raczek47 15.04.25, 22:55 kultura.onet.pl/film/wiadomosci/lalka-wiemy-kto-zagra-izabele-lecka-w-nowej-adaptacji-lalki/2eh7qxg Wizualnie mi bardzo pasuje. Zimna i wyniosła🙂 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Jest Łęcka! 15.04.25, 22:56 Może i zimna, ale bardzo dziecinnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: Jest Łęcka! 15.04.25, 23:04 A ma 31 lat. A ematki nie wierzą że ktoś może wyglądać 10-20 lat młodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 12:18 Że pani koło 50 wygląda na 18- i jest pytana o dowód. Różne są typy urody, nożna wyglądać młodziej, starzej. A aktorka pasuje do Łęckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 10:26 Ma mniej więcej tyle lat co Tyszkiewicz wtedy. I Braunek. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 10:42 Ale nie wygląda, jak patrzyłam na Tyszkiwicz, to tylko miałam w głowie, co to za stara gruba klępa? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 10:50 alpepe napisała: > Ale nie wygląda, jak patrzyłam na Tyszkiwicz, to tylko miałam w głowie, co to z > a stara gruba klępa? Naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 11:44 To był kawał baby, a że ma bardzo pociągłą twarz, to akurat na twarzy tego nie było tak widać, ale w scenach całocielnych już tak. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 11:43 Przecież ona była pewnie świeżo po rozwiązaniu, weź, gdzie jej do kobiety nieródki z gibką kibicią? Za wielka do tej roli. Twarz, wbrew pozorom, to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 11:55 Twarz to większość. Piękność z drugiej połowy XIX wieku to nie wyżyłowana laska z kontrowersyjną twarzą tylko kobieta z piękną twarzą, pięknym sposobem poruszania się i mimiką i figurą mieszczącą się w normie. Dla mnie Tyszkiewicz była nieco zbyt pełna ale całą resztą bardzo wiarygodna w roli kobiety wzbudzającej powszechny zachwyt. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Jest Łęcka! 15.04.25, 23:02 Ładna dziewczyna. Poza tym mnie to ziębi tyle, co grzeje. Wyobrażam sobie eMatkę z rozgrzanym licem, w podnieceniu pukającą w wyświetlacz telefonu, z pasją godną napewno czegoś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe_s Re: Jest Łęcka! 15.04.25, 23:22 No laaaadna, a najbardziej to te zacięte usteczka Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Jest Łęcka! 15.04.25, 23:41 bebe_s napisała: > No laaaadna, a najbardziej to te zacięte usteczka Cóż, zazdrość bije. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe_s Re: Jest Łęcka! 15.04.25, 23:53 krwawy.lolo napisał: > bebe_s napisała: > > > No laaaadna, a najbardziej to te zacięte usteczka > > Cóż, zazdrość bije. O co? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 10:44 Ech, przypomniały mi się rozpaczliwe protesty wobec Braunek, jakoby posiadała wiecznie rozchylone usta. Pambuk, Braunek usta były całkiem fajne. W każdym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
vessss Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 10:54 Dlaczego rozpaczliwe? Całkiem racjonalne, pomijając, że każda aktorka z wiecznie otwartą buzią wygląda jakby miała katar albo szykowała się do fellatio, to akurat u Braunek jeszcze bardziej wytępiało wyraz twarzy. Taką samą manierę ma grająca główną rolę w Zmierzchu, nabijano się z tego w parodii, całkiem udanej. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 11:37 vessss napisała: > Dlaczego rozpaczliwe? Całkiem racjonalne, pomijając, że każda aktorka z wieczni > e otwartą buzią wygląda jakby miała katar albo szykowała się do fellatio, to ak > urat u Braunek jeszcze bardziej wytępiało wyraz twarzy. No niestety wytępiało. Rozdziawiony dziób plus oczy same w sobie bez iskry. Taką samą manierę ma g > rająca główną rolę w Zmierzchu, nabijano się z tego w parodii, całkiem udanej. To powszechna ostatnio maniera. Czasem nie jestem w stanie patrzeć na Bena Afflecka. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 11:33 krwawy.lolo napisał: > Ech, przypomniały mi się rozpaczliwe protesty wobec Braunek, jakoby posiadała w > iecznie rozchylone usta. Pambuk, Braunek usta były całkiem fajne. W każdym stan > ie. Usta miała ładne bo w ogóle to była ładna dziewczyna, choć zupełnie nie w moim typie. Ale permanentnie niedomknięte usta to objaw nieprawidłowości anatomiczno-fizjologicznych. Wskazuje na problemy ze zgryzem/oddychaniem. Poza wyżej wymienionymi bardzo często łączy się z upośledzeniem umysłowym. Ja mam jedno skojarzenie jak widzę półotwartą buzię: bardzo niska inteligencja. Taki atawizm, zresztą powszechny. Braunek i tak nie przesadzała z tym rozwartym dziubkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 13:28 Ja, niestety, też. Wiecznie otwarte usta - nawet najpiękniejsze u najpiekniejszej dziewczyny swiata - kojarzą mi się jednoznacznie: ze to kretynka. Albo ze ma problemy z migdałkami Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Jest Łęcka! 15.04.25, 23:59 Bardzo ladna kobieta choc w tej chwili wyglada bardzo wspolczesnie (pewnie glownie przez te mocne brwi). Jestem ciekawa jak bedzie wygladala w wersji bardziej saute. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 00:17 No akurat tam mocno "wymalowana". Dosłownie i w przenośni😉. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 00:48 A, odnosiłam się do saute. Na tym zdjęciu ma mocno rozjaśnione włosy i moim zdaniem niezbyt wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 00:08 Jagna, Izabela... Dziewczyna zbiera mocne role. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 10:38 Bardzo ładna. Jeśli tylko udźwignie rolę... Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 10:41 Fajna, podoba mi się, jak na razie obsada bardzo na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 10:50 Myślę, że może to być bardzo dobry wybór. Fizycznie pasuje, aktorsko - większych zastrzeżeń nie mam, choć widziałam ja chyba tylko w "Chłopach." Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 10:54 Ładna, podobna trochę do Kingi Dudy, więc Prezydent pewnie zaakceptuje Oby tylko nie w takiej fryzurze: fwcdn.pl/ppo/86/09/2638609/478847.7.webp Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka.gorycz Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 10:56 Nie będzie lepszej Łęckiej niż Tyszkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 11:06 www.facebook.com/share/p/1A9a8XRi3r/ Utworzyłam nowy wątek, ale dodam też tu. Ludzie mają fantazję, bardzo mnie rozśmieszyły niektóre komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
agcerz Re: Jest Łęcka! 16.04.25, 12:27 Bardzo w typie, oby dobrze zagrała tę konwencjonalną pustkę w głowie Izabeli. Odpowiedz Link Zgłoś