alesio23 18.02.09, 17:20 Tak mi jakos przyszło do głowy... Czy umówiłybyście się z facetem który byłby super inteligentny, zabawny itp. itd, ale był mówiąc dosadnie, poprostu brzydki? Taki naprawdę brzydki, a nie interesująco. Bo ja raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 17:23 tak, przeciez randka to nie slub od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 17:24 zależy w jakim celu kiedyś miałam koleżankę, która miała słabość do brzydali Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 17:24 Jesli nie czulabym obrzydzenia,jesli feromony robilyby swoje to dlaczego nie? No chyba,ze bylby jakis zezowaty,szczerbaty,dziobaty...ale to juz swiadczy o zaniedbaniu a nie brzydocie. Odpowiedz Link Zgłoś
alesio23 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 17:29 No umówić oczywiście na randkę, a nie na koleżeńskie pogaduchy. O to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 17:34 A randka ma jakieś obowiązkowe elementy? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 17:53 Tia, zwłaszcza zez to kwestia zadbania czy jego braku.. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 19:21 Zeza się leczy... Tak jak trądzik, potliwość stóp, próchnicę czy łojotok skóry głowy. Osoba nie lecząca się= zaniedbana. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 20:08 Leczy sie, owszem, ale to nie takie hop-siup. Ja mimo trzech operacji nadal go mam. O wiele mniejszy, ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless tak 18.02.09, 17:28 po prostu ...na kolacje z tym , ze bez śniadania... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 17:28 zalezy jak brzydki maly pokrecony z tlustym tylkiem i krotkimi nozkami w zyciu nie Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 17:33 nie, bo randka to oprócz rozmowy tez wrażenia estetyczne a z takim brzydalem to.... no jakos ciężko by się nawet inteligentnie rozmawiało, bo nie umiałabym sie skupić Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 17:34 Umówiłam się i tak jesteśmy ze sobą od kilku lat, mamy dwuletnią córeczkę. I mogę stwierdzić, że większość moich przystojnych znajomych nie dorasta mojemu niemężowi do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 18:09 Ale co to znaczy "taki naprawde brzydki" ? Czy Woody Allen juz podpada? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-zuza Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 18:19 Zalezy na ile brzydki....czy daloby sie na niego patrzec czy nie.....bo jesli nie to raczej bym odmowila... Odpowiedz Link Zgłoś
alesio23 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 19:54 Czy Woody Allen juz podpada? No jego to już raczej nie postzrga się przez pryzmat urody. Ale do łóżka i tak bym z nim nie poszłq szczerze mówiąc mój wątek jest zainspirowany "Pachnidłem" i jego głównym bohaterem. Chodzi o taki typ urody np. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Woody Allen 18.02.09, 21:51 No wiec z Woodym Allenem absolutnie bez wahania poszlabym do lozka. A z panem o typie "urody" rodem z powiesci Pachnidlo nie - jezeli mialby dowcip Allena, to why not, why not? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 18:19 Tak brzydki jak Bill Gates, Woody Allen czy poseł Gosiu? No way. Zdecydowanie bardziej kręci mnie atrakcyjność fizyczna panów niż ich inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 18:29 alesio23 napisała: > Tak mi jakos przyszło do głowy... Czy umówiłybyście się z facetem > który byłby super inteligentny, zabawny itp. itd, ale był mówiąc > dosadnie, poprostu brzydki? Taki naprawdę brzydki, a nie > interesująco. Bo ja raczej nie NIE Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 18:54 Hmmm.. byłoby to trudne z uwagi na to, że liczy