestała działać Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Bez myszy jak bez myszy 15.02.09, 00:35 Bez myszy się da, i na stacjonarce. Ale ostatnio musiałam funkcjonować bez klawiatury - to był dopiero koszmar. Posty na forum w Paincie pisałam wtedy, o takie: Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: Bez myszy jak bez myszy 15.02.09, 11:13 Kota jak ty już cos zapodasz ale powiem Ci, że tkwi w Tobie talent plastyczny Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: Bez myszy jak bez myszy 15.02.09, 11:14 aha i to dziecię związane to twoje tak? to główny winowajca pomidorówki w klawiaturce?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Bez myszy jak bez myszy 15.02.09, 11:17 mama-maxa napisała: > aha i to dziecię związane to twoje tak? to główny winowajca > pomidorówki w klawiaturce?? Tjaaaaaaa. Wtedy w desperacji zakładałam wątek na forum - tytuł wątku wyklikałam z tablicy znaków, tagi do wstawienia obrazków też. Ranyy, to był koszmarny wieczór. Dziecię przed snem rozwiązałam, jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Eh ;/ 15.02.09, 00:33 Na wypadek padnięcia myszy jedną z pierwszych rzeczy, jaka robię po reinstalacji systemu jest włączenie emulacji. Upierdliwe nieco, ale w połączeniu z wprawą w używaniu tabulatora i spacji da się forumować. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rn Re: Eh ;/ 15.02.09, 01:31 Ja w ogole nie uzywam myszy do laptopa - tylko touchpad. Bardzo szybko sie do niego przyzwyczilam jak zaczelam uzywac laptopa. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Eh ;/ 15.02.09, 11:19 No nie przesadzaj, najzwyklejsza myszka kosztuje 6-7 zyli, chyba tyle uskładasz. Jesli chodzi o taczpada - są czynności, których nie jestem w stanie wykonac za jego pomoca, bo mnie krew zalewa, np. zaznaczania fragmentu tekstu do kopiowania czy formatowania. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Eh ;/ 15.02.09, 11:20 Eee, bez przesady, na allegro myszy można kupić za kilkanaście złotych.. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Eh ;/ 15.02.09, 11:20 A poza tym masz laptopa, więc w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Eh ;/ 15.02.09, 11:21 morgen_stern napisała: > Eee, bez przesady, na allegro myszy można kupić za kilkanaście złotych.. Po diabła na allegro, do najbliższego kerfuru czy innego przybytku się przejść. Za 15 złotych można kupić zwykłą mysz, i na kosztach wysyłki zaoszczędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Eh ;/ 15.02.09, 11:23 Taniej, Morgen, nawet taniej www.tinyurl.pl?AC90ZpBC Odpowiedz Link Zgłoś
katka_tk Wymięklam przy obrazku kotuli!! 15.02.09, 12:54 a myslalam, ze to ja mam talent plastyczny.. Odpowiedz Link Zgłoś