się pierwsze wrażenie- i tak ktoś brzydki nie robi na mnie pozytywnego wrażenia i przez to nie angażuję się w rozmowę z nim i po ptakach- tak to działa, niestety. Natomiast gdybym poznała go bliżej i uwiódł by mnie umysłem- to czemu nie. Niestety ja mam tak, że jak gość otworzy paszczę i się pogrąży, to chociażby przypominał Adonisa, nie ma szans- z głupolami ani wyborcami PISu mi nie po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 18:51 poznałam kiedys chłopaka..był w paskudnej czapce i na pierwszy rzut oka brzydki jak diabeł..jak zdjął czapkę to pod spodem miał włosy długie, jasne i falowane jak anioł..do tego inteligencja i poczucie humoru, reszta ciała tez do rzeczy..to było ciacho!! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 19:20 Hmm, interesująco brzydki- tak. Brzydki wg. moich standardów- nie. No, chyba, żebym poznała jego niebywałe walory przed zobaczeniem właściciela tychże... może miłość zamieniłaby księcia w żabę? Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 19:50 Inteligencja i intelekt mnie zawsze krecily i dzialaly feromonicznie. Mam tylko wymagania wagowo-nozne, czyli odpowiednie proporcje nog i pasa, i co najmniej mojego wzrostu. Ci ponizej 180cm maja duzo kompensacyjnych mechanizmow i to wylazi w asertywnosci, bo jest albo hipo, albo hiper. Poza tym w zwiazku to ja mam byc ta piekna estecznie strona, nie na odwrot, super przystojnym nieufam. Jeden z moich bylych byl zjawiskowo-hollywoodzko przystojny, ze wszyscy na nim oko zawieszali i meskie i damskie, a on sie zachowywal sie tak jakby wcale nie byl tego swiadomy i nie bylo to udawane. To byl wyjatek. Innym pieknym Adonisom nie ufalam od poczatku, byli za bardzo zwroceni do siebie. Mialam kolege na studiach wyjatkowo nieatrakcyjnego fizycznie, chociaz wysoki i szczuply, byl za to blyskotliwy, pomyslowy, dowcipny, interesujacy intelektualnie, z ogromnymi zainteresowaniami i DUZA inteligencja emocjonalna. Najwieksze laski w szranki stawaly i ozenil sie ze sliczna i rownie ciekawa kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 19:51 Randka kojarzy mi się z flirtowaniem co najmniej. Więc nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 20:06 Tak, jak najbardziej, zwłaszcza jeśli alternatywą byłby mężczyzna urodziwy, ale durny. Chciałabym spędzić czas gadając, a nie ziewając. Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Re: Inteligentny brzydal 18.02.09, 21:20 tak, o ile jego brzydota nie byłaby dla mnie obrzydliwa/odpychająca - a mam sporą tolerancję z takim Bradem Pittem - niegdy w życiu, fuj, jest ohydny ale np. z Dustinem Hoffmanem - czemu nie, a obaj są dla mnie porównywalnie nieurodziwi Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Inteligentny brzydal 19.02.09, 00:35 Zależy od brzydoty. Pewne jej odmiany mnie kręcą, inne nie, nie umiem tego jasno wytłumaczyć. O, Adam Ferency by mnie skusił. Albo Oliver Kahn. Odpowiedz Link Zgłoś
ik_ecc Re: Inteligentny brzydal 19.02.09, 01:25 Jasne. Przystojnym nie ufam. A nawet w najbrzydzszym mozna znalezc cos ladnego. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Inteligentny brzydal 19.02.09, 09:59 To zależy, czy byłby brzydki jak np. Gerard Deparieu (ale pełen wigoru), czy obleśnie brzydki. Pierwsze - tak, drugie - never. Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: Inteligentny brzydal 19.02.09, 10:05 jak najbardziej bo ta cała uroda zewnetrzna przestaje byc widoczna gdy intelekt błyszczy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: Inteligentny brzydal 19.02.09, 11:28 Z brzydkim to może tak, gdyż brzydki brzydkiemu nie równy, ale gdyby mnie brzydził (jak np. pan Bryndal z telewizji) to choćby był najinteligentniejszy to nie, nie, nie. Odpowiedz Link Zgłoś